Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
mycha91 wrote:ja bym zakładała rozregulowanie hormonów po antykoncepcji. Takie krótkie hormonowe rzuty są dla niego bardziej rozregulowujace niż długomiesieczne branie.Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Stasio ur. 01.03.2018 ProFamilia przez CC 2920/50/10
Ula ut 27.10.2020 Salce Łódź przez CC 2630/50/10 -
nick nieaktualny
-
Madzik34 wrote:Suri!!!!!gratuluje!!!
Wyglada na to,ze hsg pomoglo??
Przypomnij mi ty robilas sono czy zwykle?
Dajesz mi nadzieje na przyszly miesiac:))))
No i czekamy na info ze srody-jak przyrasta.
Nie dziękuję nie wiem czy to za sprawą hsg, bo w grudniu też udało mi się zafasolkować, tylko ciąża się nie rozwijała. Tak czy siak, może coś pomogło ja robiłam zwykłe, z kontrastem. Wiem, że żadnych zatorów nie było, bo kontrast się od razu ładnie rozlał do otrzewnej. Oby hsg nie było Ci jednak potrzebne3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Jeszcze lutego nie ma, a już dwie z nas spełniły swoją misję dobry początek.
Agniechaaa, w środę wstaję, pierwsze co robię, to sprawdzam Twój post ze zdjęciem pozytywnego testu i wiem, że to będzie dobry miesiąc.
Będziesz pierwszą, która oficjalnie, 1 lutego otworzy dobrą passe pozytywnych wyników w lutym dla nas wszystkichWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 17:48
suri2016, KasiaHaBe, OjMaryś, zubii, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ale sobie wkrecilismy.... wydaje nam sie - bo i mi i B. ze cos zamajaczylo na lini testowej z popoludniowego moczu (ogladalismy osobno, nie mowilam gdzie cos widze, pokazalam pasek,a nie caly test plytkowy)...nie ma rozu ale jakby cos tak sie mialo pojawiac...w sobote czegos takiego nie bylo...masakra...B. ma wkrete bardziej niz ja....
kajax, suri2016, Maja84 lubią tę wiadomość
-
mycha91 wrote:Dziewczyny ale sobie wkrecilismy.... wydaje nam sie - bo i mi i B. ze cos zamajaczylo na lini testowej z popoludniowego moczu (ogladalismy osobno, nie mowilam gdzie cos widze, pokazalam pasek,a nie caly test plytkowy)...nie ma rozu ale jakby cos tak sie mialo pojawiac...w sobote czegos takiego nie bylo...masakra...B. ma wkrete bardziej niz ja....
Mycha! Dawaj zdjęcie !!!3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Mycha, a ten cień cienia pojawił się w regulaminowym czasie? Jak nie to bym nie brała go ma serio. Wielu z nas cienie po czasie już zrobiły psikusa.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Pojawil sie zaraz po siknieciu. B.widzial po 20 min.
Na focie nic nie jestem w stanie uchwycic.
Szyjka nadal wysoko i zamknieta. Daje @ jutro na przybycie. Jak nie to w srode wale bete bo juz mnie to wszystko wkufia!
Normalnie tak nie bzikuje. Ale tym razem wgle nie czuje sie okresowo....Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 18:29
-
nick nieaktualnymycha91 wrote:Pojawil sie zaraz po siknieciu. B.widzial po 20 min.
Na focie nic nie jestem w stanie uchwycic.
Szyjka nadal wysoko i zamknieta. Daje @ jutro na przybycie. Jak nie to w srode wale bete bo juz mnie to wszystko wkufia!
Normalnie tak nie bzikuje. Ale tym razem wgle nie czuje sie okresowo....
To kusi być znak -
Mycha trzymam kciuki za zielony final, innego wyjscia nie widze
A ja juz wykapana, wypielegnowana leze w lozku, jakos kiepsko sie poczulam, chyba bede chora. Przed chwila mierzylam temp "dowcipnie" i mam 37.69. Pieknie sie zapowiada tydzien... -
A tak ogólnie to luty się jeszcze nie zaczął a my już mamy dwa bobaski Lubię takie początki
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Mycha trzymam mocno kciuki żeby to był kropeczek
Agniechaaa czekam z niecierpliwością na pozytywną środę u Ciebie
Ja nareszcie po infekcji, @ przyszła 28dc,więc może w końcu mi się wszystko wyregulowało po antybiotyku, bo ostatnio miałam krótkie 22-24 dniowe cykle i wariacje z temperaturami i śluzem, także mam nadzieję, że już w tym będę mogła z Wami pełną parą przeżywać starania
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml