Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
suri2016 wrote:Niestety na moim wykresie nie ma co oglądać, bo w ogóle nie mierzyłam temp w tym cyklu. 2 razy w okresie owulacji.
Starałam się od lipca 2016, we wrześniu się udało, ale niestety okazało się, że to cp i w październiku miałam usunięty jajowód. W grudniu histeroskopia i usunięcie polipa i na początku stycznia II kreseczki, niestety ciąża biochemiczna. W połowie stycznia HSG no i jestem tutaj
Jakieś objawy miałaś ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 12:42
-
nick nieaktualny91Ewela09 wrote:Monika w tym samym czasie mamy wyznaczoną owulację, ja ostatni test zrobiłam w sobotę był negatywny i ze złości po 5 minutach wrzuciłam go do pieca (wiem nie powinnam ale specjalnie to zrobiłam że nie korciło mnie patrzenie pod światło). Jutro wizyta u gina i się okaże co w trawie piszczy.
-
91Ewela09 wrote:Ja od 3 dni kąpię się w gorącej wodzi, przytulaski na wieczór (jak to mówiła Nuteczka mąż przepychał kanał ). Na mnie nic nie działa. Masakra jakaś. Trzeba czekać.
Jakoś dzisiaj w ogóle praca nie mogę się zająć, robię wszystko ale nie to co trzebaMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Heh jakaś epidemia spóźniającej się @ nastała mój też mnie przetykał, zapierniczałam z porzadkami, gorąca kąpiel - i co? Też guzik.
tylo dniowe cykle to ja miałam jak byłam nastolatkąWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 13:12
-
nick nieaktualny
-
-Monika- wrote:Ja pamiętam że mi termofor pomógł ostatnio, ale musze mieć 100% pewności że mi się przypadkiem owulacja nie opóźniła bo miałam zapalenie, więc poczekam jeszcze z pare dni i zobacze jak to bedzie z temeraturka
tylo dniowe cykle to ja miałam jak byłam nastolatkąMikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
-Monika- wrote:Robiłaś test?
U mnie nie mam żadnych objawów, tam w dole wszystko od jakiegoś czasu ucichło, jedynie piersi boląMikołaj 25.04.2011
-
No u mnie też cisza. Raz na jakiś czas coś tam zakłucie zaćmi ale szybko przechodzi. Ale już się tym nie martwię, jutro o 16.30 wszytko się wyjaśni. Na happy end raczej nie mam co liczyć, test po 15 dpo raczej prawdę powiedział. Trzeba będzie wywoływać "wilka z lasu"
-
innamorata88 wrote:Nie, bo śluż już jest od wczoraj podbarwiony na brązowo, a szyjka typowo @. W piątek mam wizytę w klinice także się wyjaśni co jest grane. W tym cyklu nie zażywałam luteiny i wydaje mi się, że to może być niedomoga lutealna i z powodu lichego progesteronu @ się nie chce rozkręcić.
A szyjka typowo @? Tzn jaka? U mnie od tygodnia jest nisko, zamknięta i twarda. Zaczęłam dopiero w tym cyklu ją badać. -
skorpionek82 wrote:co myślicie progesteron 14,24 ng/mlfaza lutealna 1,83-23,9ng/ml kobiety w ciąży I trymestr 11-44,3ng/ml ;-)Jutro może za testuje 5.02. na pewno test
wartość progesteronu nie wskazuje na nic innego jak na to, że była owulacja... co do estradiolu to bada się go w 11-12 dc. Powodzenia!innamorata88 lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny91Ewela09 wrote:Ja też w tym miesiącu bez luteiny, aż mi smutno było jak nie musiałam pilnować leków.
A szyjka typowo @? Tzn jaka? U mnie od tygodnia jest nisko, zamknięta i twarda. Zaczęłam dopiero w tym cyklu ją badać.