Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
chicken wrote:Suri, opisz prosze swoja historie
jak dlugo sie staralas? Jakie mailas problemy i pokaz swoj wykresik
Niestety na moim wykresie nie ma co oglądać, bo w ogóle nie mierzyłam temp w tym cyklu. 2 razy w okresie owulacji.
Starałam się od lipca 2016, we wrześniu się udało, ale niestety okazało się, że to cp i w październiku miałam usunięty jajowód. W grudniu histeroskopia i usunięcie polipa i na początku stycznia II kreseczki, niestety ciąża biochemiczna. W połowie stycznia HSG no i jestem tutaj3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualny
-
Suri Super ale cudownie ciesze sie niesamowicie i zycze Ci wszystkiego dobrego dużo zdrowia!!!!
U mnie czas swirowania przed testowaniem rozpoczęty i tak sobie powtarzam jeszcze kilka dni i tak w kazdym cyklu
Miłego dzionka kochanesuri2016 lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny a ja chyba dojrzewam dopiero No mam taki trądzik ja nastolatka
-
nick nieaktualny
-
Suri Cudownie Gratulacje Rośnijcie zdrowo :*
U mnie też trądzik. Ale to jak co cykl Do tego cycki mnie tak bola że moge spać tylko na wznak. Ale to też jak co cykl...
Dzisiaj 5-6 dpo. Nie wiem czym się zająć żeby nie mysleć. Wczoraj była u mnie miesięczna Lilianka córka kuzyna. Ojjj nacieszyłam sie małym szkrabem
Czekanie jest najgorsze...suri2016 lubi tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Agniechaaaa wrote:Ha obym w środę mogła tak powiedzieć objawem groszka był trądzik
U mnie kilka dni temu była masakra z cerą, nawet zaznaczyłam to w objawach w moim kalendarzu jednego dnia wstałam i cała bylam wysypana.3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
Suri kochana! Jak ja się okropnie cieszę Na bank ciąza bedzie nudziarska i conajwyżej żygniesz sobie ze dwa razy Alllllleeeee megaaa
U mnie pomimo gównianej temperatury nadal brak @. nawet poszłam na zakupy się zmeczyć. Bóle brzucha jakby ustały. Teraz bolą jajniki..... -
mycha91 wrote:Suri kochana! Jak ja się okropnie cieszę Na bank ciąza bedzie nudziarska i conajwyżej żygniesz sobie ze dwa razy Alllllleeeee megaaa
U mnie pomimo gównianej temperatury nadal brak @. nawet poszłam na zakupy się zmeczyć. Bóle brzucha jakby ustały. Teraz bolą jajniki.....
Nie dziękuję pozwolę sobie na falę radości jak już zobaczę zarodek i serduszko
Mycha weź gorącą kąpiel, mi to zawsze pomaga w przyspieszeniu nadejścia @3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualny
-
suri2016 wrote:Nie dziękuję pozwolę sobie na falę radości jak już zobaczę zarodek i serduszko
Mycha weź gorącą kąpiel, mi to zawsze pomaga w przyspieszeniu nadejścia @
Jakoś dzisiaj w ogóle praca nie mogę się zająć, robię wszystko ale nie to co trzeba -
suri2016 wrote:Nie dziękuję pozwolę sobie na falę radości jak już zobaczę zarodek i serduszko
Mycha weź gorącą kąpiel, mi to zawsze pomaga w przyspieszeniu nadejścia @
tylko że ja się własnie czuje wybitnie NIE-@. Mam poczucie że jej nie dostane i chu*. Mimo ze WIEM doskonale że wszystko wskazuje na @, to mam poczucie że jej nie dostneWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 12:23
-
-Monika- wrote:Dziewczyny ja będe z Wami testowała Nie wiem kiedy mam dostac okres, więc proszę mnie nie wpisywać, ale żęby była równowaga to u mnie będzie @ Żeby u kogoś był wspaniały dzidziuś na liście