Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaaa to dobrze, że dostałaś zwolnienie, leż sobie i niech fasolka się gnieździ jeszcze tylko 2 dni do Twojej bety, nie mogę się doczekać!
Mycha zazdroszczę, już nie pamiętam kiedy miałam tyle wolnego nie zdecydowałaś się na testowanie w dniu dzisiejszym?3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualnyA ja leze w lozku z takim bólem brzucha, ze nawet trudno go opisać temp juz poniżej 37stopni wiec wczoraj to był zalążek goraczki. Pies i kot szczepiwi bo nie zostali dzis sami w domu
SURI czekam na infoWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 08:12
-
suri2016 wrote:Agniechaaaa to dobrze, że dostałaś zwolnienie, leż sobie i niech fasolka się gnieździ jeszcze tylko 2 dni do Twojej bety, nie mogę się doczekać!
Mycha zazdroszczę, już nie pamiętam kiedy miałam tyle wolnego nie zdecydowałaś się na testowanie w dniu dzisiejszym?
Nie po tym co zobaczylam rano na termometrze. Zreszta brzuch zaczal mocno bolec - wykrakalam! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny91Ewela09 wrote:Agniecha zazdroszczę siedzenia w domu, ja mogłabym zawodowo siedzieć w domu
A u mnie ciąg dalszy męczarni zajeb***te zaburzenia snu, ból piersi i w ogóle marnie sie czuje, a @ nadal brak. Chyba w depresje wpadne ;/ -
Agniechaaaa wrote:Tule
Dzieki dzieki! Juz bym chciala @ dostac ale nie ma na to szans jeszcze przez kilka godzin bo szyjka wciaz b.wysoko i b.zamknietaa.... -
nick nieaktualnymycha91 wrote:Dzieki dzieki! Juz bym chciala @ dostac ale nie ma na to szans jeszcze przez kilka godzin bo szyjka wciaz b.wysoko i b.zamknietaa....
To moze fasol robi sobie żarty Albo cos z termometrem nie bardzo.
Mój chyba cos szaleje zaraz wezmę stary i bede sprawdzać -
-Monika- wrote:To tak jak u mnie okresu nie ma a powinien byc już dawnooooo, poczekam jeszcze tydzień i ide bo jakies tabletki.
-
nick nieaktualnyDziewczyny może ja po prostu mam bezowulacyjny cykl? Zmienilam miejsce pomiaru od 23 dc bo sadzilam ze i tak nic z tego a chciałam zobaczyc jakie mam temp w drugiej fazie, no i mam.... że teraz już nic nie wiem. Kurcze możę owulacyjny zrobić bo niby w 15 dpo robilam ciazowy wiec w takowej nie jestem.
-
91Ewela09 wrote:U mnie na pewno owu była w 16 dc tj. 13 stycznia. Teraz mam 17 dpo. W kościach niby czuję @, ale jakoś nie chce przyjść.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny91Ewela09 wrote:U mnie na pewno owu była w 16 dc tj. 13 stycznia. Teraz mam 17 dpo. W kościach niby czuję @, ale jakoś nie chce przyjść.
-
-Monika- wrote:Dziewczyny może ja po prostu mam bezowulacyjny cykl? Zmienilam miejsce pomiaru od 23 dc bo sadzilam ze i tak nic z tego a chciałam zobaczyc jakie mam temp w drugiej fazie, no i mam.... że teraz już nic nie wiem. Kurcze możę owulacyjny zrobić bo niby w 15 dpo robilam ciazowy wiec w takowej nie jestem.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Strasznie ale pewnie mierzysz termometrem elektronicznym
-
A u mnie oczywiście test negatywny. Do jutra jeszcze jakaś nadzieja jest ale już zamówiłam ovulaki