Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
OjMaryś wrote:Mój przyjął normalnie ale jakoś nie widzę żeby się interesował gdzie i kiedy ma zrobić badania odwleka to ... nie wiem dlaczego to jego pierwszy raz może się denerwuje ... nie mam pojęcia
Lady trzymam wiec mocno kciuki
Jednak zrobił to i jutro wyniki będą do odbioru. Oby było wszystko okOjMaryś lubi tę wiadomość
-
Koniczyka wrote:Gdzie ta galeria?
Mi ostatnio wyszedł bladzioch 10 dpo. I jakoś tak jak nic w tym czasie nie widać to nie mam nadziei ze to się zmieni. -
Hopeless wrote:Ja juz 2 razy obejrzalam galerię pozytywnych testów z 9 dpo i jakiś mnie dół złapał. Nasikam jutro bo mam ciśnienie 300x200 na testowanie ale jakoś dziś nie wierzę że się udało.
Lady a Ty jednego dnia miałaś pozytywny test ovu a następnego juz jajka były pekniete? Kurde mi się wydaje ze mam ovu tego samego dnia co pozytyw a sexy wyszły dzień po
Kochana na mój wykres nie patrz. Zaznaczłam test owu tylko po to żeby liczyło mi dni po owu. Testów nie robię bo u mnie to sie nie sprawdza...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2017, 19:12
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Dziękuję za odpowiedz Chicken
Kobiety u mnie zero objawów nadal jest jednak coś co mnie niepokoi śluz... Strasznie go dużo i jest idealnie kremowy i śnieżno bialy jak nigdy niewiem jak to odczytywacAmy333 lubi tę wiadomość
-
OjMaryś wrote:Dziękuję za odpowiedz Chicken
Kobiety u mnie zero objawów nadal jest jednak coś co mnie niepokoi śluz... Strasznie go dużo i jest idealnie kremowy i śnieżno bialy jak nigdy niewiem jak to odczytywac -
Hopeless wrote:Na gorze w menu jest galeria. Jak masz premium to możesz sobie wybrać z jakiego dnia dpo chcesz oglądać testy
Mi ostatnio wyszedł bladzioch 10 dpo. I jakoś tak jak nic w tym czasie nie widać to nie mam nadziei ze to się zmieni.
Mi ostatnio dopiero 11 dpo wyszedł pozytywny
-
witam serdecznie. ja ostatnia @ 8 stycznia. od dzisiejszej nocy mnie mdli tak ze w nocy musiałam isc zwymiotować po przebudzeniu. apetyt na sniadaniu zerowy cały dzień czuje się jak na kacu i do tego zgaga. w sobote mam termin następnej @ oby o mnie zapomniała.
Kamelkowo lubi tę wiadomość
-
Lady_E wrote:Kochana na mój wykres nie patrz. Zaznaczłam test owu tylko po to żeby liczyło mi dni po owu. Testów nie robię bo u mnie to sie nie sprawdza...
-
Mi testy zawsze juz wychodzily 10 dpo.bladziochy,ale jednak:)tak samo w druga strone-jak byla biel vizira to znaczy ze sie nie udalo.
Odnosnie badania nasienia to moj poszedl chetnie,ale pod warunkiem,ze mu pomoge:))))
Taki byl dzielny!!!!he he
Ech jutro poniedzialek-szkoda,ze juz po weekendzie.Nastepny bedzie owocny:)Madzik
Mama 3 corek:) -
Suri! ❤
Dziewczyny co do badań naszych panów. Mój jeszcze się nie badał, ale po mojej ostatniej wizycie u endokrynologa, kiedy lekarz stwierdził, że jestem zdrowa jak ryba, obiecał, że w tym cyklu się przebada. Widzę, że bardzo się martwi, że może być coś nie tak.Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna
-
nick nieaktualnyA ja właśnie wróciłam od lekarza, pani doktor była tak zestresowana kiedy powiedziałam o IUI, ze bez zastanowienia wypisała 2tyg l4 i kazała lerzec grzecznie wiec odpoczywam sobie dziewczyny i w środę na bete
Akurat atmosfera w robocie do kija wiec z chęcią odpocznę w domu :pmarcysia, Amy333, Flowwer, Kamelkowo, AnnaManna, 91Ewela09 lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:A ja właśnie wróciłam od lekarza, pani doktor była tak zestresowana kiedy powiedziałam o IUI, ze bez zastanowienia wypisała 2tyg l4 i kazała lerzec grzecznie wiec odpoczywam sobie dziewczyny i w środę na bete
Akurat atmosfera w robocie do kija wiec z chęcią odpocznę w domu :p
Elegancko:) az zazdroszcze, ja jutro wracam po tygodniowym L4, jezzu jak mi sie nie chce:/// -
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny! Nie wiem, na który dzień się wpisać w lutym, bo cykle mam 30 dniowe, a ostatni miał 28 dni. W środę i w sobotę byłam na monitoringu. Dzis mam 15 dc. Udało się wyhodować 3 pęcherzyki (drugi cykl z Aromkiem), jeden wczoraj już miał wiotkie ścianki jak to gin powiedział, co oznacza że niedługo pęknie, reszta była troszkę mniejsza. Wczoraj wzięłam Ovitrelle (trzeci cykl z tym lekiem) i dzielnie działamy z mężem. W środę kolejny monitoring, dowiemy się wtedy co pękło i jak dokładnie wyszło badanie tsh i progesteronu, bo lekarz dał mi tylko znac ze wyniki sa Ok. Mam nadzieję, że może nam się uda sprawić sobie walentynkowy prezent
-
agacia wrote:Hej
Mało mam czasu na forum, więc tylko troszkę podczytuję.
Suri, gratulacje
A ja czekam na owulacje, która ma być najprawdopodobniej w następny weekend i nie wiem czy coś z tego będzie, bo mamy mieć gości -
Agniecha zazdroszczę siedzenia w domu, ja mogłabym zawodowo siedzieć w domu
A u mnie ciąg dalszy męczarni zajeb***te zaburzenia snu, ból piersi i w ogóle marnie sie czuje, a @ nadal brak. Chyba w depresje wpadne ;/