X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Lutowe testowanie 2017
Odpowiedz

Lutowe testowanie 2017

Oceń ten wątek:
  • chicken Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2017, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OjMaryś wrote:
    Mój przyjął normalnie ale jakoś nie widzę żeby się interesował gdzie i kiedy ma zrobić badania odwleka to ... nie wiem dlaczego to jego pierwszy raz :D może się denerwuje ... nie mam pojęcia

Lady trzymam wiec mocno kciuki :)
    Na pewno się denerwuje. Mój na początku stwierdził że z nim na pewno jest wszystko ok-prawda sportowca, uprswia5 sport, jest szczupły, nie pali. Ale zaslonilam się moim lekarzem który chciał zobaczyć jego wyniki. Wtedy badanie odbyło się w domu. Dużo gorzej przeżył badanie 5 na miejscu w zeszłym tygodniu. Mówił że to jest stresujące, że się czuje niekomfortowo-zamkneli go w jakimś pokoju i do dzieła:p
    Jednak zrobił to i jutro wyniki będą do odbioru. Oby było wszystko ok :/

OjMaryś lubi tę wiadomość

geeky-2017-12-12.jpg
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2017, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koniczyka wrote:
    Gdzie ta galeria? :D
    Na gorze w menu jest galeria. Jak masz premium to możesz sobie wybrać z jakiego dnia dpo chcesz oglądać testy :D
    Mi ostatnio wyszedł bladzioch 10 dpo. I jakoś tak jak nic w tym czasie nie widać to nie mam nadziei ze to się zmieni.

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • Lady_E Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2017, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hopeless wrote:
    Ja juz 2 razy obejrzalam galerię pozytywnych testów z 9 dpo i jakiś mnie dół złapał. Nasikam jutro bo mam ciśnienie 300x200 na testowanie ale jakoś dziś nie wierzę że się udało.

Lady a Ty jednego dnia miałaś pozytywny test ovu a następnego juz jajka były pekniete? Kurde mi się wydaje ze mam ovu tego samego dnia co pozytyw a sexy wyszły dzień po :/

Kochana na mój wykres nie patrz. Zaznaczłam test owu tylko po to żeby liczyło mi dni po owu. Testów nie robię bo u mnie to sie nie sprawdza...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2017, 19:12

iv09df9h3jajy138.png
    04.2013 - Początek starań (5cs z clo :()
    2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
    Czekamy co los przyniesie...
    Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml <3
    21.06 - Serduszko pięknie bije <3
    04.02.2019 Jest Blanka <3
  • OjMaryś Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2017, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za odpowiedz Chicken
    Kobiety u mnie zero objawów nadal jest jednak coś co mnie niepokoi śluz... Strasznie go dużo i jest idealnie kremowy i śnieżno bialy jak nigdy niewiem jak to odczytywac

Amy333 lubi tę wiadomość

f2w3skjood9muy2d.png
    https://bellybestfriend.pl/graph/056cab463cf345b80050fcef2d6c2bed
  • Amy333 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2017, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OjMaryś wrote:
    Dziękuję za odpowiedz Chicken
    Kobiety u mnie zero objawów nadal jest jednak coś co mnie niepokoi śluz... Strasznie go dużo i jest idealnie kremowy i śnieżno bialy jak nigdy niewiem jak to odczytywac
    u mnie podobnie. Duzo bialy chwilami tak wodnisty,ze biegam do wc sprawdzac,co sie dzieje

14 cs- suplementacja M- udało się w ostatnim dniu roku!
    2 cykl po sono HSG- polecam każdemu przeczyścić rurki;)
    3i49hdgeac44oma5.png
  • FreshMm Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2017, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hopeless wrote:
    Na gorze w menu jest galeria. Jak masz premium to możesz sobie wybrać z jakiego dnia dpo chcesz oglądać testy :D
    Mi ostatnio wyszedł bladzioch 10 dpo. I jakoś tak jak nic w tym czasie nie widać to nie mam nadziei ze to się zmieni.

Mi ostatnio dopiero 11 dpo wyszedł pozytywny :)

Iwr0p2.png

6JOCp1.png

• marcysia Znajoma

Wysłany: 29 stycznia 2017, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam serdecznie. ja ostatnia @ 8 stycznia. od dzisiejszej nocy mnie mdli tak ze w nocy musiałam isc zwymiotować po przebudzeniu. apetyt na sniadaniu zerowy cały dzień czuje się jak na kacu i do tego zgaga. w sobote mam termin następnej @ oby o mnie zapomniała.

Kamelkowo lubi tę wiadomość

• _Hope_ Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2017, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady_E wrote:
    Kochana na mój wykres nie patrz. Zaznaczłam test owu tylko po to żeby liczyło mi dni po owu. Testów nie robię bo u mnie to sie nie sprawdza...
    O widzisz :) dzięki za info ;)

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • Madzik34 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2017, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi testy zawsze juz wychodzily 10 dpo.bladziochy,ale jednak:)tak samo w druga strone-jak byla biel vizira to znaczy ze sie nie udalo.
    Odnosnie badania nasienia to moj poszedl chetnie,ale pod warunkiem,ze mu pomoge:))))
    Taki byl dzielny!!!!he he
    Ech jutro poniedzialek-szkoda,ze juz po weekendzie.Nastepny bedzie owocny:)

Madzik
    l22nroeqnx13mwm3.png
    Mama 3 corek:)
  • Mada92 Ekspertka

Wysłany: 29 stycznia 2017, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suri! ❤
    Dziewczyny co do badań naszych panów. Mój jeszcze się nie badał, ale po mojej ostatniej wizycie u endokrynologa, kiedy lekarz stwierdził, że jestem zdrowa jak ryba, obiecał, że w tym cyklu się przebada. Widzę, że bardzo się martwi, że może być coś nie tak.

Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
    26 lat
    hormony w normie, nasienie b. dobre
    Podwyższona prolaktyna
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2017, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie wróciłam od lekarza, pani doktor była tak zestresowana kiedy powiedziałam o IUI, ze bez zastanowienia wypisała 2tyg l4 i kazała lerzec grzecznie :) wiec odpoczywam sobie dziewczyny i w środę na bete :D

Akurat atmosfera w robocie do kija wiec z chęcią odpocznę w domu :p

marcysia, Amy333, Flowwer, Kamelkowo, AnnaManna, 91Ewela09 lubią tę wiadomość

• Amy333 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2017, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    A ja właśnie wróciłam od lekarza, pani doktor była tak zestresowana kiedy powiedziałam o IUI, ze bez zastanowienia wypisała 2tyg l4 i kazała lerzec grzecznie :) wiec odpoczywam sobie dziewczyny i w środę na bete :D

Akurat atmosfera w robocie do kija wiec z chęcią odpocznę w domu :p

Elegancko:) az zazdroszcze, ja jutro wracam po tygodniowym L4, jezzu jak mi sie nie chce:///

3i49hdgeac44oma5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2017, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy333 wrote:
    Elegancko:) az zazdroszcze, ja jutro wracam po tygodniowym L4, jezzu jak mi sie nie chce:///

Najgorsze takie powroty :/ wspolczuje!!

Ale damy rade :)

• mycha91 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2017, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaczynam 2 tyg ferii ^^

Amy333 lubi tę wiadomość

p19udqk3k1omz18g.png

25 tc 870 g Uleczki <3
    19tc 290g ! Kawał - no właśnie.Kogo?
    7tc, 0.62 cm kropka i bijace serduszko <3
    5CS 12dpo - beta 99.47! 15 dpo - 361.62!!
  • Amy333 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2017, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mycha91 wrote:
    Ja zaczynam 2 tyg ferii ^^
    Szczęściara!;-)

3i49hdgeac44oma5.png
  • KasiaHaBe Ekspertka

Wysłany: 29 stycznia 2017, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny! Nie wiem, na który dzień się wpisać w lutym, bo cykle mam 30 dniowe, a ostatni miał 28 dni. W środę i w sobotę byłam na monitoringu. Dzis mam 15 dc. Udało się wyhodować 3 pęcherzyki (drugi cykl z Aromkiem), jeden wczoraj już miał wiotkie ścianki jak to gin powiedział, co oznacza że niedługo pęknie, reszta była troszkę mniejsza. Wczoraj wzięłam Ovitrelle (trzeci cykl z tym lekiem) i dzielnie działamy z mężem. W środę kolejny monitoring, dowiemy się wtedy co pękło i jak dokładnie wyszło badanie tsh i progesteronu, bo lekarz dał mi tylko znac ze wyniki sa Ok. Mam nadzieję, że może nam się uda sprawić sobie walentynkowy prezent :)

h84f9vvjsvbexmo0.png
  • agacia Koleżanka

Wysłany: 30 stycznia 2017, 01:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)

Mało mam czasu na forum, więc tylko troszkę podczytuję.

Suri, gratulacje :)

A ja czekam na owulacje, która ma być najprawdopodobniej w następny weekend i nie wiem czy coś z tego będzie, bo mamy mieć gości

• Ewi28 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agacia wrote:
    Hej :)

Mało mam czasu na forum, więc tylko troszkę podczytuję.

Suri, gratulacje :)

A ja czekam na owulacje, która ma być najprawdopodobniej w następny weekend i nie wiem czy coś z tego będzie, bo mamy mieć gości
    Goście w niczym nie przeszkodzą ;)

l22nt5odvbtc685m.png
    qb3ckqi1trijedhi.png
  • 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniecha zazdroszczę siedzenia w domu, ja mogłabym zawodowo siedzieć w domu :)
    A u mnie ciąg dalszy męczarni zajeb***te zaburzenia snu, ból piersi i w ogóle marnie sie czuje, a @ nadal brak. Chyba w depresje wpadne ;/

Nasze najważniejsze i największe szczęście ❤❤❤
    klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • karola_aa Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do badania nasienia, my działaliśmy razem w domu i dowoziliśmy :) najbardziej komfortowo ;)

Nikola 20.07.15
    Aniołek [*] 20.10.2016 10t :(
    2cs pp -> 02.02.17 II kreski na teście ! :)
    f2w3rjjg05zcjrzl.png
‹‹ 38 39 40 41 42 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ