Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnette93 wrote:Tak elektronicznym. A lepiej rtęciowym? Dzisiaj zamówiłam tej owulacyjny.
Sama teraz to sprawdzilam na elektronicznym 36,77 na rtęciowy 37,10. Juz rano pisałam ze moj elektroniczny cos szaleje pokazywał o 3 w nocy 35,87 wtf??? Wracam do rtęciinnamorata88 lubi tę wiadomość
-
Anette93 wrote:Tak elektronicznym. A lepiej rtęciowym? Dzisiaj zamówiłam tej owulacyjny.
-
nick nieaktualny
-
kotek87 wrote:ja u używam owulacyjnego, bo ma 2 miejsca po przecinku i jest dokładniejszy.
Amy333 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymycha91 wrote:Dzieki dzieki! Juz bym chciala @ dostac ale nie ma na to szans jeszcze przez kilka godzin bo szyjka wciaz b.wysoko i b.zamknietaa....
To może jeszcze nie wszystko stracone ?
Agniecha ojjj zazdroszczę zwolnienia ! Ja mam już kolejny tydzień pod górkę jak nie Dzień Babci to wycieczka, rada, zebrania ... Nawet nie wiem o której bede w domu.
Zwiastuny zbliżającej sie @ : pryszcze sztuk 2. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie też zaczynają się objawy świadczące o @ ( bóle podbrzusza i uczucie że już przyszła- wilgotno mi tam ), jak na złość zaczęłam je czuć tuż po tym jak umówiłam się na jutro do lekarza.
A co do temperatur zaczęłam znów mierzyć, ale w sobotę potłukłam termometr rtęciowy, więc musiałam się przerzucić z powrotem na elektroniczny -
jestem! melduję się z beta 71,78 mlu/ml w 11/12 dpo nie wierzę!!!
kotek87, 91Ewela09, Amy333, beatka_c, Agniechaaaa, Zgredek 12, Karolina90, Paulinucha87, MamaFabianka, Klaudiia87, _Hope_, Mada92, Lady_E, KasiaHaBe, karola_aa, mycha91, Ataga12, E_w_c_i_a, Kamelkowo, Maja84, malka, agacia, Misiaimis lubią tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny a ja chyba dojrzewam dopiero No mam taki trądzik ja nastolatka
Mnie tez tak ostatnio wysypalo- twarz, plecy, okropne:/
Suri - wielkie gratki:))Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 11:03
suri2016 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:SURI aż sie popłakałam cudownie
Bardzo nudnej ciazy rośnijcie zdrowo
Kochana nie płacz bo fasolce zaszkodzisz póki co jestem jeszcze bardzo ostrożna co do radości, czekam na środową betę, a na 10 lutego jestem umówiona do lekarza żeby zobaczyć czy pęcherzyk jest w macicy, a jeśli jest, to na 24 lutego żeby zobaczyć czy jest zarodek i czy serduszko bije
Dziękuję Wam dziewczynkizubii lubi tę wiadomość
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualnysuri2016 wrote:Kochana nie płacz bo fasolce zaszkodzisz póki co jestem jeszcze bardzo ostrożna co do radości, czekam na środową betę, a na 10 lutego jestem umówiona do lekarza żeby zobaczyć czy pęcherzyk jest w macicy, a jeśli jest, to na 24 lutego żeby zobaczyć czy jest zarodek i czy serduszko bije
Dziękuję Wam dziewczynki
Na pewno wszystko bedzie cudownie
A mnie naszły mysli, ze na pewno nie nie udało i cieszę sie, ze bede mogła to przeleżeć w domu -
Agniechaaaa wrote:Na pewno wszystko bedzie cudownie
A mnie naszły mysli, ze na pewno nie nie udało i cieszę sie, ze bede mogła to przeleżeć w domu
Nie myśl tak nawet kochana! ja też byłam przekonana, że to nie ten cykl, bo owu przyszła za szybko i ze śluzem płodnym byłam lipa, a jednak, cuda się zdarzają W środę robię betę z Tobązubii lubi tę wiadomość
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualny