Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
-Monika- wrote:Ale to bardzo dobrze ze podskoczyła CZYLI MUSIAŁO BC ZAGNIEŻDZENIE W TEN DZIEŃ
W 11 dpo? Chyba troche juz pozno nie? -
mycha91 wrote:W 11 dpo? Chyba troche juz pozno nie?
Absolutnie nie! Zagnieżdżenie może być od 7 do 12 dpo a czasem nawet później;) tak więc trzymam mocno kciuki! :*Amy333, Existenz, zubii lubią tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Bocianiątko wrote:Absolutnie nie! Zagnieżdżenie może być od 7 do 12 dpo a czasem nawet później;) tak więc trzymam mocno kciuki! :*
Hmmmmm no moze? Najdziwniejsza rzecza jest zanik bolu piersi juz dzis. Normalnie przestaja bolec ok 2dc nowego. A dzis nic. Wczoraj byly jeszcze nabrzmiale dzis normalne. Az to zapisalam w notatkach. Ale to chyba powinno isc w druga strone nie? Powinny zaczac bolec bardziej? -
kajax wrote:A ja dziś kolejny zajebiscie pozytywny test ovu. Do okresu został tydzień.
A może jednak owu nie było i dlatego Ci teraz testy wychodzą? (nie wiem czy pisałaś, czy jakoś to sprawdzałaś). Chyba, że chcesz to okresu czekać to wtedy się okaże tak właściwie kiedy ta owulacja była. -
Lady_E wrote:Suri Gratulacje Bądź dobrej mysli. Mam nadzieje że tym razem będzie wszytko dobrze :*
U mnie dzisiaj 5dpo i ból podbrzusza w trakcie sprzatania... Ciekawe co to
Mnie tez kolo 5/6 dnia takie bóle łapaly, tez wlasnie w trakcie sprzatania. Siadlam, odpoczęłam, to przeszlo. Zlapalam za mopa i znow to samo:/ -
Amy333 wrote:Mnie tez kolo 5/6 dnia takie bóle łapaly, tez wlasnie w trakcie sprzatania. Siadlam, odpoczęłam, to przeszlo. Zlapalam za mopa i znow to samo:/
Hmm ciekawe. Może jednak zaskoczyłyśmyAmy333 lubi tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Hopeless wrote:Dwie godziny to dużo. Ja mam zupełnie inna temp po 8. Nie przywiazywalabym uwagi do wzrostów ale kto wie
ja już zaopatrzyłam się w 3 sztuki testów i stwierdziłam że pierwszy zrobię 10dpo ,drugi 14 dpo a jeżeli dwa wyjdą neg to 3 zostawię sobie w zapasie
Ani ja ani mąż sie nie nastawiamy w tym cyklu, szczerze wątpimy żeby się coś tam zadziało, za dużo stresów mieliśmy w tym cyklu oboje ... u niego awans u mnie nowa praca... no nic pozostało czekać do @ Możecie mnie przenieść z listy na 2 lutego bo skoro owulka przyszła szybciej to i testowanie szybciej
Lekarz mi tylko powiedział ze wynik takiego cyklu i owulacji w tych dniach może być wynikiem odstawienia wszystkich leków i suplementów na raz i organizm stara się wrócić do normalnego funkcjonowania bez wspomagaczy... zobaczymy co z tego będzie nawet przeciwbólowych nie mogę łykać....
Jak Wasi mężowie reagowali na informacje ze maja zbadać nasienie? -
Moj całkiem spoko. Pamiętam jak pierwszy raz poruszylam ten temat, a on na to ok kiedy... Bylam w szoku. A teraz juz 3 raz nas to czeka. Tylko najpierw musi @ przyjsc a pozniej wszystkie badania. Ale damy rade
OjMaryś lubi tę wiadomość
-
Moj tez bez problemu. Robil to juz 4 razy wiec teraz dla niego to pestka ☺ A jesli chodzi o nastawienie. To pierwszy nasz cykl kiedy czujemy ze moze sie udac. Mąż juz mówi nie kocham cie tylko kocham was
OjMaryś, Bocianiątko lubią tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Mój przyjął normalnie ale jakoś nie widzę żeby się interesował gdzie i kiedy ma zrobić badania odwleka to ... nie wiem dlaczego to jego pierwszy raz może się denerwuje ... nie mam pojęcia
Lady trzymam wiec mocno kciuki -
nick nieaktualny
-
Ja juz 2 razy obejrzalam galerię pozytywnych testów z 9 dpo i jakiś mnie dół złapał. Nasikam jutro bo mam ciśnienie 300x200 na testowanie ale jakoś dziś nie wierzę że się udało.
Lady a Ty jednego dnia miałaś pozytywny test ovu a następnego juz jajka były pekniete? Kurde mi się wydaje ze mam ovu tego samego dnia co pozytyw a sexy wyszły dzień po -
nick nieaktualnyA ja sie czyje jak by mnie kto Zjadł i wypluł ale co jest najfajniejsze to juz nie wiem dokładnie co mi jest dokładnie czuje sie jak w zdaniu "wyglądasz dzis niewyraźnie" kaszel minął, gardło czyste, katar "schodzi" temp na poziomie 37,10. Jeżeli to fasolek to nie bede narzekać ale jeżeli to jakieś chorubsko to ma ze mnie niezły ubaw
-
ja sama zadzwoniłam i umówiłam mojego M. na badanie nasienia i poinformowałam go, że musi to zrobić, bo w innym przypadku nie zaczną mnie leczyć w klinice. nie oponowal, wiedział, że i tak prędzej czy później go to czeka teraz zartujemy z jego wizyty
Aguś Ty jesteś uparta! zrób test i będzie wszystko jasne tzn ja wiem jak się skończy dla Ciebie ten miesiączubii lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Aga jest 8 dpo jak ja jeszcze chwilka
-
nick nieaktualny
-
Hopeless wrote:Ja juz 2 razy obejrzalam galerię pozytywnych testów z 9 dpo i jakiś mnie dół złapał. Nasikam jutro bo mam ciśnienie 300x200 na testowanie ale jakoś dziś nie wierzę że się udało.
Lady a Ty jednego dnia miałaś pozytywny test ovu a następnego juz jajka były pekniete? Kurde mi się wydaje ze mam ovu tego samego dnia co pozytyw a sexy wyszły dzień po -
Hopeless wrote:Ja juz 2 razy obejrzalam galerię pozytywnych testów z 9 dpo i jakiś mnie dół złapał. Nasikam jutro bo mam ciśnienie 300x200 na testowanie ale jakoś dziś nie wierzę że się udało.
Lady a Ty jednego dnia miałaś pozytywny test ovu a następnego juz jajka były pekniete? Kurde mi się wydaje ze mam ovu tego samego dnia co pozytyw a sexy wyszły dzień po
Gdzie ta galeria?