Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
jeszcze się nie nastawiam, bo w grudniu też udało się zafasolkować, ale ciaza się nie utrzymała. póki co staram się być spokojna, czekam do jutra, powtórzę test i pójdę na bhcg. nie będę jednak kłamać i powiem, że nadzieja jest
Flowwer lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Suri kochana. Ciesze sie niesamowicie 3mam kciuki zeby sie wszystko prawidłowo rozwijalo :*
Dziewczyny u mnie jeszcze przez tydz czas mierzenia temp moze wahac sie miedzy 6-8 rano myslicie ze wyniki beda ok? Dzis temp poszła sporo do gory i niewiem czy to godzina o ktorej mierzylam czy poprostu sie udalo i wystrzelila w goresuri2016 lubi tę wiadomość
-
Kurcze Suri obawiam sie ze dotrwasz do lutowego testowania:)))))))
Tym samym zostajesz pierwsza mamusia w watku:)))))
Mam nadzieje,ze bedzie to zwiastun wielu innych pozytywnych testow wsrod nas:)
Czekamy na dalszy rozwoj wypadkow i mam nadzieje,ze nas nie opuscisz?
U mnie skonczyl sie juz okres i zaczynamy odliczanie do owulacji(zazwyczaj ok 12 dnia cyklu).
Za tydzien monitoring.
Milej niedzieli.my dzisiaj pierwszy raz idziemy z coreczka do kina-na pewno wielkie przezycie dla niej bedzie!suri2016 lubi tę wiadomość
Madzik
Mama 3 corek:) -
OjMaryś wrote:Suri kochana. Ciesze sie niesamowicie 3mam kciuki zeby sie wszystko prawidłowo rozwijalo :*
Dziewczyny u mnie jeszcze przez tydz czas mierzenia temp moze wahac sie miedzy 6-8 rano myslicie ze wyniki beda ok? Dzis temp poszła sporo do gory i niewiem czy to godzina o ktorej mierzylam czy poprostu sie udalo i wystrzelila w gore -
nick nieaktualny
-
Suro moje gratulacje! Pamietaj! Do 3 razy sztuka i wszystko bedzie spoko! Teraz bedziesz miala ultra nudna ciaze!!
Ja jestem obrazona na moja temp. Wczoraj zrobila skok w dol o jakoes 0.2 st. A dzisiaj znow w gore. A taka byla cudna przez caly miesiac!suri2016 lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:SURI a nie mówiłam, ze sie uda
Ja miałam piękny sen, ze beta wyszła mi dodatnia. No zobaczymy o 5rano tem 37,32 sama juz nie wiem o co chodzi. Teraz temp 37,14 i zatkany nosek chce juz środę i wiedzieć ma czym stoje
Wiesz kochana jak to u mnie ostatnio było, dlatego emocje trzymam na wodzy. jedno jest pewne, test sciemnial, a dziś jest dopiero 10/11 dpo. zwiększenie dawkę duphastonu od dziś do 3 tabletek, nie zaszkodzi a może pomóc
co do Ciebie nie mam żadnych wątpliwości co do tego, że zagniezdził się w Tobie mały fasolek lub nawet fasolki do środy już blisko. jutro spróbowałabym już siknac na Twoim miejscu.zubii lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
mycha91 wrote:Suro moje gratulacje! Pamietaj! Do 3 razy sztuka i wszystko bedzie spoko! Teraz bedziesz miala ultra nudna ciaze!!
Ja jestem obrazona na moja temp. Wczoraj zrobila skok w dol o jakoes 0.2 st. A dzisiaj znow w gore. A taka byla cudna przez caly miesiac!
Mycha nie dziękuję jutro lecę na betę
a Ty myślę, że możesz się jeszcze pozytywnie zaskoczyć w tym cyklu3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
Agniechaaaa! Ty zes jeszcze nie sikala? Sikaj!
Suri, nadzieja jest zawsze ze @ nie przyjdzie ale wczoraj poczulam cmienie lekkie w brzuchu.... nadal szukam pozytywow, ze jesli @ przyjdzie to uda mi sie tym razem zrobic Lh,FSH I i testosteron -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Brak testów sikać nie bede
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymycha91 wrote:Suro moje gratulacje! Pamietaj! Do 3 razy sztuka i wszystko bedzie spoko! Teraz bedziesz miala ultra nudna ciaze!!
Ja jestem obrazona na moja temp. Wczoraj zrobila skok w dol o jakoes 0.2 st. A dzisiaj znow w gore. A taka byla cudna przez caly miesiac! -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:20.01 było IUI na nie pękniętych pęcherzykach, wiec liczę na spokojnie od 21.01 wiec mogło by na sikancu nie wyjść czekam grzecznie n bete w środę