Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Koniczyka wrote:Ja już świruję a to dopiero 5dp
Chyba nie wytrzymam i zatestuję 01.02 przed pójściem do pracy :p Kurdę muszę testy na allegro kupić
Koniczyka lubi tę wiadomość
-
Paulinucha87 wrote:Haha tak dalej to samo,czasem ja czytam na watku clo.Za nic sobie ceni rady,ze 90 dniowy cykl nie jest normalny
albo jest facetem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:A mnie dopadł ból brzucha jak bym miała zaraz dostać @, co chwilkę bigam do kibelka i sprawdzam
Kochana też mam tak cały dzieńciągnie mnie w podbrzuszu i raz boli a raz ćmi po prostu. musimy być dobrej myśli :*
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
91Ewela09 wrote:Zniknelam na chwile sprzatac, gotowac i prac a tu tyle rzeczy.
Bylam juz na kilku watkach, malo sie udzielalam ale zawsze czytalam i powiem Wam ze czesto "trafiaja sie krytyczne " przypadki
Inna powinna pamietac panan ktora gdzies sie jeszcze udziela
Niestety nie od nas zalezy jak kto co przezywa, a Wy dziewczyny nie mozecie sie denerwować bo to fasolk szkodzi. Glowa do gory a glupote innych trzeba obracac w zart. Innego wyjścia nie mamytrafiają się tu niezłe rodzynki, a panan to legenda tego forum.
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Hopeless wrote:Ja myślę że ona ma 15 lat
albo jest facetem
Nuteczka, którą weteranki kojarzą chodziła z nią do szkoły.
suri2016 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
innamorata88 wrote:Ona serio istnieje.
Nuteczka, którą weteranki kojarzą chodziła z nią do szkoły.
-
Koniczyka wrote:Ja już świruję a to dopiero 5dp
Chyba nie wytrzymam i zatestuję 01.02 przed pójściem do pracy :p Kurdę muszę testy na allegro kupić
tez zamawialm właśnie te allegrowe, moze sie skusze i jeszcze ostatniego stycznia zatestuje;-) -
Agniechaaaa wrote:A mnie dopadł ból brzucha jak bym miała zaraz dostać @, co chwilkę bigam do kibelka i sprawdzam
Ja wczoraj tak ganiałam. Kurcze bylam w WC chyba wiecej razy tego dnia, niż w calym zeszlym tygodniu;-)) -
Flowwer wrote:Świrów nie brakuje
Żebyś wiedziała. Kojarzycie tą laskę co podszywała się pod jakąś kobietę, publikowała jej zdjęcia z fejsa, pisała jakie ma idealne życie, męża, dzieci. Dawała milion cudownych rad i niby poroniła w którymś tam tc? Co później niby jej mąż pisał, żę ona jest chora? Juz nie wiem jak ta akcja z kradzieżą tożsamości się skończyła, ale trzeba mieć dystans to wszystkiego co w sieci jest ktoś wypisuje bo to różnie może być.
-
Koniczyka wrote:Żebyś wiedziała. Kojarzycie tą laskę co podszywała się pod jakąś kobietę, publikowała jej zdjęcia z fejsa, pisała jakie ma idealne życie, męża, dzieci. Dawała milion cudownych rad i niby poroniła w którymś tam tc? Co później niby jej mąż pisał, żę ona jest chora? Juz nie wiem jak ta akcja z kradzieżą tożsamości się skończyła, ale trzeba mieć dystans to wszystkiego co w sieci jest ktoś wypisuje bo to różnie może być.Mikołaj 25.04.2011
-
Koniczyka wrote:To chyba na styczniówkach 2016 było. Już nie pamiętam bo później na forum nie zaglądałam ale laski pisały do adminów by na policję to zgłosili. Grubo było
grubo
mnie wtedy jeszcze na forum nie było.
Mikołaj 25.04.2011