Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Koniczyka wrote:Ja już świruję a to dopiero 5dp Chyba nie wytrzymam i zatestuję 01.02 przed pójściem do pracy :p Kurdę muszę testy na allegro kupić
Koniczyka lubi tę wiadomość
-
Paulinucha87 wrote:Haha tak dalej to samo,czasem ja czytam na watku clo.Za nic sobie ceni rady,ze 90 dniowy cykl nie jest normalny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:A mnie dopadł ból brzucha jak bym miała zaraz dostać @, co chwilkę bigam do kibelka i sprawdzam
Kochana też mam tak cały dzień ciągnie mnie w podbrzuszu i raz boli a raz ćmi po prostu. musimy być dobrej myśli :*3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
91Ewela09 wrote:Zniknelam na chwile sprzatac, gotowac i prac a tu tyle rzeczy.
Bylam juz na kilku watkach, malo sie udzielalam ale zawsze czytalam i powiem Wam ze czesto "trafiaja sie krytyczne " przypadki
Inna powinna pamietac panan ktora gdzies sie jeszcze udziela
Niestety nie od nas zalezy jak kto co przezywa, a Wy dziewczyny nie mozecie sie denerwować bo to fasolk szkodzi. Glowa do gory a glupote innych trzeba obracac w zart. Innego wyjścia nie mamyMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Hopeless wrote:Ja myślę że ona ma 15 lat albo jest facetem
suri2016 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
innamorata88 wrote:Ona serio istnieje. Nuteczka, którą weteranki kojarzą chodziła z nią do szkoły.
-
Koniczyka wrote:Ja już świruję a to dopiero 5dp Chyba nie wytrzymam i zatestuję 01.02 przed pójściem do pracy :p Kurdę muszę testy na allegro kupić
tez zamawialm właśnie te allegrowe, moze sie skusze i jeszcze ostatniego stycznia zatestuje;-) -
Agniechaaaa wrote:A mnie dopadł ból brzucha jak bym miała zaraz dostać @, co chwilkę bigam do kibelka i sprawdzam
Ja wczoraj tak ganiałam. Kurcze bylam w WC chyba wiecej razy tego dnia, niż w calym zeszlym tygodniu;-)) -
Flowwer wrote:Świrów nie brakuje
Żebyś wiedziała. Kojarzycie tą laskę co podszywała się pod jakąś kobietę, publikowała jej zdjęcia z fejsa, pisała jakie ma idealne życie, męża, dzieci. Dawała milion cudownych rad i niby poroniła w którymś tam tc? Co później niby jej mąż pisał, żę ona jest chora? Juz nie wiem jak ta akcja z kradzieżą tożsamości się skończyła, ale trzeba mieć dystans to wszystkiego co w sieci jest ktoś wypisuje bo to różnie może być.
-
Koniczyka wrote:Żebyś wiedziała. Kojarzycie tą laskę co podszywała się pod jakąś kobietę, publikowała jej zdjęcia z fejsa, pisała jakie ma idealne życie, męża, dzieci. Dawała milion cudownych rad i niby poroniła w którymś tam tc? Co później niby jej mąż pisał, żę ona jest chora? Juz nie wiem jak ta akcja z kradzieżą tożsamości się skończyła, ale trzeba mieć dystans to wszystkiego co w sieci jest ktoś wypisuje bo to różnie może być.Mikołaj 25.04.2011
-
Koniczyka wrote:To chyba na styczniówkach 2016 było. Już nie pamiętam bo później na forum nie zaglądałam ale laski pisały do adminów by na policję to zgłosili. Grubo byłoMikołaj 25.04.2011