Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
-
MamaFabianka wrote:Suri mam nadzieje ze wkoncu u Ciebie skonczy sie pozytywnie bo zaslugujesz na to po tym wszystkim. Trzymam kciuki kochana
nie dziękuję :* wszystkie na to zasługujemy3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Ja sie na Was tez obraze w okolicy pon-wt przy @.Ale nie tesknijcie bo wroce na bank kolo srody ^^ narazie ciesze sie tym ze upieklam chleb, sprzatam nie boli mnie brzusio na okres. Ze moja tesciowa sie troche bardziej staje mama niz tesciowa, ze jade odwiedzic babcie meza i ze swieci slonko. A nawet jak dostane @ to zycie toczy sie dalej mam wspanialego meza, bez ktorego zuc nie umiem.i moze jest nam dane byc jeszcze troszke tylko we dwoje )
91Ewela09 lubi tę wiadomość
-
mycha91 wrote:Ja sie na Was tez obraze w okolicy pon-wt przy @.Ale nie tesknijcie bo wroce na bank kolo srody ^^ narazie ciesze sie tym ze upieklam chleb, sprzatam nie boli mnie brzusio na okres. Ze moja tesciowa sie troche bardziej staje mama niz tesciowa, ze jade odwiedzic babcie meza i ze swieci slonko. A nawet jak dostane @ to zycie toczy sie dalej mam wspanialego meza, bez ktorego zuc nie umiem.i moze jest nam dane byc jeszcze troszke tylko we dwoje )
Mycha kochana, do @ jest jeszcze trochę, więc fasol się może jeszcze ukrywa jeśli nie, to podoba mi się Twoje nastawienie, staram się mieć podobne, bo wiem, że jak w końcu zajdę w ciaze to domenie to jak nikt inny i będzie to baaaardzo chciane i wyczekane dzieciątko3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Też mam focha na świat jak przychodzi @ ale kiedyś chyba nie przyjdzie nie?
-
Hopeless wrote:Też mam focha na świat jak przychodzi @ ale kiedyś chyba nie przyjdzie nie?Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna
-
kajax wrote:Ja juz po przygodach z lekarzami wiem ze najlepiej czuć swoje ciało i obserwować. Zaufać trochę instynktem bo w ogóle rozmnażanie to sprawa instynktownie. A lekarze tylko pomagają a niejednokrotnie utrudniają.
suri2016, Agniechaaaa, zubii lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:Jeżeli ktoś ma płodność myszy polnej to owszem można to robić instyktownie. Niestety w pewnym wieku już to nie działa. Dla mnie sugerowanie się testem owulacyjnym w diagnostyce wczesnej ciąży jest śmiechu warte i patrzę na nie z przymrużeniem oka.
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysuri2016 wrote:cieszę się, że jednak się odbraziłaś i trzymam kciuki za ten cykl u mnie jutro powinno się wyjaśnić. piersi bolą i podbrzusze ćmi, więc duże szanse są, że @ o mnie nie zapomni w styczniu..
A to tez dobry objaw, w cazy z córką byłam pewna, ze okres dostaje brzuch bolał tak jak na @ i puszczał, a potem znowu... Wiec glowa do góry, dla mnie krecha ciemniejsza, taka miałam 4 dni po spodziewanej @
Ale tu gorąco sie zrobiło... Jestem po ślubie 6 lat, a razem 12 kłótnie nie raz u nas takie, ze dziwie sie ze sąsiedzi po policje nie dzwonią, ale nigdy przenigdy ani ja, ani maz nie zrezygnowalibyśmy ze starań. A z tymi nieraz naprawdę ciężko, a tabletki anty ?? Jezu. Jeśli ktoś nie chce zdania od innych i uważa ze sam jest najmądrzejszy to po co udzielać sie na forum. Sorry ale l to chodzi by sie głaskać po główce, ale żeby każdy zdanie swe wyraził, doradził i pomógł. Ja w ogóle pierwsze słyszę o testach owu w diagnostyce ciąży? To naprawdę komuś sie sprawdziło ?
Agniecha chyba w środę dołączę z testowaniem do Ciebie, akurat mi testy z allu przyjdą zamówiłam Pinki super czułezubii, innamorata88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzeresniowaMama wrote:A to tez dobry objaw, w cazy z córką byłam pewna, ze okres dostaje brzuch bolał tak jak na @ i puszczał, a potem znowu... Wiec glowa do góry, dla mnie krecha ciemniejsza, taka miałam 4 dni po spodziewanej @
Ale tu gorąco sie zrobiło... Jestem po ślubie 6 lat, a razem 12 kłótnie nie raz u nas takie, ze dziwie sie ze sąsiedzi po policje nie dzwonią, ale nigdy przenigdy ani ja, ani maz nie zrezygnowalibyśmy ze starań. A z tymi nieraz naprawdę ciężko, a tabletki anty ?? Jezu. Jeśli ktoś nie chce zdania od innych i uważa ze sam jest najmądrzejszy to po co udzielać sie na forum. Sorry ale l to chodzi by sie głaskać po główce, ale żeby każdy zdanie swe wyraził, doradził i pomógł. Ja w ogóle pierwsze słyszę o testach owu w diagnostyce ciąży? To naprawdę komuś sie sprawdziło ?
Agniecha chyba w środę dołączę z testowaniem do Ciebie, akurat mi testy z allu przyjdą zamówiłam Pinki super czułe
Bedzie mi bardzo miło wspólnie testowac oby początek miesiąca był dla Nas łaskawy i udany -
Agniechaaaa wrote:Bedzie mi bardzo miło wspólnie testowac oby początek miesiąca był dla Nas łaskawy i udany
-
nick nieaktualny
-
Zniknelam na chwile sprzatac, gotowac i prac a tu tyle rzeczy.
Bylam juz na kilku watkach, malo sie udzielalam ale zawsze czytalam i powiem Wam ze czesto "trafiaja sie krytyczne " przypadki
Inna powinna pamietac panan ktora gdzies sie jeszcze udziela
Niestety nie od nas zalezy jak kto co przezywa, a Wy dziewczyny nie mozecie sie denerwować bo to fasolk szkodzi. Glowa do gory a glupote innych trzeba obracac w zart. Innego wyjścia nie mamy -
nick nieaktualny
-
suri2016 wrote:kajax po prostu dziwne jest dla mnie Twoje zachowanie, najpierw się niby starasz o ciażę, potem lecisz po tabletki anty i zaczynasz je brać w połowie cyklu, mimo to testujesz. mówisz, że koniec że staraniami i będziesz brać tabletki i nie chcesz aktualnie ciazy, znikasz z forum i pojawisz się z pozytywnym testem owu, który wg Ciebie jest bardziej wiarygodny niz test ciazowy lub nawet monitoring u lekarza. wybacz, ale ciężko mi Cię zrozumieć.. gdybyś czytała posty że zrozumieniem to byś wiedziała, że brałam ovitrelle i zastanawiam się czy testy ciążowe wychodza mi pozytywne nadal po zastrzyku czy może coś zaskoczyło. Twoje zachowanie jest co najmniej nie na miejscu, że wpadasz tu po kilku tygodniach i wprowadź taka atmosferę... mimo to, życzę Ci żeby testy owu wskazywały na ciazeWojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Stasio ur. 01.03.2018 ProFamilia przez CC 2920/50/10
Ula ut 27.10.2020 Salce Łódź przez CC 2630/50/10 -
Testowanie testami owulacyjnymi to nie jest u mnie diagnostyka. Używam je bo w następnym cyklu będą juz przeczasiale. Pisałam również ze nie robie tego bo z niecierpliwością oczekuje na dziecko, tylko ze takie zjawisko jest CIEKAWE. SADZILAM ZE PODKRESLILAM TO DOSC DOSADNIE W MOICH POSTACH I tyle. A wykłady otrzymuje co najmniej takie jakbym kogoś zamordowala albo obrazila. Co do monitoringu cyklu, lekarzy napisałam wyraźnie ze jest to MOJE zdanie i moje to świadczenie którym sie dziele bo chyba na tym polega charakter forum. I chyba nie ma w tym nic złego ze swoje zdanie wyrażam. Nikogo tym nie krzywdze. Chyba to forum nie polega wyłącznie na kibicowanie oczekujacych i pocieszaniu " niezafasolkowanych" wiec nie ma co sie oburzać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2017, 16:37
Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Stasio ur. 01.03.2018 ProFamilia przez CC 2920/50/10
Ula ut 27.10.2020 Salce Łódź przez CC 2630/50/10 -
Agniechaaaa wrote:Ewela Panan znana jestes na całym forum na styczniu niezłe sie z nią pocharatalam nawet mnie zklnela oj ale jakos sie nie przejęłam