Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale szaleństwo pozytywów w styczniu tyle dziewczyn uciekło na fioletową stronę. Tak się zastanawiam ile ja tu jeszcze będę
Można mnie wykreslić z testowania bo cykl bez ovu.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Koniczyka wrote:No ale jak przyjdzie małpa ( tfu tfu tfu ) to z wielkim hukiem tempka spadnie Zastanawiam się czy tak wysoka temperatura nie jest wynikiem brania duphastonu
-
Koniczyka wrote:Żebyś wiedziała. Kojarzycie tą laskę co podszywała się pod jakąś kobietę, publikowała jej zdjęcia z fejsa, pisała jakie ma idealne życie, męża, dzieci. Dawała milion cudownych rad i niby poroniła w którymś tam tc? Co później niby jej mąż pisał, żę ona jest chora? Juz nie wiem jak ta akcja z kradzieżą tożsamości się skończyła, ale trzeba mieć dystans to wszystkiego co w sieci jest ktoś wypisuje bo to różnie może być.
-
Flowwer wrote:Ale szaleństwo pozytywów w styczniu tyle dziewczyn uciekło na fioletową stronę. Tak się zastanawiam ile ja tu jeszcze będę
Można mnie wykreslić z testowania bo cykl bez ovu. -
Hopeless wrote:ja poprzedni miałam bez ovu. Teraz zaczęłam z tym Dongiem i myślę że ovu byla.
Bede musiała go wyprobować ale póki co bez stymulacji jajniki śpią choć poprzedni miałam ovu z odbicia. Lata temu nawet przy clo nie ruszyły ale mysle że teraz przyczyniła do tego końskie dawki wit D3 miałam ogromny jego brak.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
mycha91 wrote:Flower a co przyczyniasie do braku naturalnej owulki u Ciebie? Wybacz ze pytam ale chyba mi umknelo.
Po roku starń poszłam gina który z mety przepisał mi od 16 dc dupka i po roku doprowadził mnie do zachamowania ovu (bo u nnie ovu byla ok 20 dc) kolejne lata walczyłam z torbielam. Później w kl8nice niepłodności znów to samo od 16 dc dupek i kolejne torbiele nikt nigdy mi nie monitorował cyklu jak teraz !!!Nastepnie walczyłam z hiperprolaktynemią (poziom 80-100 przy normach 23 ) Na szczęście po kolejnych latach leczenia mam od 5 lat prolakryne idealną.
U mnie jak widać przyczyniło się kilka czynników
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Po roku starń poszłam gina który z mety przepisał mi od 16 dc dupka i po roku doprowadził mnie do zachamowania ovu (bo u nnie ovu byla ok 20 dc) kolejne lata walczyłam z torbielam. Później w kl8nice niepłodności znów to samo od 16 dc dupek i kolejne torbiele nikt nigdy mi nie monitorował cyklu jak teraz !!!Nastepnie walczyłam z hiperprolaktynemią (poziom 80-100 przy normach 23 ) Na szczęście po kolejnych latach leczenia mam od 5 lat prolakryne idealną.
U mnie jak widać przyczyniło się kilka czynników
Lekarze to czase becwaly.... -
nick nieaktualny
-
mycha91 wrote:Lekarze to czase becwaly....Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Stasio ur. 01.03.2018 ProFamilia przez CC 2920/50/10
Ula ut 27.10.2020 Salce Łódź przez CC 2630/50/10 -
kajax wrote:Dokładnie, pisałam o tym wcześniej i zostałam zbesztana. Czasem lekarze traktują nas stadnie. A w Polsce to juz w ogóle. Antyki przepisu je sie u na na chybil-trafił. Zagranica robi sie szczegółowe badania, przede wszystkimi hormony jesli ma sie podawać hormony w antykach. A u nas? Proby watrobowe i attp, tylko to... U mnie monitoring również został potraktowany po macoszemu. Chyba ze zapłacisz i lekarz stara sie o renomę. Bo jak juz ją ma to tez ma w dupie.
Kajax czytaj co ludzie do ciebie piszą.... nikt nie zbeształ cie za wypowiedz o niekompetencji lekarza, tylko że przez pryzmat niekompetencji stwierdzasz że monitoring to syf i kupa. Ale jednocześnie w ramach funu walisz testy owulkowe 9 dni przed @. Dodatkowo zareagowałyśmy nieprzyjemnie na twoje wycieczki o "ciemniejacych kreskach na testach ciazowych po kulku godzinach" i "monitoringach do kija" bo były wypisywane w nieprzyjemnym tonie. I tak jak ktoś napisał - dla nas ważniejszy jest czyjś ciemniejacy po 5 godzinach test ciązowy, niż testy owulkowe które metoda są żadną. -
Hej dziewczyny jestem tu nowa nigdy nie czytałam nic na forach na temat wczesnych objawów itp ale czuje ze ten miesiac moze byc magiczny heh.Od 14 miesięcy staramy sie o maleństwo bez skutku. Miesiaczki mam nieregularne średni cykl wychodzi 25 dni ale różnie to jest. Jakieś 7 miesięcy temu spoznial mi się okres 16 dni ale ginekolog powiedział że wszystko jest ok widocznie stres wpłynął na ten cykl.
Co miesiąc żyje nadzieja ze si3 udało ;(. Ten cykl rozpoczął się 11.01.2017 sluz owulacyjby pojawił się 27.01 w tym dniu było przytulanie jak również 17,19,21.01.2017. Od 3 dni strasznie mnie boli krzyż i w nocy się budzę z bólem podbrzusza. Nigdy nie mialam takiego bolu.Okres powinnam dostac okolo 06.02.2017. Od 5 tyg
Odpoczywam w domu bo skręciła kostkę więc jestem wypoczetajak nigdy mam nadzieję, że ten cykl okaże się szczęśliwy po 14 miesiącach;) Trzymajcie kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2017, 02:43
-
Agniechaaaa wrote:Taka godzina a ja nie śpię cały czas mi zimno, M właśnie wrócił kazał zmierzyć. Temp i wynik 37,08 przecież to nie gorączka nie wiem co mi jest to pewno od zatok.
Musiałam sie wygadać
Kochana, to fasolka jak nic choroba przez taki czas już sobie na pewno zdążyła pójść3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
suri2016 wrote:kochane, chyba jest szansa, że to jednak fasol:
https://zapodaj.net/c2e61cdb3c4e9.jpg.htmlsuri2016 lubi tę wiadomość