Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny! Do mnie jutro ma przyjść @ czekam z testem do jutra. We wczesneijszych staraniach leciałam na betę i była negatywna wiec w tym cyklu czekam cierpliwie. Objawy raczej wskazują ze @przyjdzie o czasie niestety, ale do jutra można mieć jeszcze nadzieje
-
U mnie jak zawsze biel a po godzinie głupoty. Chyba pojadę jutro na bete żeby sprawdzić czy to normalne że co cykl mi wysychaja takie wyraźne kreski a potem przychodzi @ chociaż nienawidzę bety i nie ufam jej ani trochę ehhh
-
Hej dziewczyny. U mnie wczoraj późniejszym wieczorem @ się zjawiła. Pierwsza po laparo, o kilka dni wczesniej niż spodziewana. Także oficjalnie mogę zacząć luty.
Wczoraj byłam u gina na ściągnięciu szwów. Ponoć wszystko się ładnie goi i mamy zielone światło do starań dał nam czas do maja/czerwca. Jak się nie uda to przerwa i leczenie endometriozy. Więc trzymajcie za nas kciuki!
Mam nadzieję, że owu będzie w tym cyklu trochę wcześniej niż zwykle bo mój W. wyjeżdża na kilka dni akurat w tym czasie co ovufriend wyznaczyło dni płodne
Czy jest któraś z Was po laparo? Czy wasze cykle się zmieniły po zabiegu czy raczej jest wszystko po staremu?
-
nick nieaktualny
-
Kajax tez juz chyba powinna mieć wyniki?
-
nick nieaktualnyHopeless wrote:U mnie jak zawsze biel a po godzinie głupoty. Chyba pojadę jutro na bete żeby sprawdzić czy to normalne że co cykl mi wysychaja takie wyraźne kreski a potem przychodzi @ chociaż nienawidzę bety i nie ufam jej ani trochę ehhh
-
Agniechaaaa wrote:Za 4h moze szybciej wynik. Serce wyskoczy mi z piersi
-
-Monika- wrote:Moze po prostu kup test innej firmy.
-
nick nieaktualny
-
Hej, wczoraj pisałam że zmieniam lekarza i dzisiaj byłam u innego, bardzo fajny zobaczymy co będzie dalej, dziś 10 dc i sprawdził czy jest pęcherzyk i mówił że ładny dorodny za tydz mam przyjść sprawdzić czy pękł a między czasie starania
innamorata88 lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHopeless wrote:Tak samo miałam na bobotestach i tych z allegro ostatnio. Teraz na pinku.
Kurcze bo Ty jesteś teraz w ciąży dlatego jest kreseczka a nawet dwie -
Agniechaaaa wrote:Cieszę sie ze Was tu mam jesteście moją opoką
Aż mnie brzuch okresowo rozbolał z nerwow
Nie moge sie doczekac!!! -
I poprosze o wpisanie mnie na 28.02
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2017, 14:58
Kamelkowo lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:A ja zaraz jadę na bete M koniecznie chce mnie Zawieść a najprawdopodobniej do końca Tyg go nie bedzie wiec zamiast jutro jasne bedzie juz dzis i tu moje przytaknie
Czy jestes tam zarodku i rozwijasz sie w środku?
Tak bym tego chciała
Kciuki!!! Daj znać jak będą wyniki -
nick nieaktualny