Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykarola_aa wrote:Nie załamuj się jeszcze, może okres nie przyjdzie i beta dopiero zaczyna rosnąć, w końcu zazwyczaj wynik jest poniżej 0,1 a u Ciebie jest 0,24, bądźmy dobrej myśli. Do póki nie ma @ jest nadzieja
Jesteś 10dni po dopiero, u mnie w 11dniu była beta dopiero 3.
Nie bede sie łudzić... widocznie nie dane Nam. Dzieci widocznie w większości mają sie rodzic w rodzinach patologicznych a dziewczyny takie jak my mamy sie męczyć i walczyć o to co inni mają i nie szanują...
świat to beznadziejne miejsca.
Na 27 miałam miec termin porodu nie wiem jak przeżyje -
Agniechaaaa wrote:Nie bede sie łudzić... widocznie nie dane Nam. Dzieci widocznie w większości mają sie rodzic w rodzinach patologicznych a dziewczyny takie jak my mamy sie męczyć i walczyć o to co inni mają i nie szanują...
świat to beznadziejne miejsca.
Na 27 miałam miec termin porodu nie wiem jak przeżyje
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Agnieszka przyjdzie i czas na nas i to bedzie wspaniały okres dla nas. Glowa do góry. Kto nie walczy ten nie bawi a badałaś NK ?
Chyba nie ale teraz zacznie sie badania na całego... muszę sie umówić do gina i wpisze nasz w program in vitro... -
nick nieaktualny
-
Bardzo dziwne ze wyników jeszcze niema a krew pobierana była wczoraj przed 14. Szkoda ze w mojej okolicy nie ma Vitalabo. Oni mieli super administracje internetowa. Czytelne wyniki. Fajny podgląd. Mialam swoje konto i widziałam podgląd kiedy moje dane by juz wprowadzane. Wiedziałam ze ktoś juz moimi wynikami sie zajmuje. Bez żadnych kodów jednorazowych gownianych...Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Stasio ur. 01.03.2018 ProFamilia przez CC 2920/50/10
Ula ut 27.10.2020 Salce Łódź przez CC 2630/50/10 -
Aga Wiem co czujesz... Ja sie cały czas obwiniam. U mnie jest problem z endometrium. Najgorsze u nas że nawet invitro nic nie da jak endo sie nie poprawi... Mąż ma nadzieje cały czas ja po tych 4 latach już sama nie wiem....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2017, 12:31
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
nick nieaktualny
-
Lady_E wrote:Aga Wiem co czujesz... Ja sie cały czas obwiniam. U mnie jest problem z endometrium. Najgorsze u nas że nawet invitro nic nie da jak endo sie nie poprawi... Mąż ma nadzieje cały czas ja po tych 4 latach już sama nie wiem....
Cześć
Masz za cienkie endo? Czy to jakieś inne problemy?
Bo ja mam bardzo cienkie ale sądziłam że można to jakoś naprawić.
A tutaj czytam że Ty już starasz się 4 lata ....anna85 -
Agniechaaaa wrote:Kurde nawet niewiem na kiedy sie z gin umówić
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
anna85 wrote:Cześć
Masz za cienkie endo? Czy to jakieś inne problemy?
Bo ja mam bardzo cienkie ale sądziłam że można to jakoś naprawić.
A tutaj czytam że Ty już starasz się 4 lata ....
Niee grubość mam idealna. Mam przerost polipowaty endometrium. Tzw endometrium polipowate zarodek w takim endo nie jest w stanie sie zagniezdzić. Chyba że po łyżeczkowaniu. łyż miałam w grudniu wiec mam nadzieje ze teraz sie udało...
04.02.2019 Jest Blanka
-
Lady_E wrote:Niee grubość mam idealna. Mam przerost polipowaty endometrium. Tzw endometrium polipowate zarodek w takim endo nie jest w stanie sie zagniezdzić. Chyba że po łyżeczkowaniu. łyż miałam w grudniu wiec mam nadzieje ze teraz sie udało...
Dziękuję za odpowiedź
W takim razie trzymam kciuki żeby się udało!!!
A masz jakieś objawy? Czy po 4 latach nie zwracasz już uwagi i nie doszukujesz się w każdym ukłuciu jajnika ciąży?anna85 -
anna85 wrote:Dziękuję za odpowiedź
W takim razie trzymam kciuki żeby się udało!!!
A masz jakieś objawy? Czy po 4 latach nie zwracasz już uwagi i nie doszukujesz się w każdym ukłuciu jajnika ciąży?
Juz chyba się nie doszukuje Mam objawy które moga świadczyc o ciąży. np ból piersi, wczoraj ból jajnika i pachwiny. Dzisiaj katar i ból głowy.
Ale wiesz po takim czasie patrzy się na wszytko inaczej
04.02.2019 Jest Blanka
-
Agniechaaaa wrote:Zawsze chodzę w 3dc jutro rano zadzwonię, @prwnie przyjdzie czwartek/piatekMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości