Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
-Monika- wrote:https://zapodaj.net/fbf3927d08f5c.jpg.html
A to mój ciążowy.
Na telefonie nie widziałam, ale jak otworzyłam na komputerze to jakby coś tam się zaczyna dziać leć jutro na betę kochana!3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Stwierdziłam że jednak odpuszczam obserwacje do końca cyklu odezwę się jak za-testuje Powodzenia 3mam kciuki
-
nick nieaktualnyHahha powiedzmy sobie szczerze, to jest biel
Tam nic nie ma, zresztą wystarczy spojrzeć na mój wykres, czy on zapowiada ciążę?
Pobolewa mnie jak na okres, ja już chce być w trakcie okresu.
Suri ja nawet nie wiem czy u Nas jest coś takiego jak beta, chodzi mi o Naszą gminę, a dalej nie chce mi się jechać. Powtórzę za pare dni testem z apteki, jak mnie okres nie zaskoczy. -
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny serio mam dość serce mi pękło. A ile złego moze być na jedną osobę?
Tulę mocno :* ale nie załamuj się, główka do góry i piersi do przodu Po pierwsze może jeszcze naprawdę jest ciut za wcześnie, 0,24 to nie <0,1, może dopiero zaczyna się tam w brzusiu dziać, a jeśli nawet los jest na tyle złośliwy, że nie, to ja czuję, ba!jestem pewna, że z in vitro uda się od razu! Wiem co teraz możesz myśleć...pocieszają, są kochane, ale życie i tak jest do dupy i masz prawo dziś się czuć tak jak się czujesz ale wierzę, że jutro wstaniesz i nam powiesz, że walczysz dalej z nastawieniem, że tym razem uda się na bank! Z tego co czytam Twoje posty to widzę, że jesteś silną kobietą i taka masz być aż osiągniesz upragniony cel! A osiągniesz, jestem pewna!zubii lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
-Monika- wrote:https://zapodaj.net/fbf3927d08f5c.jpg.html
A to mój ciążowy.
Ja też widzę, a jak wszystkie widzimy to musi to być fasolek Trzymam mocno kciuki żeby krecha ciemniała! I przerwa w staraniach faktycznie będzie, bo nie będą już starania potrzebne
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Ewi28 wrote:
Ja to nawet juz się nie dołuje tylko zaczynam się zastanawiać co ze mną jest nie tak
Dziś mam 19dc i ból macicy jak na @ ciekawe o co jej teraz chodzi bo nigdy tak nie miałam w środku cyklu.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
-Monika- wrote:Hahha powiedzmy sobie szczerze, to jest biel
Tam nic nie ma, zresztą wystarczy spojrzeć na mój wykres, czy on zapowiada ciążę?
Pobolewa mnie jak na okres, ja już chce być w trakcie okresu.
Suri ja nawet nie wiem czy u Nas jest coś takiego jak beta, chodzi mi o Naszą gminę, a dalej nie chce mi się jechać. Powtórzę za pare dni testem z apteki, jak mnie okres nie zaskoczy.
Szczerze? To powykręcałam teraz monitor w chińskie 8 nad Twoim zdjęciem i pod każdym kątem widzę delikatniutki cień
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Ja też sie bije po głowie co ze mną nie tak wyniki hormonów i inne mam b.dobre a ovu naturalnych nie mam AMH wysokie. Kolejna koleżanka na FB sie pochwaliła ciąża a ja do najbliszego testowania mam ze 3 mies..
Dziś mam 19dc i ból macicy jak na @ ciekawe o co jej teraz chodzi bo nigdy tak nie miałam w środku cyklu. -
nick nieaktualny
-
Ewi28 wrote:TSH mialam ładne dopóki nie zaczęłam się starać a teraz lata jak chce ale niby lekarze mówią że przy takim można zajść to czemu nie zachodzę? Wszystko ładnie cacy a tu dupa....kurde czuje się taka do niczego...i ja się dziwie ze w nocy spać nie mogę jak ryje sobie bańkę non stop...czemu my kobiety nie jestesmy takie jak faceci.zero stresu...
U mnie bardziej chce Małżonek dzidzie i caly czas mi powtarza ze odrazu jak bedzie pierwsze to chwyta sie do roboty o drugie ale juz 11 rok i nic . . Nawet ovu tylko po stymulce i dalej nie wychodzi.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
-Monika- wrote:Dziewczyny tak się zastanawiam czy powtórzyć jutro test mam jakiejś firmy easy now Najwyżej kiedys kupie sobie ten pepino...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2017, 19:16
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Nie bede sie łudzić... widocznie nie dane Nam. Dzieci widocznie w większości mają sie rodzic w rodzinach patologicznych a dziewczyny takie jak my mamy sie męczyć i walczyć o to co inni mają i nie szanują...
świat to beznadziejne miejsca.
Na 27 miałam miec termin porodu nie wiem jak przeżyje
Agniechaaa, jest mi bardzo przykro, nawet nie próbuję sobie wyobrazić, jakie emocje masz teraz w sobie. Tylko nie poddawaj się! Jeszcze nie teraz!
O ile mnie pamięć nie myli, wciąż masz L4, wypocznij, wyjedź gdzieś, najlepiej sama, nabierz dystansu, odpocznij od tego forum i od nas, które wciąż zamartwiają się, (czasami) szukają wyimaginowanych symptomów, od tej całej niezdrowej otoczki, a w nowym cyklu bądź gotowa do walki, którą tym razem na pewno wygrasz!!!
Życie jest zawsze niesprawiedliwe, ale trzeba wykorzystać wszystkie szanse. -
nick nieaktualnyFlowwer wrote:U mnie bardziej chce Małżonek dzidzie i caly czas mi powtarza ze odrazu jak bedzie pierwsze to chwyta sie do roboty o drugie ale juz 11 rok i nic . . Nawet ovu tylko po stymulce i dalej nie wychodzi.
Ja w lutym mam rocznice z moim gin... boje sie, ze to dopiero pierwsza rocznica i szybko sie nie skonczy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zgredek 12 wrote:Dziewczyny co moze oznaczac w 20dc szyjka bardzo nisko, miekka i rozpulchniona??
Nie masz udostępnionego wykresu i myślę że ciężko coś stwierdzić po tym co napisałaś bo nie wiadomo czy jesteś po owu czy przed ...
Ja się na szyjce nie znam więc nie pomogę ale jak napiszesz więcej informacji to myśle że dziewczyny coś doradzą.
Pozdrawiamanna85