Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, żadna mi niestety nie odpowiedziała i nie wiem czy mój post przepadł w tłumie czy poprostu nie wiecie.
Ale zapytam jeszcze raz. Czy miała któraś laparoskopie i czy po niej zmieniły Wam się cykle? Chodzi mi o to czy są krótsze albo dłuższe. Czy może jest wszystko tak jak przed?
Pozdrawiam
-
Chicken mój miał 0% plemników o prawidłowej budowie. Mieliśmy się szykować do MSOME czyli badania szczegółowego ale tak się załamałam, że olałam wszystko i miesiąć później zaszłam w ciąże ze zdrowiutkim synkiem
U mnie 22dc i owulki brak także wypisuję się póki co z testowania, trzeba znów zapisać się do kliniki -
nick nieaktualnymalka wrote:Hej dziewczyny, żadna mi niestety nie odpowiedziała i nie wiem czy mój post przepadł w tłumie czy poprostu nie wiecie.
Ale zapytam jeszcze raz. Czy miała któraś laparoskopie i czy po niej zmieniły Wam się cykle? Chodzi mi o to czy są krótsze albo dłuższe. Czy może jest wszystko tak jak przed?
Pozdrawiammalka lubi tę wiadomość
-
Hej! Przenoszę sie ze stycznia! Dzisiaj 8dpo, testować bede juz od 1.02, aż do przewidywanej @, czyli 6.02.
malka wrote:Hej dziewczyny, żadna mi niestety nie odpowiedziała i nie wiem czy mój post przepadł w tłumie czy poprostu nie wiecie.
Pozdrawiamhttps://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Tinusia wrote:Chicken mój miał 0% plemników o prawidłowej budowie. Mieliśmy się szykować do MSOME czyli badania szczegółowego ale tak się załamałam, że olałam wszystko i miesiąć później zaszłam w ciąże ze zdrowiutkim synkiem
U mnie 22dc i owulki brak także wypisuję się póki co z testowania, trzeba znów zapisać się do kliniki
Ale ja na miejscu Chicken zrobiłam bym te szczegółowe badania nasienia bo 1 % prawidłowych to już daje do myślenia.
Ale jak pisałam do fasolki potrzebny jeden
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
malka wrote:Hej dziewczyny, żadna mi niestety nie odpowiedziała i nie wiem czy mój post przepadł w tłumie czy poprostu nie wiecie.
Pozdrawiam
malka lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyKurde... Z tym wrzucaniem testów do pieca to jest dobra opcja. Była biel, teraz patrzę i widzę to. Test o czułości 10 hcg 10dpo wywalić i nie patrzeć, czy może
Sie łudzić ?
https://zapodaj.net/b55e8c02abeaa.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2017, 21:56
-
nick nieaktualny
-
CzeresniowaMama wrote:Kurde... Z tym wrzucaniem testów do pieca to jest dobra opcja. Była biel, teraz patrzę i widzę to. Test o czułości 10 hcg 10dpo wywalić i nie patrzeć, czy może
Sie łudzić ?
https://zapodaj.net/b55e8c02abeaa.jpg.html
No ja tam jakiś cień widzę Powtórz jutro -
Czereśniowa, mi na tych testach wychodziły juz takie ciebie po czasie, ujął sie obiektywnie przejrzałam to obok była biała kreska (miiinimalnie po prostu bielsza niz reszta tła) a ten cien totka jakby z boku tego białego miejsca sie nazbierał... Takze zobacz czy to nie cos takiego zeby nie nakręcać sie za bardzo. Ale oczywiście pierwsze co to jutro bym zrobiła kolejny test! Wiele juz było cieni po czasie ktore finalnie oznaczały ciąże kciuki!!!https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
nick nieaktualnyCzeresniowaMama wrote:No wlasnie nie, normalnie wyszła kreska i na zdjęciu i nie jest tak widoczna jak w rzeczywistości, ale jak to interpretować po kilku godzinach ? Dlaczego ja od razu nie wywalam testów, co miesiąc to samo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
bertha wrote:Hej! Przenoszę sie ze stycznia! Dzisiaj 8dpo, testować bede juz od 1.02, aż do przewidywanej @, czyli 6.02.
Cześć malka ja miałam laparoskopię. Miałam usuwana torbiel z lewego jajnika, z duża częścią tego jajnika. Na usg na monitoringu w zasadzie nie widać tam żadnych pęcherzyków a sam jajnik jest malutki. Po laparo owuluuje tylko z prawego jajnika (laparo w listopadzie), cykle sa regularne co 27 dni. Ciut krótsze niz były, ale wczesniej głównie pracował lewyjajnik i on ma po prostu dłuższy cykl.
Hej bertha! Dzięki za odpowiedź trzymam za Ciebie kciuki jak zwykle tym razem musi się udać!bertha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny