Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Inna podobno in vitro lekarz ma nas wpisać do programu, żebym miala refundowane lekiMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Agniechaaaa wrote:Inna podobno in vitro lekarz ma nas wpisać do programu, żebym miala refundowane leki
Kochana tule mocno...az w to nie moge uwierzyc....
U mnie dzis @ pelna para....no nic....ruszam z badaniami hormonow i monitoringiem.
Jesli u mnie wyjdzie wszystko ok. to w kwietniu na testy pojdzie B.... -
Aga raz jeszcze tulę mocno :* umów się do lekarza jak najszybciej i niech już wszystko przepisze, żebyście mogli ruszyć z kopyta jak tylko @ pójdzie. jak widać umiesz naprodukowac piękne jajeczka i w związku z tym z ivf raz dwa zaciazycie niestety los nie jest sprawiedliwy, ale wiem, że kiedyś do każdej z nas się uśmiechnie :*3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Aga przykro mi
-
kajax wrote:A ka czekam czekam czekam... Na wyniki i nic...
ja wyniki bety w laboratorium w moim mieście mialam po 3 godzinach... zarówno online jak i papierową wersję.
Oby to czekanie było warte i okaze się ze wynik jest pozytywny, tego ci życze
ja dzisiaj odnotowalam spadek temperatury, więc raczej ten nasz pierwszy cykl okazał się próbny czekam na tą wredną @Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2017, 15:48
24 lata
8 cs
11.09.2016 ciąża biochemiczna -
nick nieaktualnyAgniechaaa przykro mi wiem że jesteś dzielna i będziesz walczyła do końca. Niestety zgadzam się z Tobą, świat jest niesprawiedliwy. Niestey na wiele spraw nie mamy wpływu.
Ja chyba przerwe robie w staraniach, okresu brak... Do ginekologa się wybiore jak bedzie 60 dc, może do tej pory nie umrę.
Ale tak poważnie, to mysle że owulacja mi się przesuneła, albo jej wcale nie było bo miałam prawdopodobnie grzybka, czy tam zapalenie (nie wiem)... -
Agniechaaaa wrote:Inna podobno in vitro lekarz ma nas wpisać do programu, żebym miala refundowane lekiMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
temat pozytywnych testów owulacyjnych na poczatku ciazy pojawia się dość często, więc postanowiłam to sprawdzić. test wyszedł bardziej niż pozytywny, kreska testowa wyszła niemalże bordowo-fioletowa i taki test faktycznie w okresie @ może zwiastowac ciaze, tylko po co go robić jak można ciazowy ? testów z jaśniejsza kreska ciążowa nie brałabym pod uwagę, bo mi takie wychodzą przez cały cykl.
Monika a może Twój cykl będzie miał 9 miesięcy?zubii lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Aga takie info - gin mi mówiła, że przy PCOS osłonka utworzonego zarodka jest często zgrubiała i stąd może pojawić się problem z zagnieżdżeniem. Zapytaj swojego ginekologa o assisted hatching, sama będę z tego korzystać.
Tak mówił o tym, będziemy na pewno dokupywać bo w pakiecie który mnie interesuje tego nie ma.
Dziekuje innainnamorata88 lubi tę wiadomość
-
suri2016 wrote:temat pozytywnych testów owulacyjnych na poczatku ciazy pojawia się dość często, więc postanowiłam to sprawdzić. test wyszedł bardziej niż pozytywny, kreska testowa wyszła niemalże bordowo-fioletowa i taki test faktycznie w okresie @ może zwiastowac ciaze, tylko po co go robić jak można ciazowy ? testów z jaśniejsza kreska ciążowa nie brałabym pod uwagę, bo mi takie wychodzą przez cały cykl.
Monika a może Twój cykl będzie miał 9 miesięcy? -
Heh dziewczyny. Ja moge byc wpisana na 28.02 ale w tym miesiacu nie mierze temp, nie robie badan ani testow owulacyjnych. Przejde sie na monitoring jak lekarz kazal ale to wszystko. Nie na moje nerwy takie starania intensywne chyba.... jak juz widzimy z B. cos czego nie bylo to znaczna psychoza...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
-Monika- wrote:https://zapodaj.net/fbf3927d08f5c.jpg.html
A to mój ciążowy.