Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dziś mam 9 d.p.o. Mdłości miałam 2-5 d.p.o. Jednocześnie występuje zmęczenie. Po południu muszę ucinać drzemki. Od 7 d.p.o. lekko nabrzmiałe piersi. No i przez cały czas chodzę często siku. Oceniam to jako objawy podwyższonego PRG, a co za tym idzie - przekonam się w środę - robię betę.
AnnaManna lubi tę wiadomość
-
10 dni po iui . cyce bolą juz 7 dzień ale nie tak mocno jak zawsze mnie bolały, suty wielkie i wrazliwe. i to dziwne klucie w dole brzucha i bol na @. Dużo śluzu biało-wodnistego .
-
Bea_ wrote:Ja tak miałam w tym cyklu 2 d.p.o. Ty w którym?Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Stasio ur. 01.03.2018 ProFamilia przez CC 2920/50/10
Ula ut 27.10.2020 Salce Łódź przez CC 2630/50/10 -
kajax wrote:wczoraj robiłam test. Negatywny
suri2016, AnnaManna lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Hej dziewczyny!
Ja sobie tyyyle zaplanowałam na ten weekend. Obudziłam się dziś o 10!! Co mnie dziwi. I chodzę taka śnięta po domu. Nic mi się nie chce, kręcę się bez celu. Do dupy taki dzień. I tyle z moich planów.
Czekam na ból piersi, bo zawsze tydzień przed @ już mnie bolą, a teraz cisza. W grudniu też mnie nie bolały, ale miałam anginę z wielką gorączką. Czasami naprawę nie rozumiem mojego organizmu. Z każdym cyklem próbuję go rozgryźć i za każdym razem jest niestety inaczej. Ciąży się nie doszukuję, ale mogły by być co miesiąc te same objawy, żeby człowiek sobie chorób nie wyszukiwał nowych.
Mam nadzieję, że chociaż wasz weekend jest udany!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2017, 16:29
-
Ja dziś po tych możliwościach czuje sie jakbym miała kaca... Nic nie piłam a cierpię cały dzien. Ale chyba cos z pogoda bo mój syn tez dziś naruszy..Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Stasio ur. 01.03.2018 ProFamilia przez CC 2920/50/10
Ula ut 27.10.2020 Salce Łódź przez CC 2630/50/10 -
bertha wrote:U mnie, 12dpo i biel. Czekam na @ w poniedziałek..
Chciałam juz zakończyć moje naiwne nadzieje i poszłam na betę wczoraj popołudniu. Wynik miał byc ok 23-24, oczywiście dalej go nie ma...
mega sie stresowałam czekając na wynik. Ttesty mogę sikać na tony i luz, a beta to juz wlasnie finalne CIACH, kończy wszystkie marzenia w danym cyklu, wiec mnie stresuje. Dlatego nie lubię czekać do @ z testem bo wtedy to juz jest ostateczny wynik i nie ma szans na nadzieje.. a ja chyba lubię sie chwile "okłamywać" ze moze sie udało...
Jakbym o sobie czytała identyczną sytuację mamBocianiątko, bertha lubią tę wiadomość
-
No coz a u mnie kicha:(
Wlasciwie juz teraz moglabym przeniesc sie na marzec....
Mialam dzisiaj monitoring 10dc-albo owu albo torbiel w lewym jajniku:(((
A ja tam nie mam jajowodu wiec po sprawie...ech przynajmniej fajny seks mielismy wczoraj.
Poza tym wlasnie dziwna sprawa-nie umiala do konca okreslic co tam mam-bo wygladalo jak torbiel 24mm...albo powiedziala ze to duzy pecherzyk...torbiel mogla zostac z poprzedniego cyklu(ale ta opcja odpada,bo tez bylam wtedy na monitoringu tylko nie u niej wiec wiem,ze bylo cialko zolte....).
W zwiazku z tym moze to byc pecherzyk-tylko,ze niby za wczesnie....ale ja mam tak owulacje wiec nie wiem co w tym dziwnego.
Jedyne co to powinien juz peknac chyba co?bo dosyc duzy...albo nie peknie,bo wlasnie juz jest zbyt duzy:(
Mialyscie tak kiedys???
Tak czy siak moje rozwazania sa czysto teoretyczne no bo to i tak lewy jajnik.
Zrobila mi wymaz i 27.02 podchodze do hsg...jak posiew wyjdzie mi dobrze.
No nic zostane z wami dla towarzystwa,ale testowac bede tylko w marzeniach:((((
Madzik
Mama 3 corek:) -
nick nieaktualny
-
Madzik34 wrote:No coz a u mnie kicha:(
A ja tam nie mam jajowodu wiec po sprawie...ech przynajmniej fajny seks mielismy wczoraj.
Poza tym wlasnie dziwna sprawa-nie umiala do konca okreslic co tam mam-bo wygladalo jak torbiel 24mm...albo powiedziala ze to duzy pecherzyk...torbiel mogla zostac z poprzedniego cyklu(ale ta opcja odpada,bo tez bylam wtedy na monitoringu tylko nie u niej wiec wiem,ze bylo cialko zolte....).
W zwiazku z tym moze to byc pecherzyk-tylko,ze niby za wczesnie....ale ja mam tak owulacje wiec nie wiem co w tym dziwnego.
Jedyne co to powinien juz peknac chyba co?bo dosyc duzy...albo nie peknie,bo wlasnie juz jest zbyt duzy:(
Mialyscie tak kiedys???
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Bea_ wrote:Ja dziś mam 9 d.p.o. Mdłości miałam 2-5 d.p.o. Jednocześnie występuje zmęczenie. Po południu muszę ucinać drzemki. Od 7 d.p.o. lekko nabrzmiałe piersi. No i przez cały czas chodzę często siku. Oceniam to jako objawy podwyższonego PRG, a co za tym idzie - przekonam się w środę - robię betę.
Bea_ lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
evve wrote:Czesc dziewczyny ☺ poprosze o wpisanie mnie na 14.02 . Zycze wszystkim staraczkom pozytywnych testow w tym miesiacu ☺
Powodzenia!! Będziecie mieć piękne Walentynkievve lubi tę wiadomość
-
innamorata88 wrote:Przykro mi co lekarz dalej planuje z Wami robić? Badałaś amhm
Amh mam ponad 3.https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Madzik34 wrote:No coz a u mnie kicha:(
Mialyscie tak kiedys???
A wiesz ze przeciwny jajowod potrafi wychwycić jajeczko? Nigdy nie wiadomo. Nie trać nadziei
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
bertha wrote:Co dalej? In vitro. W lutym pierwsza wizyta kwalifikująca i mam nadzieje ze w marcu start.
Amh mam ponad 3.Mikołaj 25.04.2011
-
innamorata88 wrote:AMH piękne, prawie 2xtakie jak u mnie Wybraliśvcie klinikę?
Niestety tam nie ma imsi, ani badania gen zarodków.. zobaczymy jak pójdzie pierwsza wizyta.
Jeszcze muszę wymaz bakteriologiczna zrobić.. ile sie czeka na wynik?https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
bertha wrote:Nie specjalnie wybieramy tylko idziemy do tej z ktora współpracuje mój gin - Parens w Krakowie.
Niestety tam nie ma imsi, ani badania gen zarodków.. zobaczymy jak pójdzie pierwsza wizyta.
Jeszcze muszę wymaz bakteriologiczna zrobić.. ile sie czeka na wynik?Mikołaj 25.04.2011