Lutowe testowanie 2019 - jeszcze zdążymy w tym roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Emilia, super kreska.. gratuluje i Tobie tez zazdroszcze! :*
Ktory to cykl staran?
eemmiilliiaa lubi tę wiadomość
Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon mamy 11mm
07.07.19--> znamy plec chlopczyk! Gabrys -
Olga_89 wrote:Jest kreseczka! gratuluje :*
20.02 mamy wizyte w klinice I maz bedzie mial badanie nasienia znowu.. I wiecie co? cieszy sie mowi ze lubi z czasu sobie zwalic w takich warunkach hahahah
Nie moge doczekac sie wizyty, ale pocichutku licze, ze moze @ nie przyjdzie i wizyta jednak nie bedzie potrzebna
Termin @, ktorej oczywiscie nie bedzie! mam na 18.02
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
eemmiilliiaa wrote:Dziewczyny, pierwsze kontrolne sikniecie za mną. Czy ja widzę cien? Normalnie pojawił się po jakiś 2-3 minutach
To Nord :p nigdy nie miałam nawet cienia, ale na żywo jest jakby różowy oceńcie swoim wprawionym okiem:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f658df5e32d9.jpgeemmiilliiaa lubi tę wiadomość
😭
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Zawsze mam luzackie po owulce, bo zawsze czuję że tym razem się udało.. Gorzej jak @ przychodzi.. Ale w miarę szybko się ogarniam
Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon mamy 11mm
07.07.19--> znamy plec chlopczyk! Gabrys -
Moje jajniki robią mnie w bambuko...skoro w pt była owulacja (wg USG), to tempka powinna wzrosnąć i się utrzymywać względnie wysoko, a tu dupa.... Wczoraj się cieszyłam, że już 36.63, a dzisiaj bach 36.51....grrrr. Na owulaki sikam codziennie i pozytywne były w weekend a teraz to jest cień drugiej kreski... nie ogarniam tego cyklu za grosz. Dobrze że w sobotę mną wizytę u napro to zetknie jak to od środka wygląda bo ja oszaleję inaczej. Mąż regularnie wykorzystywany, więc chociaż o żołnierzy się nie martwię. Gorzej jak mi pęcherzyki nie pękają i będą za duże w sobotę żeby nawet po ovitrelle mieć dobrą jakościowo owulację
😭
nick nieaktualnyOlga_89 wrote:malinowa, jasne zdam relacje ze szczegolami (nie mam nic na priv) Niecierpliwa..ale Ci zazdroszcze!!!! ale oczywiscie tak zdrowo, pozytywnie trzymam kciuki za kolejny przyrost
Pacjent z piekła rodem. Dziewczyna z tekstem że ładny mam przyrost A ja w płacz ze doktor mówi że chyba Pozamaciczna. Tak sie przejęła ze zadzwonila ze wyniki już są na Internecie i żebym sie nie martwiła:) złoty czlowiek
moni05, agge, EmiMama lubią tę wiadomość
-
Olga_89 wrote:Emilia, super kreska.. gratuluje i Tobie tez zazdroszcze! :*
Ktory to cykl staran?
Czekam teraz na rozwój sytuacji. Momentalnie mój mózg zmienił się w papkę:p raz myślę - codziennie testy, a raz - KOBIETO ROB CO DWA DNI BETE!!
Sorki za moja niesubordynację, ale nigdy nie miałam nawet cienia a i to moje skaczące TSH mnie zastanawialo.. -
Słabo spałam, ostatecznie obudziłam się o 6:30 (pol h wcześniej niż zawsze mierze), ale temp. wyszła identycznie jak wczoraj - 36,90. Ale opuściły mnie jakoś dobre myśli, biust nie boli zupelnie, gardło owszem. Nie mam zielonego pojecia kiedy była owulacja, ale gdy myślę kiedy był seks - to nijak mi się to z owu nie zgrywa i wychodzi, że prawdopodobnie był aż 3 dni przed owu. Ten okres 13-14.02 wydaje mi się strasznie daleko
moni05 lubi tę wiadomość
-
szona wrote:Słabo spałam, ostatecznie obudziłam się o 6:30 (pol h wcześniej niż zawsze mierze), ale temp. wyszła identycznie jak wczoraj - 36,90. Ale opuściły mnie jakoś dobre myśli, biust nie boli zupelnie, gardło owszem. Nie mam zielonego pojecia kiedy była owulacja, ale gdy myślę kiedy był seks - to nijak mi się to z owu nie zgrywa i wychodzi, że prawdopodobnie był aż 3 dni przed owu. Ten okres 13-14.02 wydaje mi się strasznie daleko
szona lubi tę wiadomość
😭
Niecierpliwa... wrote:Ja się dziewczyny zbieram na betę, bedzie 44 godziny odstępu.
Trzymajcie kciuki za wynik 1600+
Trzymam, oczywiscie :* teraz już będzie z górki, musi byćNiecierpliwa..., Iwona28 lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
szona wrote:Słabo spałam, ostatecznie obudziłam się o 6:30 (pol h wcześniej niż zawsze mierze), ale temp. wyszła identycznie jak wczoraj - 36,90. Ale opuściły mnie jakoś dobre myśli, biust nie boli zupelnie, gardło owszem. Nie mam zielonego pojecia kiedy była owulacja, ale gdy myślę kiedy był seks - to nijak mi się to z owu nie zgrywa i wychodzi, że prawdopodobnie był aż 3 dni przed owu. Ten okres 13-14.02 wydaje mi się strasznie daleko
Masochistka to nie musi boleć, piersi też, może ale nie musi
Dopóki nie ma @... A z resztą. przecież Wy jesteście w ciąży tylko długo przygotowywują sobie posłankoszona lubi tę wiadomość
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
eemmiilliiaa wrote:Dziewczyny, pierwsze kontrolne sikniecie za mną. Czy ja widzę cien? Normalnie pojawił się po jakiś 2-3 minutach
To Nord :p nigdy nie miałam nawet cienia, ale na żywo jest jakby różowy oceńcie swoim wprawionym okiem:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f658df5e32d9.jpg
Gratulacje!eemmiilliiaa lubi tę wiadomość
-
W ogóle trochę zmieniam system swojej pracy, czekają mnie zmiany, które maja mnie zabezpieczyć „na wypadek gdybym zaszła w ciaze” - dlatego już teraz z tylu głowy sobie racjonalizuję, że jeśli się nie udało to dlatego, że najpierw trzeba ogarnąć kwestie prawno-zawodowe Tak czy siak, w sb mam lekarza, zobaczymy endo, powie co z prolaktyną, ustalimy kiedy zbadać męża. Jest plan, piłka w grze!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2019, 08:00
eemmiilliiaa, moni05, agge lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny co bierzecie przy chorobie? Obudzilam sie z mega bolem gardla,ze ledwo przelykam sline i katar mam. Mam prenalen: syrop,pastylki do ssania i spray do nosa. Lekarz mi w grudniu nie chcial dac nic innego jak powiedzialam,ze staram sie o dziecko. Za to pozniej w aptece powiedzieli mi,ze jesli wiem,ze nie zaszlam w danym cyklu to moge brac inne leki. Wyglupiona juz jestem ale oczywiscie niczym innym nie ryzykuje od poronienia.nawet przeciwbolowo tylko apap.a Wy co myslicie? U mnie dzis pewnie @ przyjdzie,wiec zaczne nowy cykl
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
5sylwian - słuchaj lekarza, bo tylko on zna Twój przypadek, a Panie w aptece generalizują, biorąc pod uwagę zdrowe kobiety, które bez problemów w tę ciążę zachodzą. Parę stron temu Angelika podała przepis na fajną miksturę na przeziębienie, to było wczoraj, więc znajdziesz na pewno
Szona! Tygrysie bojowy takie podejście to ja szanuję5ylwian, Angelika1313 lubią tę wiadomość
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Powiedzieć wam paradoks dnia?
Miałam dziś testować ale jest bunt...
Zaspalam, małą musiałam w ciągu pół godziny uszykowac i zawieźć do babci. Sama w biegu do lekarza.
A jak tak to nie mogłam się tego dnia doczekać
Trudno, zrobię jutro. Jak ma coś wyjść to wyjdzie mocniejsze. A co!
Miłego dnia i owocnych testówagge, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny