Lutowe testowanie 2019 - jeszcze zdążymy w tym roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyArashe, wszystkiego najlepszego, samych wspanialosci i spelnienia marzen :*
Irvine, jeszcze raz wszystkiego, naj, naj, naj Niech Maz pieknie dba o Ciebie i Wasze Malenstwa, ktore -mam nadzieje- pojawia sie lada chwila :*
Niecierpliwa, dobrze, ze wychodzisz, nie ma jak w domu... Bardzo Ci wspolczuje, trzymaj sie cieplutko, Kochana
Moj uciekl mi wczoraj w delegacje, ale na szczescie zdazy wrocic na owu, pod koniec tygodnia. Akurat do tego czasu dojdzie zakupiony prezent walentynkowy- stroj pielegniarki Moze on przyniesie nam szczescie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 11:08
Irvine90, Ochmanka, moni05, moyeu, aeiouy, agge, Malgonia, Arashe, nuśka91, MonikA_89!, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
Ochmanka wrote:Oj szona to ja chyba trafiłam na wyjątek. Moja dzięki Bogu już była tesciowa na dobre zaczęła pranie mózgu po ślubie. Mi żyć nie dała, syn okazał się maminsynkiem do kwadratu a ja teraz jestem szczęśliwa z prawdziwym facetem.
-
Mama_Stasia kciuki za wizytę obejrzysz sobie Okruszka, reszta to formalność, jest dobrze :* daj znać
Irvine, cieszę się, że wszystko poszlo w miare mozliwosci dobrze. Pomysl nad tym zakazem, to nie glupi pomysl... Jak tak mozna, nie wiem. Wazne, ze macie siebie i bedziecie mieli wspaniale dziecko/dzieci, jak tam chcecie, nic wiecej do szczęścia nie trzebaIrvine90 lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Sasanka, Ty zbóju! Show must go on, ale będzie opowieść, jak właśnie wtedy zaskoczy
Sasanka5, Ochmanka, MonikA_89! lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Irvine90 wrote:Jak ja Cię rozumiem. Też myślę, że moja się nie uspokoi, ale właśnie najważniejsze, co na to wszystko facet. Ja swojego prostowałam 4 lata i na szczęście sprostować się dał, ale miałam już po drodze wiele chwil zwątpienia. Jak facet stoi po stronie mamusi, to już niestety najczęściej nie da się nic zrobić poza szybką ucieczką z takiego chorego trójkąta...
-
Sasanka5 wrote:Arashe, wszystkiego najlepszego, samych wspanialosci i spelnienia marzen :*
Irvine, jeszcze raz wszystkiego, naj, naj, naj Niech Maz pieknie dba o Ciebie i Wasze Malenstwa, ktore -mam nadzieje- pojawia sie lada chwila :*
Niecierpliwa, dobrze, ze wychodzisz, nie ma jak w domu... Bardzo Ci wspolczuje, trzymaj sie cieplutko, Kochana
Moj uciekl mi wczoraj w delegacje, ale na szczescie zdazy wrocic na owu, pod koniec tygodnia. Akurat do tego czasu dojdzie zakupiony prezent walentynkowy- stroj pielegniarki Moze on przyniesie nam szczescie...Sasanka5 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOchmanka wrote:Sasanka szaalona:) Ja na walentynki mam koronkowy komplecik:D
To starania robia ze mnie bezpruderyjna diablice. Mysle sobie, ze im bardziej rozgrzeje M., tym wiecej wyleci i wieksze szanse na bobo:D Tez ogladalam koronkowe komplety, ale na stronie, na ktora weszlam, byly same z dziura na tylku jak do kolonoskopiiOchmanka, Angelika1313, Irvine90, aeiouy, moyeu, agge, moni05, Malgonia, nuśka91, Emmainthegarden, MonikA_89!, szona, Ania_85_, Ineez lubią tę wiadomość
-
Sasanka5 wrote:To starania robia ze mnie bezpruderyjna diablice. Mysle sobie, ze im bardziej rozgrzeje M., tym wiecej wyleci i wieksze szanse na bobo:D Tez ogladalam koronkowe komplety, ale na stronie, na ktora weszlam, byly same z dziura na tylku jak do kolonoskopii
Oj tam od razu bezpruderyjna, tosz to w seksie o miłość i przyjemność chodzi. Jak się komuś zabawa w greya podoba to proszę bardzo, do woliWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 11:56
Angelika1313 lubi tę wiadomość
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Cześć. Ja już siedzę w labo. Nie robiłam rano testu dla ponownego sprawdzenia, bo sie okazało, że mam w domu same o czułosci 25. A krew i tak prawdę powie. Choć wyniki dopiero koło 16
MamaStasia- na pewno jest wszystko dobrze ta więc nie stresuj się nie potrzebnie.
Arashe- Wszystkiego Najlepszego,dużo zdrowia, szczęścia i spełnienia marzeń.Arashe lubi tę wiadomość
31 cykl starań, listopad 2017- CB, Styczeń 2018- PJP Euthyrox.
HBS+ Niskie AMH
Krótkie cykle ok.24-26dni.
w sierpniu 2018 laparo,histero i HSG
Wiek 40lat. -
Irvine90 wrote:Hahah, dobre! póki co to w ogóle zablokowałam jej numer i jak dzwoni, to myśli, że cały czas trafia na zajętą linię A sądowy zakaz zbliżania do poważnego rozważenia, bo nie czułabym się bezpiecznie, gdyby była w zbyt bliskiej odległości od mojego przyszłego dziecka. Nie wiem natomiast, czy problem w ogóle powstanie, bo póki co obraziła się na nas, syna wyrzekła, a nie mając już argumentów dla odwołania ślubu, powiedziała, że jestem brzydka i głupia. sama pisze do syna "muwiłeś", a mnie tego dnia, którego nazwała mnie brzydką, zaczepił facet na ulicy, pytając czy może mnie poznać, bo bardzo mu się podobam, a potem taksówkarz spytał o mój numer telefonu. Tak więc nie przejęłam się czarownicą
Irvine90 lubi tę wiadomość
-
Sasanka5 wrote:To starania robia ze mnie bezpruderyjna diablice. Mysle sobie, ze im bardziej rozgrzeje M., tym wiecej wyleci i wieksze szanse na bobo:D Tez ogladalam koronkowe komplety, ale na stronie, na ktora weszlam, byly same z dziura na tylku jak do kolonoskopii
Hahahaha -
Irvine90 wrote:Jak ja Cię rozumiem. Też myślę, że moja się nie uspokoi, ale właśnie najważniejsze, co na to wszystko facet. Ja swojego prostowałam 4 lata i na szczęście sprostować się dał, ale miałam już po drodze wiele chwil zwątpienia. Jak facet stoi po stronie mamusi, to już niestety najczęściej nie da się nic zrobić poza szybką ucieczką z takiego chorego trójkąta...
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 12:52
-
Haha pielęgniarka, dobre Sasanka mój mąż jest "uczulony" na koronki, kokardki itp., najbardziej podnieca go po prostu czarna gładka bielizna ku mojej uciesze bo tylko taką najchętniej bym nosiła, ewentualnie nude Aż mnie ciarki przeszły na myśl że miałabym założyć koronkę, brrrrr, wszystko mnie swędzi na samą myśl o tym
Tele, nic nowego ci nie powiem - póki nie ma @ jest nadzieja!
U mnie zaczyna się ten czas oczekiwania na efekty starań, najgorszy bo niewiele można zrobić, czekać i ewentualnie lekko suplementować. Ja tylko kwas foliowy póki co zajadam.🙋🏻♀️ 37.
👦🏼 7.11.2017 - zdrowy, kochany syn❣️4380 g, 62 cm, 10/10, CC - brak postępu porodu
👼🏻 26.09.2019 - ur. 37 tc. Przepuklina mózgowa, CC planowa
-
Tele...79 wrote:Dziś mam 12dpo zrobiłam rano test i niestety całkowita biel!
Ale wydaje mi się, że raczej nic z tego...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 13:03
Starania o pierwsze dziecię od 12.2017
5 poronien: 03.2018 & 12.2018 & 06.2019 & 03.2020 & 08.2020
12.2018 - pierwsza wizyta w klinice
04.2019 - HSG: prawy jajowód niedrożny
Od 08.2019 - Pacjentka Prof. M.
10-11.2019 szczepienia limfocytami męża ->allo mlr 23.3%
01.2020 - 06.2020 - szczepienia pullowane -> allo mlr 22% -
Dziękuję wszystkim za życzenia oby się spełniły!
Mama Stasia czekamy na relacje, dobrze pamiętalam że wizytujesz w moje urodziny
ElfiaKsiężniczka uprzedzilas moje pytanie do Irvine jak się czuje jako żona
Co do zamawiania Mszy to właśnie mi się kojarzy, że za kogoś to inni zamawiają ^^ dobrze Wam życzą a to najważniejsze może wygodną Wam potomka w ukrytej intencji!Irvine90, ElfiaKsiężniczka, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaeiouy wrote:U mnie dziś 26dc czyli podobnie jak u Ciebie - ok 12dpo (cykle po 28-29dni). Nie robilam testu - jutro ide na bete. Nie chce szukac cienia cienstego, chcę mieć jasną sytuację. A do tego kończe dziś branie luteiny, więc dobrze byłoby wiedzieć czy mam dalej brać czy nie....
Ale wydaje mi się, że raczej nic z tego...