Lutowe testowanie 2019 - jeszcze zdążymy w tym roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ElfiaKsiężniczka wrote:U mnie w diagnostyce beta tez cos kolo 34 zl i jak ostatnio robiłam to moja mysla pierwsza było, ze miałabym za to 4 testy w Rossmannie . Ale no coz czasem trzeba zrobić dla pewności. U mnie dalej brak @, za to caly czas duzo kremowego sluzu. Dzisiaj to juz w ogole caly czas wolgoc czuje i latam do laxienki czy to juz. czytałam dzisiaj o kwiecie czarnej malwy na wywołanie okresu... Tutaj na owu jakas dziewczyna pusala Tonący brzytwy się chwyta
Ja kiedys tez chcialam wywolac @ bo chyba sie spoznial czy cos a wtedy bankowo ciaza odpadala i wyczytalam na necie taki sposob - wziac polopiryne i zrobic sobie mega goraca kapiel. Zadzialalo. Nastepna dnia przyszla @. Nie wiem na ile to przypadek
Niecierpliwa - odpoczywaj teraz duzoooo, jestes bardzo dzielna :*
Trzymam kciuki za Wasze pecherzyki, owulacje, skoki temp. i testowaniacukrzyca typu 1, hashimoto, endometrioza III stopnia + ANA1, + aTPO, + antykoagulant tocznia (LA), + MTHFR 667tc i PAI - obie mutacje heterozygoty
Starania o pierwsze dziecko - (7cs natural)- ⏸️
2.10.19 - Antoś jest z nami 👶
💪 starania o drugie dziecko - od sierpnia 2024 (3cs), 👩🧔♂️ 33 lata, niskie AMH : 0,5
Leki: insulina (OPI), letrox 75, wit. D3, selen, femibion start, resweratrol, q10 ubichinon i inne suple (plus dieta bezglutenowa) -
Niecierpliwa, trzymaj się kochana! Wiesz może jak masz liczyć cykl? Od tamtego krwawienia czy od teraz? Masz jakiś krwawienia?
Scarlett może drugie podejście do ovu stąd drugi spadek
A ja z okazji moich urodzin życzę sobie, aby Wszystkie z Was zaciążyły i rodzily najpóźniej na początku przyszłego roku!
Co do mężów to noj zawsze mówi "za dużo czytasz! Za dużo forum" przy nim w ogóle staram się nie siedzieć, bo będzie mówił, że go zaniedbuje rozumiem o co Mu chodzi.nuśka91, szona, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa... wrote:Cześć dziewczyny ja dzisiaj wychodzę, czekam na wyciagniecie drenu i bede odpoczywać w domu
Trzy mam mocno kciuki żeby ten luty był dla Was cudowny!
Odpocznij i zbieraj siły. Mówili lekarze kiedy możecie wznowić starania? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niecierpliwa odpoczywaj i wracaj do sił.
Arashe wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin :* zdrówka, spokoju, miłości i spełnienia w macierzyństwie.
U kogo prowadzisz ciążę?Arashe lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Arashe wrote:Niecierpliwa, trzymaj się kochana! Wiesz może jak masz liczyć cykl? Od tamtego krwawienia czy od teraz? Masz jakiś krwawienia?
A ja z okazji moich urodzin życzę sobie, aby Wszystkie z Was zaciążyły i rodzily najpóźniej na początku przyszłego roku!
Co do mężów to noj zawsze mówi "za dużo czytasz! Za dużo forum" przy nim w ogóle staram się nie siedzieć, bo będzie mówił, że go zaniedbuje rozumiem o co Mu chodzi.
Wszystkiego najlepszego!Arashe lubi tę wiadomość
-
Niecierpliwa... wrote:Cześć dziewczyny ja dzisiaj wychodzę, czekam na wyciagniecie drenu i bede odpoczywać w domu
Trzy mam mocno kciuki żeby ten luty był dla Was cudowny!
Spokoju. Przede wszystkim! :*Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Arashe, wszystkiego najwspanialszego :* mega nudnej ciąży!
Arashe lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualny
-
Arashe NAJLEPSZOŚCI!!! niech bąbelek będzie grzeczny i da mamie poczucie spokoju do września:)
Arashe lubi tę wiadomość
-
Niecierpliwa wytchnienia Kochana. Swoją drogą tak myślałam wczoraj o Tobie i chyba ten lekarz naprawdę jest ogarnięty bo pewnie z powodu krwawienia wziął pod uwagę cp. Szybkiego powrotu do starań!:*
-
Arashe - wszystkiego najlepszego !!! Zdrowia i marzeń spełnienia !!!
Niecierpliwa dużo odpoczynku i spokoju. Trzymaj się!Arashe lubi tę wiadomość
9.10.19 witaj synku
5.06 połówkowe
10.04 - prenatalne
19.02 beta - 4001,1
Aniołek (5tc) - Styczeń 2019 -
Arashe, wszystkiego najlepszego :*
Arashe lubi tę wiadomość
-
cukrzyk1991 wrote:Ja kiedys tez chcialam wywolac @ bo chyba sie spoznial czy cos a wtedy bankowo ciaza odpadala i wyczytalam na necie taki sposob - wziac polopiryne i zrobic sobie mega goraca kapiel. Zadzialalo. Nastepna dnia przyszla @. Nie wiem na ile to przypadek
Niecierpliwa - odpoczywaj teraz duzoooo, jestes bardzo dzielna :*
Trzymam kciuki za Wasze pecherzyki, owulacje, skoki temp. i testowania -
Arashe wrote:Niecierpliwa, trzymaj się kochana! Wiesz może jak masz liczyć cykl? Od tamtego krwawienia czy od teraz? Masz jakiś krwawienia?
Co do mężów to noj zawsze mówi "za dużo czytasz! Za dużo forum" przy nim w ogóle staram się nie siedzieć, bo będzie mówił, że go zaniedbuje rozumiem o co Mu chodzi.
Cykl po CP liczy się jak poporonieniu, tzn od krwawienia które nastąpi 3-4 tygodnie od laparoskopi.
Niecierpliwa, trzymaj się!
Arashe, spełnienia marzeń!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 09:40
Arashe lubi tę wiadomość
1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście