Lutowe testowanie 2019 - jeszcze zdążymy w tym roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKurcze ucina mi połowę wpisów... Tylko pół wiadomości publikuje na betę myślę że to za wcześnie, poczekam do terminu@ ale w tym cyklu mam inaczej bo na ogół mam plamienia już kilka dni przed@ a teraz spokój ciekawe czy to coś znaczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2019, 13:57
-
Sasanka55 wrote:Dziewczyny, troche spamu, za co przepraszam...
Szukajac ciekawostek na temat zaleznosci alkohol-poczecie, natknelam sie na post jakiejs dziewczyny, dla ktorej szczesliwy strzal byl po wypiciu przez meza polowy butelki wodki. Po tym wszystkim boi sie, ze cos bedzie nie tak z dzidzia. Zszokowaly mnie odpowiedzi :o Chyba jestem jedna wielka patologia, bo takie wstretne ocenianie i jad oburza mnie bardziej niz wodka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f707edc3bbb6.jpg
O masakra -
A ja zastanawiam się co robić. Jak wiecie mam trochę problem z prolaktyną. Obecnie to ok. 44 (norma do 23). Gdy miałam 55 - ginekolog wypisała mi tylko zioła. Aktualnie gin-endo uważa, że nie trzeba robić zupełnie nic, bo jest owulacja, a cykle są regularne. Jednocześnie dwóch endokrynologów uważa, że taka prolaktyna, mimo owulacji, może utrudnić zajście w ciążę. I nie wiem co robić. Mam jeszcze 7 tabletek bromergonu (w sam raz na 14 dni - jeśli będę brała po 0,5 tabletki na noc). Z kolei 27.02 mam umówioną już dawno wizytę u endokrynologa, siła umysłu i joga wyników mi nie poprawiły, więc pewnie dostanę kolejną receptę... I wobec tylu różnych stanowisk - nie wiem co robić. Brać bromergon/olać/jjeeeejjjuuuuu
-
Jagusia84 wrote:Dziewczyny który z testów owu uznać za pierwszy pozytyw. Wczoraj wieczorem zrobiłam i kreski były podobne, za to dziś testowa jest mega bordowa.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7052361f83f5.jpg
Ja bym liczyła owulację do 48h od pierwszego testu pozytywnego. Obstawiam że jutro owulacja -
Wyszedł mi jakiś cień po czasie...
Ale już kiedyś tak miałam. Wprawdzie to było w Bobo, ale wiecie... Nie wierzę już w toMalinowa91, szona, Sasanka55, Szczesliwa_mamusia, aeiouy, MonikA_89!, Arashe lubią tę wiadomość
-
Wooohooo! Agge! Czekamy na zdjęcie
Sasanka55, OO83, eemmiilliiaa lubią tę wiadomość
-
Harszka witaj jak jie bedziesz uzywala gotowych emotikonek to nie bedzie Ci ucinac wiadomosci.
Szona ja bym brala bromka. Mysle ze nizsza prolaktyna nie zaszkodzi.
Agge dawaj fote. Cien cienia 10dpo to dobry znak.
A ja dostalam dzis zawirusowana przypinke "jestem w ciazy" i teraz pozostaje mi tylko czekac az ta magia zadziała.Sasanka55, Szczesliwa_mamusia, Niecierpliwa..., szona, aeiouy, MonikA_89!, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jagusia84 wrote:A jak jest z temperaturą, podwyższenie jest po owu? Pierwszy raz prowadzę wykres i to co mam na swoim wykresie nic mi nie mówi.
Przeważnie rośnie dopiero po owulacji. Ale różnie. Musisz sama zobaczyć jak u Ciebie.
U mnie wzrasta dzień po owulacji już. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Też coś tam widzę, ale ogólnie zaintrygowala mnie kreska kontrolna. Dziwna jakąś taką powyginana :p
Cały dzień spędziłam przy książce, ale w końcu ja skończyłam teraz czas na spaceragge, Harszka, aeiouy lubią tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙