Lutowe testowanie 2019 - jeszcze zdążymy w tym roku
-
WIADOMOŚĆ
-
jejku, nie wierzę...
-
Ochmanka wrote:Dziewczyny...
Nie wiem czy kojarzycie ale wpadła tu na grudniowym MOJE zachwalać pyłek. Bardzo jej kibicowałam i podglądałam co u Niej.
Dziś się dowiedziała że jej bliźniakom nie biją już serduszka.
Po prostu płaczę...
Sorki że tak wrzucam takie info ale ja jestem przybita jakby to mnie dotyczyło:(
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
nick nieaktualnyWspółczuję jej. Bardzo to smutne.
Tak to juz jest. Najpierw sie marwtimy,jak nie zachodzimy,potem czy beta dobrze przyrasta,potem czy sa serduszka itd. A jak sa juz na swiecie,to czlowiek dalej sie martwi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 18:51
-
nick nieaktualny
-
Przykre to bardzoooo2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28
18 dpt - 5718 -
Sasanka5 wrote:Scarlet, jeszcze odnosnie proga, to Alis132 miala przeciez wynik cos kolo 1 ng/ml, kiedy zakropkowala i z tego, co wiem, 7tc juz za nia
A Moje rzeczywiście niestety czeka na poronienieagge lubi tę wiadomość
-
Sasanka5 wrote:Lol, ogladam na TVN Style "Kuchenne Rewolucje", kladzie sie kolo mnie M. i chce sie kochac. Mowie mu, ze mowy nie ma, a ten na to, zebym chociaz reka go zadowolila. Mysle sobie "no dobra, niech ma". Trzepie, trzepie, a Gesslerowa z telewizora: "kolezanka dobrze trzepie" akurat byl moment, ze maslo robili ze smietany
Hahahahaha, padłam -
Ochmanka wrote:Dziewczyny...
Nie wiem czy kojarzycie ale wpadła tu na grudniowym MOJE zachwalać pyłek. Bardzo jej kibicowałam i podglądałam co u Niej.
Dziś się dowiedziała że jej bliźniakom nie biją już serduszka.
Po prostu płaczę...
Sorki że tak wrzucam takie info ale ja jestem przybita jakby to mnie dotyczyło:(
O kurczę... -
Tak przykro:( co za smutne wieści:(Starania o pierwsze dziecię od 12.2017
5 poronien: 03.2018 & 12.2018 & 06.2019 & 03.2020 & 08.2020
12.2018 - pierwsza wizyta w klinice
04.2019 - HSG: prawy jajowód niedrożny
Od 08.2019 - Pacjentka Prof. M.
10-11.2019 szczepienia limfocytami męża ->allo mlr 23.3%
01.2020 - 06.2020 - szczepienia pullowane -> allo mlr 22% -
nick nieaktualnyArashe wrote:Nie tylko jest w ciąży, ale i w ciąży bliźniaczej, trzymajcie za nią kciuki bo biedaczka tego potrzebuje, martwi się strasznie.
A Moje rzeczywiście niestety czeka na poronienie
Alis wlasnie mi pisala, ze sa 2 serduszka, ale nie bija tak szybko jak powinny Trzymajmy, prosze, kciuki, zeby wszystko bylo dobrze, bo maluchy sa mega dzielne i slicznie walcza.
MOJE wspolczuje Bardzo...
agge, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Malgonia, ale powiedz chociaż, że pierwszy dzień bez @ . Jak nie teraz to może za miesiąc?
MOJE, jeśli tu zagladasz, życie to czasem beznadziejnie smutne gówn. Trzeba się otrzepać i walczyć dalej. Trzymaj się i nie trać wiary! Płacz i krzycz jeśli przyniesie to ulgę.
1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
Witam się w lutym ! ostatnia szansa na ciąże, która uratowałaby mnie od laparoskopii. Strasznie się cieszę, że to już coraz bliżej, rozmawiałm dzisiaj z mężem, że bedziemy próbowali w kwietniu/maju z IUI zaraz po laparoskopii, może się uda.
MOJE bardzo mi przykro, wiem jak boli strata, więc tulę, niech mąż będzie Twoim wsparciem w tych ciężkich chwilach:(
Muszę się Wam pochwalić sukcesem złożyłam skargę na diagnostykę i dali mi zamiat 5% rabatu aż 20%, warto było wysmarować maila na pół strony
Jak dobrze, że jutro weekend!!!
Możecie mnie dopisać na test 28.02
Malgonia, Arashe, MonikA_89! lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Szczesliwa_mamusia wrote:Współczuję jej. Bardzo to smutne.
Tak to juz jest. Najpierw sie marwtimy,jak nie zachodzimy,potem czy beta dobrze przyrasta,potem czy sa serduszka itd. A jak sa juz na swiecie,to czlowiek dalej sie martwi.
najgorsze jest to, że po kilku latach starań zachodzi się w ciąże i człowiek jest tak szczęśliwy, już czeka na to dziecko, które ma się urodzić za 9 miesięcy i nawet nie myśli o tym, że ccoś może pójść nie tak... Ze mną tak było a potem jak coś się zaczyna psuć, to wszystko traci sens... tak strasznie ciężko jest się pozbierać i wrócić do normalności...Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%