Lutowe testowanie 2019 - jeszcze zdążymy w tym roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczęśliwa mamusia, dobrze ze wam nic się nie stało, ale na pewno strachu się najadłaś.
Monia, wszystkiego najlepszego.
Ja dzisiaj kończę 28Szczesliwa_mamusia, MonikA_89!, aeiouy, Magduullina, APrzybylska, Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
buba123 wrote:Pewnie po południu albo bliżej wieczora
buba123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa siusnelam dzis na Norda, bo jednak, mimo moich zapewnien, ze poczasiak z wczoraj mnie nie wzrusza, to nadzieje jednak byly wieksze.
Juz Wam mialam pisac, ze jest bielutko jak w pupie Albinosa, a tu psikus, cos jest. Oczywiscie znowu po czasie i tym razem widac tylko przy latarce, ale moj M.tez dostrzegl. Kurcze, sluz i bole brzucha, dziwne klucia, wskazywalyby, ze ten cykl jest tym szczesliwym, ale cera plata mi figle. Juz 4 krostki mi podarowala tak jak przed @, a jednak przy 2 poprzednich szczesliwcach mialam twarz jak po photoshopie. No i progesteron zasraniec- 8.8 w 7dpo. -
Sasanka5 wrote:Ja siusnelam dzis na Norda, bo jednak, mimo moich zapewnien, ze poczasiak z wczoraj mnie nie wzrusza, to nadzieje jednak byly wieksze.
Juz Wam mialam pisac, ze jest bielutko jak w pupie Albinosa, a tu psikus, cos jest. Oczywiscie znowu po czasie i tym razem widac tylko przy latarce, ale moj M.tez dostrzegl. Kurcze, sluz i bole brzucha, dziwne klucia, wskazywalyby, ze ten cykl jest tym szczesliwym, ale cera plata mi figle. Juz 4 krostki mi podarowala tak jak przed @, a jednak przy 2 poprzednich szczesliwcach mialam twarz jak po photoshopie. No i progesteron zasraniec- 8.8 w 7dpo.nadzieja 73
Babcia na całe życie -
nick nieaktualnyElfiaKsiężniczka wrote:Szczęśliwa mamusia, dobrze ze wam nic się nie stało, ale na pewno strachu się najadłaś.
Ja dzisiaj kończę 28 -
nick nieaktualnySasanka5 wrote:Ja siusnelam dzis na Norda, bo jednak, mimo moich zapewnien, ze poczasiak z wczoraj mnie nie wzrusza, to nadzieje jednak byly wieksze.
Juz Wam mialam pisac, ze jest bielutko jak w pupie Albinosa, a tu psikus, cos jest. Oczywiscie znowu po czasie i tym razem widac tylko przy latarce, ale moj M.tez dostrzegl. Kurcze, sluz i bole brzucha, dziwne klucia, wskazywalyby, ze ten cykl jest tym szczesliwym, ale cera plata mi figle. Juz 4 krostki mi podarowala tak jak przed @, a jednak przy 2 poprzednich szczesliwcach mialam twarz jak po photoshopie. No i progesteron zasraniec- 8.8 w 7dpo.
Zdjęcie prosimy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
buba123 wrote:Pewnie po południu albo bliżej wieczora
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
ElfiaKsiężniczka wrote:Szczęśliwa mamusia, dobrze ze wam nic się nie stało, ale na pewno strachu się najadłaś.
Ja dzisiaj kończę 28Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2019, 09:34
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Sasanka bardzo mocno kciukam by sie ta kreska w koncu okreslila.
Buba nie przejmuj sie testami. Na tym etapie beta jest na tyle nie wysoka, ze wystarczy wiecej wypic i juz kreska slabnie.
Moyeu ja osobiscie nie wierze w wiekszosc objawow 10dpo. Sama potrafilam sobie wiele rzeczy wmowic, ale sa pewne przeslanki obiektywne jak wyzszy prog i bol brzucha, ktore sa dobrym objawem. I to, ze czujesz, ze cos jest inaczej. Mega mocno kciukam by cos z tego wyszlo.Sasanka5, moyeu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfiaKsiężniczka wrote:Szczęśliwa mamusia, dobrze ze wam nic się nie stało, ale na pewno strachu się najadłaś.
Ja dzisiaj kończę 28
Wszystkiego najlepszego to bedzie szczesliwy mc
Najadłam sie strachu,na szczescie na tym sie skonczylo. Balam sie nocy,ale moj syn zachowuje sie jakby nic sie nie stalo. Wiec luz. Szkoda mi tylko auta, bo teraz bede musiala oddac do naprawy,a mieszkam na wsi,wiec samochod mi niezbędny -
nick nieaktualnyNie edytuje, tylko tworze nowy post, bo takie cos wymaga osobnej wiadomosci!
Kij w ryj Nordom!!!!!!!! Juz nawet cien cienia wyblakl Co sie dzieje z tymi testami. Jaja sobie ze mnie robia. Jezeli @ nie przyjdzie, zatestuje 7.02-08.02 i wtedy dam znac, co wyszlo, bo teraz zawracam Wam tylko glowe. Tak kochalam Nordy, a te zasrance ze mnie sobie kpia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySasanka5 wrote:Nie edytuje, tylko tworze nowy post, bo takie cos wymaga osobnej wiadomosci!
Kij w ryj Nordom!!!!!!!! Juz nawet cien cienia wyblakl Co sie dzieje z tymi testami. Jaja sobie ze mnie robia. Jezeli @ nie przyjdzie, zatestuje 7.02-08.02 i wtedy dam znac, co wyszlo, bo teraz zawracam Wam tylko glowe. Tak kochalam Nordy, a te zasrance ze mnie sobie kpiaSasanka5 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczesliwa_mamusia wrote:Czyli jeszcze sporo czasu do testowania. Nie przejmuj się. Toz to caly tydzien jeszcze
Daruje sobie jutro. Dzis 10dpo, w 2 poprzednich ciazach (choc straconych), pozytywne testy pojawily sie dopiero 15dpo, wiec nie wiem, po co ja siusiam wczesniej -
nick nieaktualnySasanka5 wrote:Daruje sobie jutro. Dzis 10dpo, w 2 poprzednich ciazach (choc straconych), pozytywne testy pojawily sie dopiero 15dpo, wiec nie wiem, po co ja siusiam wczesniej
Sasanka5 lubi tę wiadomość
-
ElfiaKsiężniczka wrote:Szczęśliwa mamusia, dobrze ze wam nic się nie stało, ale na pewno strachu się najadłaś.
Ja dzisiaj kończę 28
Wszystkiego najlepszego! Spełnienia marzeń i Kropeczka :* -
To dzisiejszy po 5 min.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/58bcdc8ef74e.jpgagge, Sasanka5, 5ylwian, Szczesliwa_mamusia, Ochmanka, Mila1996, moni05, aeiouy, moyeu, Magduullina, MonikA_89!, Iwona28, APrzybylska, cukrzyk1991, EmiMama, Malinowa91 lubią tę wiadomość
nadzieja 73
Babcia na całe życie