Magiczny GRUDZIEŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyArashe wrote:Zanim Was nadrobię, powiem Wam, że do jutra nie wytrzymałam, bo ten ból głowy wczoraj... Bałam się, że na marne dziś też będę się męczyć i zatestowalam, by mieć pewność, że mogę się faszerowac tryptanami...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5c8f0c2141c9.jpg
I sama nie wierzę
Gratulacje !!! Fantastycznie Należało Ci sięArashe lubi tę wiadomość
-
Arashe wrote:Zanim Was nadrobię, powiem Wam, że do jutra nie wytrzymałam, bo ten ból głowy wczoraj... Bałam się, że na marne dziś też będę się męczyć i zatestowalam, by mieć pewność, że mogę się faszerowac tryptanami...
I sama nie wierzęArashe lubi tę wiadomość
-
Arashe wrote:Czyli jednak obudzone piersi, proroczy sen i klucie macicy były objawami.
Mam nadzieje, że sen się spełni i doczekam zarodka z serduszkiem, s nie tak jak poprzednio...Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
nick nieaktualny
-
Arashe wrote:Zanim Was nadrobię, powiem Wam, że do jutra nie wytrzymałam, bo ten ból głowy wczoraj... Bałam się, że na marne dziś też będę się męczyć i zatestowalam, by mieć pewność, że mogę się faszerowac tryptanami...
I sama nie wierzę
Gratulacje!! Cudownie -
Aeiouy współczuję Ci bardzo, to jest to czego sama się teraz najbardziej boję, bo wiem, że raz się zdarzyło to kolejny raz też może, trzymaj się kochana!
Emma boję się tego serduszka, najpierw muszę wpisać Irvine i innym dziewczynom jak się zgodza i na kiedy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 09:25
-
Ja jutro lub w piątek kupię test i coś czuję że do wigilii to on nie dotrzyma. Może siknę w sobotę, to będzie 10 dpo...
I to by było na tyle mojej silnej woli, haha
Może lepiej od razu kupię dwa.Emmainthegarden, Arashe lubią tę wiadomość
-
Hej, podczytuje Was od paru dni i postanowiłam się odezwać. Przy okazji jestem z dolnośląskiego
To mój pierwszy cykl na clo i luteinie. Dzisiaj 10dpo. Jutro beta, no chyba że wytrzymam do piątku
Gratulacje dla zafasolkowanych, a za resztę trzymam kciukiOchmanka, Arashe, agge, aeiouy, makowa lubią tę wiadomość
Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Arashe gratulacje
agge kup 3, bo potem są Święta i wszystko zamknięteNiecierpliwa..., Emmainthegarden, Arashe, agge, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Arashe wrote:Aeiouy współczuję Ci bardzo, to jest to czego sama się teraz najbardziej boję, bo wiem, że raz się zdarzyło to kolejny raz też może, trzymaj się kochana!
Emma boję się tego serduszka, najpierw muszę wpisać Irvine i innym dziewczynom jak się zgodza i na kiedy? -
Jejku chwila poranku A tu tyle wiadomości!
Irvine cieszę się ogromnie!! Czułam że będzie dobrze:)
Kinga Bardzo mi przykro, ale jestem przekonana że do końca 2019 będziemy biegać z wózkami:)
Malinowa raczej vizir, przykro mi. Ale standardowo -póki nie ma @ piłka w grze:*
Izape śliczny pluszak! Masz talent dziewczyno:)
Arashe!!!! GRATULACJE:) zarówno II jak i cierpliwości- doczekać do 14dpo to rzadkość w naszym gronie;)
Jeśli kogoś z sukcesem lub smutkiem pominęłam to przepraszam. Wszystkim życzę jak najlepiej!Emmainthegarden, gacka89, Irvine90, Arashe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEmmainthegarden wrote:A myślałam, że zaczekam na @ i nie będę testować. Ale twój wynik Arashe taki ładny. Aż nabrałam ochoty na test...
U mnie dziś 15 dpo..
Ale jednak będę silna.
Chyba..
Emma co za dyscyplina a na kiedy dzień planowanej @ ?
agge, Ochmanka lubią tę wiadomość