Magiczny GRUDZIEŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, zycze Wam wiele radosci na te Swieta. Spokoju, milosci i pysznego jedzenia. Nie przejmujcie sie jak jest ciut za ostre lub nie slone, wazne, ze prosto z serca. I choc wszystkie czekamy, na tego malutkiego jegomoscia, ktory zajmie puste miejsce przy stole, to dzis cieszmy sie wszystkimi tymi, ktorzy z nami przy stole zasiada.
Wesolych Swiat i Bozonarodzeniowego cudu dla wszystkich.Ochmanka, agge, Malinowa91, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
Nie wiem czy coś zobaczycie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fe34da3cda55.jpgagge, Malgonia, Magia89, aeiouy, Malinowa91, szona, MonikA_89!, moyeu lubią tę wiadomość
-
makowa wrote:Nie wiem czy coś zobaczycie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fe34da3cda55.jpg -
nick nieaktualny
-
Siedzę jak na szpilkach, chce zrobić drugi test w połowie dnia i moja głowa nie przyjmuje do wiadomości, że może być jeszcze bardziej bledszy niż poranny. Chyba kajdankami by trzeba było mnie skuć...
Iskierka nadziei się tli, że tym razem się uda, ale po wcześniejszych doświadczeniach mam ogromny strach...
Niecirpliwa, ja też rano bez nadziei robiłam test, bo temp mi spadła, nie dużo, ale jednak. Zrobiłam i biel. No to trudno, zaczęłam myć zęby i zerkałam na test obok. Pod koniec mycia zaczęłam się zastanawiać, czy to moja wyobraźnia czy pojawia się druga kreska... Także wiesz, póki nie ma @...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2018, 08:40
Ochmanka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymakowa wrote:Siedzę jak na szpilkach, chce zrobić drugi test w połowie dnia i moja głowa nie przyjmuje do wiadomości, że może być jeszcze bardziej bledszy niż poranny. Chyba kajdankami by trzeba było mnie skuć...
Iskierka nadziei się tli, że tym razem się uda, ale po wcześniejszych doświadczeniach mam ogromny strach...
Niecirpliwa, ja też rano bez nadziei robiłam test, bo temp mi spadła, nie dużo, ale jednak. Zrobiłam i biel. No to trudno, zaczęłam myć zęby i zerkałam na test obok. Pod koniec mycia zaczęłam się zastanawiać, czy to moja wyobraźnia czy pojawia się druga kreska... Także wiesz, póki nie ma @...
No mój pomiar przez tych polaznikow też się poszedł pasc więc oprócz porannego bólu brzucha ala skurcze okresowe trwającego jakieś 15 sekund nic nie wiem...
Zazdroszczę pozytywnego testu w wigilię -
Niecierpliwa... wrote:Makowa gratulacje!!!!
Mnie polaznicy wybili rano i jakos bezmyślnie poszlam do lazienki
Aczkolwiek rano bolał mnie typowo okresowo brzuch więc już straciłam nadzieję i się nie łudzę.
Nie trać nadziei mi temp poszła troszkę w dół. Bo przez kilka dni było mniej więcej 36.9
Dziś 36.79 -
makowa wrote:Nie wiem czy coś zobaczycie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fe34da3cda55.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2018, 10:03
-
Dziewczyny, po pierwsze dziękuję, że jesteście. Dzięki wam człowiek nie traci do końca głowy Po drugie, spokojnych, wesołych i smacznych świat. Niech ten okres tryska miłością i radością, niech naładuje pozytywnie baterie na przyszły rok. Zafasolkowane niech mają nudna cieszę , a starające się - przyszły rok jest wasz. Obyśmy wszystkie stąd w przyszłym roku trzymały nasze maluszki już na rękach
agge, Arashe, Malinowa91, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa... wrote:No mój pomiar przez tych polaznikow też się poszedł pasc więc oprócz porannego bólu brzucha ala skurcze okresowe trwającego jakieś 15 sekund nic nie wiem...
Zazdroszczę pozytywnego testu w wigilię -
JaSzczurek wrote:Widać! Wyraźna leciutka kreska! Co za miesiąc Na betę już raczej nie zdążysz, ale może leć do apteki po test Clearblue bezkreskowy, który jasno wyświetli ciążę? Nie wiem który masz dpo, ale ja właśnie Clearblue robiłam z kolejnego moczu, jak na pierwszym wyszła jakaś nibykreska. Praktycznie od razu wyświetliło.
A test robiłam przed czasem, dziś 12 dpo, a powinnam testować w 14-15 dpo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2018, 10:15
Arashe, agge, Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja też Wam życzę na te święta tego czego życzymy sobie wszystkie... Żeby przenieść się do innego wątku dla ex-testerek
Ja chciałabym jutro zatestować, ale śpimy u teściów i nie wiem czy mi się uda. Jak nie to 26 lub 27 będę dawać znać -
makowa wrote:Mam taki zamiar, teraz jestem w pracy, ale obok mam aptekę. Beta będzie 27 i 29 powinno się udać. Trochę jeszcze nie wierzę
A test robiłam przed czasem, dziś 12 dpo, a powinnam testować w 14-15 dpo.makowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny