Magiczny GRUDZIEŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
MamaStasia świetna wiadomość! Napawa mnie nadzieją to, że w każdym miesiącu którejś z nas się udaje A to dopiero początek grudnia
U mnie dziś wzrost temperatury, ale za to test owu w 100% negatywny. Nie wiem co to było wczoraj.
Staraniowa, spokojnie :* Doskonale rozumiem chęć robienia bety, bo niewiedza co tam w środku się dzieje jest okrutna, ale na Twoim etapie beta może prowadzić do fałszywych wniosków.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2018, 20:47
-
Makowa, masz rację. Muszę po prostu się uzbroić w cierpliwość. I czekać. To co przeczytałam w zagranicznych artykułach mnie trochę uspokoiło.
Mama Stasia, gratulacje! Oby się dalej wszystko potwierdziłoStarania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
Cukrzyk tak na spokojnie to ten jest 3 ale wcześniej miałam zabawy z ginekologami parę dobrych miesięcy bo najpierw miałam cytologie do poprawy za miesiąc bo niepewna i nieczytelna- dużo komórek zapalnych. Okazało się że to dlatego że mam dużą nadżerkę, którą w przypadku starań o ciążę trzeba by wyleczyć. Tak więc w następnym cyklu na krio. Za 2 cykle do kontroli a tam... torbiel krwotoczna ciałka zółtego. Miesiąc duphastonu i znowu do kontroli. I w ten sposób bujam się od wiosny.
-
Ochmanka - rozumiem - tulę i wierzę, że się uda
Ochmanka lubi tę wiadomość
cukrzyca typu 1, hashimoto, endometrioza III stopnia + ANA1, + aTPO, + antykoagulant tocznia (LA), + MTHFR 667tc i PAI - obie mutacje heterozygoty
Starania o pierwsze dziecko - (7cs natural)- ⏸️
2.10.19 - Antoś jest z nami 👶
💪 starania o drugie dziecko - od sierpnia 2024 (3cs), 👩🧔♂️ 33 lata, niskie AMH : 0,5
Leki: insulina (OPI), letrox 75, wit. D3, selen, femibion start, resweratrol, q10 ubichinon i inne suple (plus dieta bezglutenowa) -
Ochmanka, od samego słuchania się zmeczyłam. Przekleła cię jakaś Cyganka czy co?)
Zastanawiam się czy znowu nie zacząć robić testów owu. Ale raczej zakładam, że ten cykl będzie bezowulacyjny. Jeszcze tego mi potrzeba,wrrr...
Czyli jutro testujecie dziewczyny?
Trzymam kciuki
-
NAg08, Marianka@87 czekamy jutro na dobre wieści!
Pff.. dzisiaj;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2018, 00:22
cukrzyk1991 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, nadrabiam zaległości dopiero w nocy Wszystko czytam i po drodze nasuwa mi się zawsze parę odpowiedzi, ale zanim przeczytam wszystkie nowe strony to zapominam kto co napisał Mimo to musicie wiedzieć, że cały czas wszystkim kibicuje ✊
MamaStasia wspaniały pomysł z niespodzianką, oby test był rano super wyraźny
Ochmanka z tą nadżerką to jest interesująca sprawa. Otóż ja mam dosyć sporą nadżerke już kilka lat i mój gin zabronił mi kategorycznie cokolwiek z tym robić, bo jego zdaniem usunięcie może doprowadzić do bezpłodności. Tłumaczył mi to kiedyś bardzo sensownie ale dokładnie nie pamiętam jak to było. Powiedział że jak znajdę i urodze to nadżerka się sama usunie. A jakieś 3 lata temu byłam na konsultacji u innego gin i on znowu chciał mi to usunąć przez wymrożenie i nawet miałam już robić jakieś drogie badania potrzebne do kwalifikacji do usunięcia, ale wtedy się nie zdecydowałam ostatecznie bo moja mama mnie przekonała żebym to jednak zostawiła.
Jakie Wy macie zdanie ba ten temat, co mówią Wasi ginekolodzy? -
Obudziłam się koło 3 na siusiu więc stwierdziłam że to dobra pora na test i kreska jest bardziej widoczna.
https://naforum.zapodaj.net/f12cb672fe2b.jpg.html
A teraz przez to spać nie moge.
Oj będzie ciezki dzieńOlga_89, Niecierpliwa..., staraniowa, moyeu, madziorek86, Arashe, agge, MonikA_89!, nuśka91 lubią tę wiadomość
Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
Mama stasia, ja tez spać nie mogę, bo mikolaj do mnie przyszedł, a potem miałam Przytulanko z mężem hehe
Arashe, agge lubią tę wiadomość
-
_mamofaza wrote:MamaStasia super! Wiedziałam że będzie dobrze! Ale będziecie mieć piękne mikołajki! Gratuluję! Obyśmy wszystkie takie kreski zobaczyły
moni86, MonikA_89! lubią tę wiadomość
Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
MamaStasia pięknie to wygląda:)
-
nick nieaktualnyMamaStasia :) wrote:Obudziłam się koło 3 na siusiu więc stwierdziłam że to dobra pora na test i kreska jest bardziej widoczna.
https://naforum.zapodaj.net/f12cb672fe2b.jpg.html
A teraz przez to spać nie moge.
Oj będzie ciezki dzień
Udanych Mikołajek:) -
Emmainthegarden wrote:Nikt jeszcze nie oddał moczyku?
A NAg i Marianka? Jak tam babeczki? Dawać info -
Nag przykro mi, ale może owulacja no Boże Narodzenie to jest własnie to, czego Ci trzeba. trzymam kciuki by Cię szczęście w tym grudniu spotkało.