Magiczny GRUDZIEŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Niecierpliwa... wrote:Dziewczyny zwariowałam - dosyć poważna lokalna gazeta internetowa a tu:
https://nowiny24.pl/dziewczyny-o-tym-imieniu-zajda-w-ciaze-jeszcze-w-2018-roku-jestes-na-liscie/ga/13714320/zd/32560152
no cóż
U mnie dziś mocny spadek temp i pozytywny test owu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2018, 21:31
agge, Arashe lubią tę wiadomość
-
No mojego na liscie nie bylo i patrzac na to, ze zaczynam plamic to raczej na ten cykl sie nie zalapie. Jedyne co to mam cicha nadzieje, ze w Swiwta cos zmajstrujemy, bo tak mniej wiecej wypadnie mi kolejna owulacja.
agge lubi tę wiadomość
-
Malgonia wrote:No mojego na liscie nie bylo i patrzac na to, ze zaczynam plamic to raczej na ten cykl sie nie zalapie. Jedyne co to mam cicha nadzieje, ze w Swiwta cos zmajstrujemy, bo tak mniej wiecej wypadnie mi kolejna owulacja.
Święta to dobry moment na stworzenie cudu -
O rany nadrobiłam wszystko! Gratuluję tym którym się udało, trzymam kciuki za te które są przed testowaniem, a te do których przyszła @ - nie martwcie się, 2019 będzie super! :*
U mnie 14dc, temperatura nisko, próbuję coś wyczytać z testów ovu z allegro ale od trzech dni wyglądają tak samo - druga kreska blada. -
Malgonia wrote:Ja juz niestety wyleczylam sie z myslenia, ze nowy miesiac to nowe szanse. Skoro rok sie nie udalo to i w miesiac sie nie uda.
Nigdy nie wiesz na grupach staraniowych na fb ostatnio wysyp pozytywnych testów, a niektóre tez długo się starałySasanka5 lubi tę wiadomość
-
nuśka91 wrote:O rany nadrobiłam wszystko! Gratuluję tym którym się udało, trzymam kciuki za te które są przed testowaniem, a te do których przyszła @ - nie martwcie się, 2019 będzie super! :*
U mnie 14dc, temperatura nisko, próbuję coś wyczytać z testów ovu z allegro ale od trzech dni wyglądają tak samo - druga kreska blada.
Może spróbuj też kupić te Facelle.
A wiesz w jaki dzień przeważnie masz owulację? -
Agge ja nie wykluczam ciazy, ale juz nie mysle o kazym pierwszym dniu cyklu jak o pierwszym ciazy. Wiem jakie mamy problemy i jakie szanse. Jestem realistka.
agge lubi tę wiadomość
-
Malgonia, rozumiem Cię doskonale. Gdybym uważała, że nie ma szansy to bym się nie starała, ale nie pompuje hurra entuzjazmu. Gdyby się udało byłoby super. Ale oszczędzam sobie mega upadków przy kolejnej @.
Dziewczyny, nie wytrzymałam, właśnie czekam na badanie progesteronu...Malgonia, Arashe, makowa lubią tę wiadomość
-
Malinowa91 wrote:Emma tak, zrobilam dzien przerwy po czym zrobilam w 18 dc wieczorem i byl negatywny, a 19 dc rano juz pozytyw. Serduszkowalismy w 18 i 19 dc i taki niedosyt mam, ze pozniej byly 2 dni przerwy... ehh...
Malinowa, ale to przecież super. Nie wiedziałaś, że test wyjdzie, serducho było dzień przed testem i dzień testu. Jesli najczęściej owu jest w dzień po teście pozytywnym to serducho było dzień przed owu czyli w najlepszym możliwym terminie.
My myślimy, że częstotliwość zwiększa nasze szanse, a co myśli natura..
Po tych 29 cyklach z różnymi konfiguracja i, codziennie, dwa razy dziennie, zaszłam z jednego serducha pewnie jakieś cztery dni przed owu... Czyli wiesz, że nic nie wiesz
-
My sie jakos specjalnie duzo nie srrduszkujemy, choc i tak teraz czesciej niz kiedys (nie dosc ze mamy slabe libido to jeszcze mam cykle 24-25 dni z czego 8-9 mam @ lub plamienia). W cyklu w ktorym zaszlam kochalismy sie co 3 dzien.
Mysle ze jak ma sie udac to sie uda a jak nie to swiety boze nie pomoze.
My staramy sie po @ utrzymywac regularnosc co 2-3 dni i zawsze bzyknac sie w dniu pozytywnego testu owu.
Plemniki musza dojrzec w drogach rodnych wiec lepiej jest trafic przed niz na ostatnia chwile (one tez nie doleca do jajka w 5 min).agge, Emmainthegarden lubią tę wiadomość
-
Ja dwa razy zaszlam jeden raz serduszkując w dzień owulacji, tak więc tego a jak codziennie to nie wychodzi ;P
Witam się w 7dc, już drogi dzień kleje mnie podbrzusze co jakiś czas, szpile mi wbijaja.
Irvine dawaj znać jak betaagge lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagge wrote:U mnie dziś 15dc. Jak mąż się obudzi, bo wraca rano z pracy, to może coś podziałamy, bo mam dziś wolne
Dzialajcie:) Twoje testy juz chwile maja kreskę ja nie licząc wczoraj miałam czystą biel caly czas na tych paskowych.
Ja chyba zmienię date z testowania na 26 grudnia:) statystycznie ovu pokazalo dni płodne za 2 dni ale wczorajszy test mówi cos innego więc teoretycznie mógłby byc to 14 dpo:)
Dzisiaj temp nieznacznie w górę zobaczymy czy się to utrzyma:) -
mephala246 wrote:Dziewczyny ta moja niecierpliwosc mnie do grobu wpędzi... wyczytałam tu, że testy na owulację też mogą wykazać ciążę... no i zrobiłam taki test dziś rano... zamajaczyła druga kreska... Dziś jest 24 dc i 4 dni przed swodziewaną @...
Ale wyszedł test pozytywny czy ta druga kreska jasna? -
Niecierpliwa... wrote:Dzialajcie:) Twoje testy juz chwile maja kreskę ja nie licząc wczoraj miałam czystą biel caly czas na tych paskowych.
Ja chyba zmienię date z testowania na 26 grudnia:) statystycznie ovu pokazalo dni płodne za 2 dni ale wczorajszy test mówi cos innego więc teoretycznie mógłby byc to 14 dpo:)
Dzisiaj temp nieznacznie w górę zobaczymy czy się to utrzyma:)
Myślisz? Ale u mnie ta kreska jeszcze jest dość jasna. No nie wiem, według poprzednich cykli najwcześniej owulację będę miała pojutrze, ale nie zanosi się chyba na to. Nie mam w ogóle płodnego śluzu.