Magiczny GRUDZIEŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwona28 wrote:Dziewczyny mam problem. Dzis jest 11 dzien cyklu. Do owulacji jeszcze jakis tydzien a ja dostalam krwawienia. To juz nie jest plamienia tylko krwawienie jak przy okresie tylko bardziej skape. Co jest grane?
O kurczę. Nie mam pojęcia...Iwona28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agge, tez sie zawsze nad tym zastanawiałam gdzie te jajcory sa. I w niedzielę jak czułam cos tak wyraźnie to było ok 2 cm poniżej wystajacej kosci biodrowej i monit potwierdził tam pęcherzyk, wiec podejrzewam ze to właśnie to miejsce u mnie.
agge lubi tę wiadomość
-
Iwona masz możliwość iść gdzieś do lekarza?
Iwona28 lubi tę wiadomość
-
Iwona28 wrote:Bardzo mnie to martwi. Nie wiem moze to z mojej nadzerki, sama nie wiem co myslec. Poszlam do lazienki patrze na bieliznie krew, podcieram sie papierem a on caly we krwi
Jak dalej będziesz krwawic, to może umów się do ginekologa. Bo to pewnie różne powody mogą być.Iwona28 lubi tę wiadomość
-
Iwona28 wrote:Bardzo mnie to martwi. Nie wiem moze to z mojej nadzerki, sama nie wiem co myslec. Poszlam do lazienki patrze na bieliznie krew, podcieram sie papierem a on caly we krwi
Iwona28 lubi tę wiadomość
Starania od 2016 r.
Decyzja o IVF grudzień 2018.
I podejście: kwiecień 2019
30/4 transfer, 8/5 dwie kreski! 10/6 pierwsze USG i jest ❤
Wrzesień 2020- zaczynamy starania o drugie dziecko!
15/1 dwie kreski!!! -
nick nieaktualnyMarianka@87 wrote:Powinnas odwiedzić lekarza, może to jakaś cysta?
-
Iwona28 wrote:Ostatnio bylam u lekarza miesiac temu. Bylo wszystko ok. W ogole w tym roku czesto do niego chodze i sie niby nic nie dzieje ale jak sie bedzie przedluzac to pojde do lekarza. Zobqcze jak bedzie do konca dnia. Jak sie sytuacja powtorzy napisze do niego i zapytam sie co sie moze dziac. Jeju troche sie boje roznych takich oznak bo moja mama zmarla na raka jajnika i jestem obciazona gemetycznie. U niej pierwszym objawem byly nieprawidlowe krwawienia wlasnie
Spokojnie. To na pewno nic strasznego :* -
nick nieaktualny
-
Niecierpliwa... wrote:Dziewczyny zwariowałam - dosyć poważna lokalna gazeta internetowa a tu:
https://nowiny24.pl/dziewczyny-o-tym-imieniu-zajda-w-ciaze-jeszcze-w-2018-roku-jestes-na-liscie/ga/13714320/zd/32560152
no cóż
Hahaha. Moje imię się tam znalazło -
nick nieaktualny
-
Hahaha statystycznie może i tak w końcu moje imię - Anna, jest najpopularniejsze w całej Polsce i nosi je 1 065 028 kobiet
agge, Niecierpliwa..., Malgonia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agge wrote:A używała któraś z Was testów owulacyjnych Facelle z Rossmanna?
Koleżanka polecała, podobno lepiej jej pokazywały owulację niż te paskowe, które mam teraz.
Moich zostało mi 2 więc i tak muszę jakieś dokupić i się zastanawiam.agge lubi tę wiadomość
-
Niecierpliwa... wrote:Dziewczyny zwariowałam - dosyć poważna lokalna gazeta internetowa a tu:
https://nowiny24.pl/dziewczyny-o-tym-imieniu-zajda-w-ciaze-jeszcze-w-2018-roku-jestes-na-liscie/ga/13714320/zd/32560152
no cóżagge, Niecierpliwa..., Arashe lubią tę wiadomość
-
no cóżagge, Niecierpliwa... lubią tę wiadomość
Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
Tam chyba wpisali po prostu popularne imiona, dlatego moje też jest ;P
Już byłam w tym roku w ciąży, ale samo bycie w ciąży mnie nie satysfakcjonuje
Malgonia mam tak samo, z każdym cyklem mniej mi się dluzy.
Iwona, jedno jest pewne, nie jest dcto normalne, jedynie plamienia w środku cyklu mogą się zdarzyć, na Twoim miejscu dla spokoju ducha bym poszła do lekarza tak czy siak.agge lubi tę wiadomość
-
Będąc po leki dla synka nie omieszkałam nie kupić testu. Zrobiony parę minut temu. Kreska druga od razu się pojawiła
https://naforum.zapodaj.net/cac5e4544250.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2018, 15:33
Arashe, mephala246, MonikA_89! lubią tę wiadomość
Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
nick nieaktualny