Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pooziomka wrote:33 dziś mam urodziny taki prezent
W ogóle dziś miałam testować, 2 dni przed @, na urodziny właśnie. Ale nie wytrzymałam
Obudziłam się z mega wrażliwymi skutkami. O matko! Muszę chyba spać w staniku.Pooziomka lubi tę wiadomość
35l, starania o pierwszego bobaska, niedrożny lewy jajowodów,makroprolaktemia, niedoczynność tarczycy, laparohisteroskopia-wszystko ok -
Jacqueline wrote:Kasha - wynik odpowiedni jak na ten czas Ja w ciąży z córką w 30dc czyli jakieś 15/16dpo miałam 140 niecałe A 6-7 dpo miałam plamienie implantacyjne.
Ja plamienia nie miałam w ogóle. Ide dziś do ginekologa, zobaczymy, czy coś wypatrzy
New Baby
Julia -
91Ewela09 wrote:Nie wiem co się dzieje, ale ja ku**wa nie mam okresu. Trzy dni minimalnego plamienia i znów cisza. Idzie się załamać.
A robiłaś test? Może to fasolka? Hmm....
Kasha a to nie za wcześnie na wizytę? j -
malka wrote:Dziewczyny z dwoma kreseczkami! Mówcie jakie objawy macie?! Bo nie wiem czy nie było jeszcze takiego pytania czy mi umknęło. I od kiedy się zaczęły
malka, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Kasha - będzie pewnie widać tylko pogrubione endometrium, ja poszłam hmm kolejnego dnia po tej becie w ciąży z córką i tylko śluzówka pogrubiona i ładne ciałko żółte na jajniku (a poszłam bo miałam powiększone węzły chłonne w pachwinach, no test na plus to skonsultować się z ginem). Za tydzień było widać piękny pęcherzyk z ciałkiem żółtym, ale nie pamiętam jakich wymiarów bo mi dmuchnęli przy porodzie kartę ciąży. W ciąży rok temu w lutym przy becie 172 kolejnego dnia widziałam malusi pęcherzyk.12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
kasha86 wrote:
Byłam zrobić betę wczoraj i właśnie pojawił się wynik, ale bez norm więc nie wiem, czy jest dobry czy zły..w sensie czy nie za niski.. licząc od poczatku ostatniej miesiączki to wlasnie zaczął się 5 tydzień, a beta wyszła 115,30 mIU/ml
Jeszcze raz gratuluję !!!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Pooziomka wrote:33 dziś mam urodziny taki prezent
W ogóle dziś miałam testować, 2 dni przed @, na urodziny właśnie. Ale nie wytrzymałam
Obudziłam się z mega wrażliwymi skutkami. O matko! Muszę chyba spać w staniku.Pooziomka lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
madzia8lenka wrote:A robiłaś test? Może to fasolka? Hmm....
Kasha a to nie za wcześnie na wizytę? j -
91Ewela09 wrote:Wątpię była wczoraj na wizycie u lekarza i myślę że powiedziałby że coś się dzieje. Poczekam do 13 i jeśli @ nie będzie to zrobię test.35l, starania o pierwszego bobaska, niedrożny lewy jajowodów,makroprolaktemia, niedoczynność tarczycy, laparohisteroskopia-wszystko ok
-
malka wrote:Aaaa dziewczyny! Ja się załamie. Hcg 6.3! Niby od 5 ciąża. Cienie mnie prześladują. Jak nie na teście to wynik z krwi na granicy.
Ile jesteś dni po owu ? Ja 10dpo tez miałam cień kreski i betę 7,9 i ładnie sie rozkręciło, zrob raz jeszcze po 48h, bedzie dobrzeBocianiątko lubi tę wiadomość
-
malka wrote:Dzisiaj niby 11dpo! Ale mogła być dzień później.
Łeee to bardzo wczesna ciąża, do powtórki za 48h i bedzie piękny przyrost.
Ha, sama dopiero kilka dni panikowałam i mnie tu dziewczyny tak samo uspokajałyBocianiątko lubi tę wiadomość