Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
meniulka wrote:kochane dziś jestem około 11dpo @ około soboty.Testy tobie już od 9dpo wychodziły cienie kreski na wszystkich na bobo teście na pink teście. Dziś rano też robiłam wyszła znowu ale to cień. Po długim czasie cienie na tamtych testach zrobiły się różowymi kreskami. nie chce mi się wierzyć że się uda ale też chyba nie mogę wykluczyć bo na każdym jest jakiś cień. najgorsze ze właśnie jestem w kropce ....ale tak to jest jak się robi przed czasem
madzia8lenka lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Memiulka ja juz na twoim miejscu lecialabym na badanie z krwi
-
Emilkap11 wrote:Witajcie dziewczyny. Chciałam się przyłączyć do grona testujących w maju. Test planuję zrobić gdzieś w okolicach 24 maja. Chociaż biorąc pod uwagę moje kilkuletnie bezskuteczne starania, to chyba tylko zepsuję statystyki. Ale przecież maj to miesiąc cudów, więc maleńka iskierka nadziei gdzieś jeszcze się tli.
Wszystkim dziewczynom, które ujrzały dwie kreseczki gratuluję, tym które nawiedziła @ szczerze współczuję,a za te przed którymi testowanie - trzymam mocno kciuki.Emilkap11, madzia8lenka, Maja84 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Madzia bez dwóch kresek nie wypusci !!
Jak się tak stanie, gdziekolwiek jest, odnajdę ją i ozłocę.Flowwer, Maja84 lubią tę wiadomość
Endometrioza,
2 x laparoskopia
4 x histeroskopia,
leczenie napro
2 x IUI 😢
3 x IMSI 😢
Aniołek 15 tc [*]💔
10/2019 - ICSI - dwudniowiec 4a 😢
11/2019 - FET - blastka 4.2.1 beta 8dpt 2,31 10dpt
<1,2 😢
09/2021 - FET - blastka 4.2.1 beta 10dpt 5,18 12dpt 1,4 😢
Boże dlaczego nie zasłużyłam na ten cud... -
meniulka wrote:wiem kochane ale nie mam jak praca...
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
91Ewela09 wrote:Nie wiem co się dzieje, ale ja ku**wa nie mam okresu. Trzy dni minimalnego plamienia i znów cisza. Idzie się załamać.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Dziewczyny ! Nie zaglądałam dwa dni a tutaj tyle pozytywów ! Gratuluję zafasolkowanym !
A tak z innej beczki, z racji jelitówki musiałam wziąć urlop na żądanie, no ale wczoraj już poszłam do pracy, a tam pierwsze co usłyszałam: "a już myślałyśmy że w ciąży jesteś". A tu ch..... nie
A dziś śniła mi sie kartka z laboratorium diagnostyki z wynikiem bety 7,08, z którą leciałam po zwolnienie Ale to już siła perswazjimalka lubi tę wiadomość
-
summer86 wrote:
Melduję, że w najbliższych dniach będę mniej tu zaglądać, bo mam w pracy wyjazdowy tydzień i prawie mnie w domu nie będzie. Powrócę w piątek i dam znać jak wizyta.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
emi2016 wrote:
A dziś śniła mi sie kartka z laboratorium diagnostyki z wynikiem bety 7,08, z którą leciałam po zwolnienie Ale to już siła perswazji
Za dużo myślimy o tym i już tak chcemy że po nocach nam się śni
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Ewela a moze to bylo późne implantacyjne plamienie
-
emi2016 wrote:Wiem, to już nie pierwszy taki sen. Ale fajnie choć we śnie trzymać w ramionach "swoje" dziecko...
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Kwiatuszku ja tez czekam
-
nick nieaktualnyMuszę się wyżalić ,bo mnie poniosło.Szłam jak zawsze na zakupy przede mną szła dziewczyna może z 17 lub 18 letnia.z malutkim dzieckiem za rękę. Wszystko było by fajnie,gdyby nie przystaneła podciagnęła kurtkę z koszulką i zaczęła się namiętnie drapać po ciążowym brzuchu.I tak szła okrakiem i się drapała i drapała...no ja rozumiem że swędzi, ale mogła to zrobić w jakiejś bramie albo zrobić to dyskretnie.Niektóre te dziewuchy to są dosłownie wulgarne.No już mi lepiej