Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ptysia wrote:A pamietasz moze jaka Ci bakteria wychodziła w tym wymazie za każdym razem?
Teraz z glowy pisze wiec z gory sorka za literowki,ale mi wychodzila klebsiella pneumonia....
Ze trzy razy wymaz powtarzalam:(((
Ale skoro mi sie udalo to i tobie sie uda:)))
Madzik
Mama 3 corek:) -
Hej, mogę się do testowania dopisać? @ mam w planie 18 maja, ale jeśli mnie nie ubiegnie, to chciałabym testować 20 maja.
Cykle mam zazwyczaj 27-28dni. Dziś jest 21dc, od 3 dni czuję się zmęczona i senna.... we wtorek miałam jakieś problemy żołądkowe, zawroty głowy i zimne poty, myslałam, że zemdleję w łazience. Od 2 dni czuję, że mam mokro, latam co chwila sprawdzić czy to nie @ (bo brzuch mnie pobolewa, ale tak delikatnie). I to uczucie jest dziwne - na zewnątrz sucho, w środku mokro. Oby to było to!
Miałam dziś w planie poćwiczyć, ale chyba tylko się umyję, nałożę maseczkę na twarz i dobranoc, bo i tak od 17 się od spania powstrzymuję... -
Flowwer wrote:Homocysteinę, d3, tarczyce, kw foliowy reszta nie ma sensu jesteś na antykach ?
-
Izape_91 wrote:udostępniłam, ale nieiwiele na nim jest, bo juz odpuscilam obserwacje i zapisywanie serduszek, mierzylam tempke ale nie zapisywalam ogólnie do 22 dc wahała się od 36,50 do 36,60 i wyszło na to, ze juz straciłam nadzieję na owulke w tym cyklu, a baardzo późno się pojawiła bo dopiero 22 dc zwykle koło 14-16 nie wiem z czego to wynika, ale być moze z tego to przesuniecie, bo moja fl ma ok. 13-12 dni poczekam napewno do niedzieli, bo jutro rano wyjeżdżam wracam dopiero w sobotę wieczorem. Jak do tego czasu @ się nie pojawi, to możliwe ze zatestuje, a co
Temperatura wysoko więc wygląda obiecująco. Cykl dlugi, ale skoro mówisz że owu była dopiero 22dc to pewnie dlatego te przesunięcie. Dzisiaj u ciebie dopiero 12 dzień fl więc albo @ nadchodzi albo będą zaraz dwie kreseczki. Powtórz test jak nie przyjdzie do soboty. Trzymam kciuki!
-
staraczka1111 wrote:Tak
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Calza widzę że jedziemy na tym samym wozie i oby były dwie kreseczki a było sporo
calza lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Calza widzę że jedziemy na tym samym wozie i oby były dwie kreseczki a było sporo
Ja Ciebie Flowwer kojarzę chyba z poprzednich miesięcy, ale widzę, że Twój wykres jest boski trzymam kciuki za Nasze Fasole i grubachne krechy Kiedy testujesz? I pytanie - też masz taki wodnisty, mleczny śluz? Pierwszy raz tak mam, zazwyczaj do okresu miałam pustynię, ewentualnie 2-3 dni przed pojawiał się taki gęsty śluz. -
Idę się pakować bo jadę na weekend a później zaraz na delegacje z pracy. Trzymajcie kciuki za moje jutrzejsze hcg! Ja będę trzymać kciuki za wszystkie testujące i oczekujące
Najgorzej że na wyjeździe nie będę miała jak sprawdzać przyrostu ale może przynajmniej nie będę miała czasu o tym ciągle myśleć. Mam tylko nadzieję, że ta delegacja nie będzie zbyt stresująca i że z kropkiem będzie wszystko ok. Kolejne badanie przewiduje na poniedziałek 22go dopiero buuucalza, Bocianiątko, Karma88 lubią tę wiadomość
-
calza wrote:Ja Ciebie Flowwer kojarzę chyba z poprzednich miesięcy, ale widzę, że Twój wykres jest boski trzymam kciuki za Nasze Fasole i grubachne krechy Kiedy testujesz? I pytanie - też masz taki wodnisty, mleczny śluz? Pierwszy raz tak mam, zazwyczaj do okresu miałam pustynię, ewentualnie 2-3 dni przed pojawiał się taki gęsty śluz.
A śluz mam taki mleczno- wodnisty jak balsam do ciała jeśli nie piecze lub swędzi to jest ok.
Który już u ciebie cs?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Malka odpoczni i zreseruj głowę. Spakuj manele i sruuu w inny świat:D a fasolek i tak czeka na czas kiedy mama utuli w ramiona !
malka lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Też Cię pamiętam ♡
A śluz mam taki mleczno- wodnisty jak balsam do ciała jeśli nie piecze lub swędzi to jest ok.
Który już u ciebie cs?
Tak na prawdę to dopiero 2cs, ale nadal staram się nie napalać (nie wychodzi mi :p)... Tak na prawdę nie było jako koszmarnie dużo śluzu w owu, na majówkę wybraliśmy się z moją mamą (!), bo bardzo chciała jechać, więc mi się zdawało, że trochę za mało. No zobaczymy, co los nam da, oby to była zielona fasolkaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2017, 21:25
Flowwer lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Malka odpoczni i zreseruj głowę. Spakuj manele i sruuu w inny świat:D a fasolek i tak czeka na czas kiedy mama utuli w ramiona !
Oby tak było jak mówisz! Już wczoraj pierwszy raz przemówiłam do kropka. Powiedziałam że skoro już tam jest to ma już się tam zagnieździć na dobre. I że ma mnie słuchać bo jestem jego mama. I że nigdzie się nie ma stamtąd ruszać przez następne 9 miesięcy! Ale się przy tym uśmiałam. Myślicie że posłucha?Flowwer, Maja84, MamaLaury lubią tę wiadomość
-
malka wrote:Oby tak było jak mówisz! Już wczoraj pierwszy raz przemówiłam do kropka. Powiedziałam że skoro już tam jest to ma już się tam zagnieździć na dobre. I że ma mnie słuchać bo jestem jego mama. I że nigdzie się nie ma stamtąd ruszać przez następne 9 miesięcy! Ale się przy tym uśmiałam. Myślicie że posłucha?
Bocianiątko lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
malka wrote:Oby tak było jak mówisz! Już wczoraj pierwszy raz przemówiłam do kropka. Powiedziałam że skoro już tam jest to ma już się tam zagnieździć na dobre. I że ma mnie słuchać bo jestem jego mama. I że nigdzie się nie ma stamtąd ruszać przez następne 9 miesięcy! Ale się przy tym uśmiałam. Myślicie że posłucha?
Chyba nie ma wyboru, skoro mama kazała
P.S. Zawsze u mnie była opcja "spytam tatę", a tata zawsze mówił "posłuchaj się mamy", więc SZACH MAT!Flowwer, Bocianiątko, malka lubią tę wiadomość
-
Posłucha! Ja do mojego brzucha też wczoraj gadałam Prosiłam Kropka żeby się ujawnił i dzisiaj taki skok! A dzisiaj prosiłam żeby się ładnie trzymał żebyśmy mogli pokazać wyniki bety tatusiowi, bo tata daleko... I zobaczymy czy tempka się utrzyma i czy ten nasz Kropek rzeczywiście tam jest... Coraz bardziej boję się spadku temperatury... bo przecież mój poprzedni wykres też był super książkowy... Jedyna różnica to wtedy był jednodniowy spadek 8 dpo a teraz 9 dpo temperatura tak wysoka jak jeszcze nigdy... Ech, zadręczam się... I nawet eMka nie ma, żebym mogła mu ponarzekać... Mam tylko Was
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
nick nieaktualnyDziewczyny a ja się tak poryczałam, że poszewkę musiałam zmienić.
Szyjka już miękka gotowa na okres... Nie ma sensu jutro nawet testować. Jestem tak WKURWIONA że sobie nawet nie wyobrażacie......
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2017, 21:46