Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej. U mnie chyba kolejny cykl stracony, takie chorobsko mnie dopadło, że nie mogłam się podnieść z łóżka. Na szczęście lekarka opuściła mi antybiotyk pod warunkiem, że będę leżeć i dziś już lepiej, zatestuje proforma ale wątpię. Jestem dwa dni po owu, wczoraj cały dzień miałam gorączkę. Eh zawsze coś.
-
Ha ha mówiłam, że dziś bez testu -wszyscy się badają to może jakaś zbiorowa promocja na komplet badań dla OVUstaraczek? Jak byśmy miały jednego lekarza to by zrobił na nas miliony
Koliber, Karma88, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
CzeresniowaMama wrote:Hej. U mnie chyba kolejny cykl stracony, takie chorobsko mnie dopadło, że nie mogłam się podnieść z łóżka. Na szczęście lekarka opuściła mi antybiotyk pod warunkiem, że będę leżeć i dziś już lepiej, zatestuje proforma ale wątpię. Jestem dwa dni po owu, wczoraj cały dzień miałam gorączkę. Eh zawsze coś.
U mnie z kolei emek coś się źle czuje i mamy ograniczone możliwości produkcyjne ;P, ehhh, mam nadzieje że jeszcze nam się coś tam uda dzisiaj podziałać (nawet sobie motywacyjnie na zaś wstawiłam na wieczór )Lunaris lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
K01 wrote:a ja juz mam problemy ;/ - ginka kazala mi rpzerzucic sie z femibionu na omegamed optima forte (i niech pani znajdzie w internecie taki po ok 30-40 a nie 100 bo i to sie zdarza) a jak na zlosc najtansze co znalzlam co ejst dostepne to za 70 zl za 90 kapsulek... a wszedzie gdzie ceny ponizej 40 to produkt nieodstępny;/
wiem, mam problemy ;/
ale za to dzis ide do endo
Zawsze każdy sobie coś znajdzie Lepsze takie problemy, bo łatwiej rozwiązać Ja ostatnio byłam w szoku jak mi M przyniósł do domu FolikMama1 za 17zł, a ja kupowałam zawsze po 30-40zł...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2017, 10:15
14 tc -
nowa na dzielni wrote:U mnie z kolei emek coś się źle czuje i mamy ograniczone możliwości produkcyjne ;P, ehhh, mam nadzieje że jeszcze nam się coś tam uda dzisiaj podziałać (nawet sobie motywacyjnie na zaś wstawiłam na wieczór )
Nowa działaj jak Tobie się uda to i mnie też mamy bliźniacze cykle, jak nie to czerwiec i rodzimy w marcunowa na dzielni lubi tę wiadomość
-
Marzec brzmi dobrze . Ale na połowę lutego też się nie obrazimy, co?
Lunaris lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Ba! Ja się w lutym urodziłam to mogłabym dostać taki prezencik
Koliber, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
-
Flowwer, Lunaris piękne kociaki! Jak już się chwalimy to jeszcze ja!
https://zapodaj.net/8dbeb0cc39990.jpg.html
Mój synek
Zrobiłam już badania. Beta wieczorem, progesteron nawet nie mówię ile bo tragedia, ale nie będę się nim przejmować. Mam nadzieję, e akurat trafiłam na spadek w rytmie dobowym. Przy okazji TSH zrobiłam 1.55 i toxo w dwóch klasach ujemna
-
malka wrote:Flowwer, Lunaris piękne kociaki! Jak już się chwalimy to jeszcze ja!
Mój synek
Zrobiłam już badania. Beta wieczorem, progesteron nawet nie mówię ile bo tragedia, ale nie będę się nim przejmować. Mam nadzieję, e akurat trafiłam na spadek w rytmie dobowym. Przy okazji TSH zrobiłam 1.55 i toxo w dwóch klasach ujemna
Ale kocur piękny! żałuję że jestem alergiczką A wynikami się nie przejmuj, na pewno wszystko jest dobrze!14 tc -
malka wrote:Flowwer, Lunaris piękne kociaki! Jak już się chwalimy to jeszcze ja!
Mój synek
O jaki cudowny! o takim marzyłam kiedyś same kocie i psie mamy
czekamy na wynik betki w takim razie.
INNA kciuki za Ciebie!malka lubi tę wiadomość
-
K01, świetnie, że kropek tym razem zawędrował tam gdzie trzeba, spokojnej ciązy Kochana
Inna, zbliża się 11:00, bardzo, bardzo mocno trzymam kciuki!
Ja miałam w tym cyklu nie wariować, nie robić bet, spokojnie nasikac na test w przypadku ociągającej się @, a tymczasem tempka pięknie rośnie i już zaczynam wariować, najchętniej poleciałabym na betę.
Ja tez jestem kocią mamą
malka, Flowwer, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Oj Maryś oby to były zachcianki fasolkowe strasznie Ci tego życzę!
Fajnie, że jesteś z nami znowu -
K01 - a czemu akurat takie Ci kazała kupić? Jest jakiś konkretny powód czy po prostu ma takie fantazje?
Ostatnio z moim ginem gadałam o witaminach i stwierdził, że mogę brać jakie chcę, bo na dobrą sprawę to i tak to jedno o to samo
Nowa na dzielni - w lutym mój mąż też akurat w czasie owulacji się rozłożył.. Ale nie odpuściłam mu :p i bardzo dobrze, bo efekt jest
Więc niech Twój M nie świruje tylko się do roboty bierze :p
Flowwer - Twoje koty boskie!! I te ich oczęta..
Ach, uwielbiam te wszystkie kocie mordki! a najbardziej uwielbiam kocie nosy :p
nowa na dzielni, zubii, malka lubią tę wiadomość
-
Kaczorka - stwierdziła, ze kiedyś tez polecała Femibion ale teraz jalpesze są właśnie te OmegaMed i takie mi radzi
jak nie znajde w jakijs rozsadnej cenie to popatrze na inne ale jasne, ze wolałabym brac to co moja gin radzi -
Hej kobietki:) witam się i ja
wraz z mężem staramy się o dzidzie teraz 3 cykl, za 6 dni powinna przyjść @ ale mam nadzieję ze ujrze jednak dwie grube kreski na teście.... :prosi:Amy333 lubi tę wiadomość