Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer już jestem dopiero teraz, bo jechaliśmy jeszcze do lubego do Brna Kochana widzę Twoje wyniki i na pierwszy rzut oka wyglądają Ok, ale komórki nk można by było obniżyć chociażby kortyzolem.
Ja po wizycie latam 2 metry nad ziemią na razie plamię i jak @ jutro mnie nawiedzi to od niedzieli jadę z puregonem 200jm na dobę. W poniedziałek kontrolnie dreptam na progesteron, bo ten musi być koniecznie poniżej 1. Potem w piątek kontrola i pierwsze podglądanie mojej kurzej fermy i później zobaczymy czy nie podkręcić dawki i włączymy cetrotide. W Czechach wykupiłam też dzisiaj Utrogestan w Czechach na zapas po punkcji. Także coś się dzieje...Bocianiątko, sunset06, malka lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:Flowwer już jestem dopiero teraz, bo jechaliśmy jeszcze do lubego do Brna Kochana widzę Twoje wyniki i na pierwszy rzut oka wyglądają Ok, ale komórki nk można by było obniżyć chociażby kortyzolem.
Ja po wizycie latam 2 metry nad ziemią na razie plamię i jak @ jutro mnie nawiedzi to od niedzieli jadę z puregonem 200jm na dobę. W poniedziałek kontrolnie dreptam na progesteron, bo ten musi być koniecznie poniżej 1. Potem w piątek kontrola i pierwsze podglądanie mojej kurzej fermy i później zobaczymy czy nie podkręcić dawki i włączymy cetrotide. W Czechach wykupiłam też dzisiaj Utrogestan w Czechach na zapas po punkcji. Także coś się dzieje...innamorata88 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:To byłaś koło mojego domu a nie wpadłaś na kawe !!! Osz ty !!! A ja załamka ma tym NK 20 %Mikołaj 25.04.2011
-
innamorata88 wrote:Gdzie mieszkasz Kochana? ja przy tym poziomie dostaję w naszej klinice z automatu wlewy z intralipidu.
A ile u Ciebie NK ?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
innamorata88 wrote:Gorzyczki?
31% i czeka mnie wlew przed transferem i tydzień po
Nie wiem czy brać letrozol na stymulację czy ma to sens może dr da mi na początek Encorton i zaleci wlewy ?! Ile te wlewy kosztują?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Hej!
Ja dziś miałam pierwszą wizytę u ginka. Wszytko dobrze, ciąża wydaje się zdrowa z tą moją betą do nieba za 2 tygodnie robię pierwsze USG, "piękna ciążowa szyjka" i generalnie oby tak dalej
Cieszę się tym wszystkim, a jak zobaczę serduszko to chyba oszaleję z radośći!Flowwer, E_w_c_i_a, Poziomka92, nowa na dzielni, Koliber, Bocianiątko, malinowaemi, Psuła, madzia8lenka, sunset06, Kaczorka, zubii, Amy333, Karma88, KateHawke lubią tę wiadomość
-
calza wrote:Hej!
Ja dziś miałam pierwszą wizytę u ginka. Wszytko dobrze, ciąża wydaje się zdrowa z tą moją betą do nieba za 2 tygodnie robię pierwsze USG, "piękna ciążowa szyjka" i generalnie oby tak dalej
Cieszę się tym wszystkim, a jak zobaczę serduszko to chyba oszaleję z radośći!calza lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
calza wrote:A tak z innej beczki: mój narzeczony boi się sexów teraz, czy ktoś mi może powiedzieć jak to z tym jest teraz? Można, nie można? Nie wyobrażam sobie ciszy przez 9 mcy!!
W pierwszej ciazy moje libido tak poszybowało w gore, ze sama siebie nie poznawałam. Chociaz jak juz brzuch był spory i czuć było ruchy młodego to M miał dziwna barierę teraz, po lutowym zajściu, boje sie także to ja teraz mowie "stop" i czekam na wizytę i co powie ginek.
Natomiast jeśli ciąża nie jest zagrożona i lekarz daje zielone światło to nie ma co pościć, ponoć nawet do dziecka przenikają jakieś hormony szczęścia wtedy czy coś w tym styluWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2017, 22:53
-
calza wrote:A tak z innej beczki: mój narzeczony boi się sexów teraz, czy ktoś mi może powiedzieć jak to z tym jest teraz? Można, nie można? Nie wyobrażam sobie ciszy przez 9 mcy!!
Jesli lekarz nie zabronil to dzialac ^^ -
Wróciłam z baletów i nie wiem co mnie podkusiło żeby sprawdzić wyniki badań trzeba było iść spać!
Estradiol 71 ... lekarz mówił że ma być powyżej 200... i co teraz?
Pozostałe badania zrobię....po następnej pensji bo normalnie masakra... -
Lunaris wrote:Wróciłam z baletów i nie wiem co mnie podkusiło żeby sprawdzić wyniki badań trzeba było iść spać!
Estradiol 71 ... lekarz mówił że ma być powyżej 200... i co teraz?
Pozostałe badania zrobię....po następnej pensji bo normalnie masakra...Mikołaj 25.04.2011
-
Kurczę, nie wiem o co dokładnie chodzi z tym estradiolem, mówisz ze to kiepsko inna? Kurczę nie wiem co poradzić, sama sie trochę boje zrobić jakiekolwiek badania bo wiem ze wszystkiego mi sie odechce jak wyjada jakieś rozjechane od normy wyniki
No a mi wladnie ovufriend wyznaczyło owulacje na wykresie ale przerywana linia bo miałam szczyt śluzu po ich terminie. Mi sie osobiście wydaje ze miałam ja wczoraj, czyli 2 dni pózniej niż wyznaczył wykres i teraz mam dylemat bo chciałam ten progesteron chociaż zbadać i mam go według Was zrobić 7dpo według wykresu czy swiich przeczuć? Czy to ma duże znaczenie? Wynik 5dpo a 7dpo?2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nowa na dzielni wrote:Kurczę, nie wiem o co dokładnie chodzi z tym estradiolem, mówisz ze to kiepsko inna? Kurczę nie wiem co poradzić, sama sie trochę boje zrobić jakiekolwiek badania bo wiem ze wszystkiego mi sie odechce jak wyjada jakieś rozjechane od normy wyniki
No a mi wladnie ovufriend wyznaczyło owulacje na wykresie ale przerywana linia bo miałam szczyt śluzu po ich terminie. Mi sie osobiście wydaje ze miałam ja wczoraj, czyli 2 dni pózniej niż wyznaczył wykres i teraz mam dylemat bo chciałam ten progesteron chociaż zbadać i mam go według Was zrobić 7dpo według wykresu czy swiich przeczuć? Czy to ma duże znaczenie? Wynik 5dpo a 7dpo?Szczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
Hysteroskopia - luty 2016
- ponowne starania od maj 2018
- progesteron 12,04 ng/ml
- TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50
- badanie nasienia w normie
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
- Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza -
Też mam brązowe plamienia przed okresem, w sumie po miesiącu z mocnym magnezem mi sie poprawiło i mam tylko 1 dzien plamienia albo po prostu sam okres mi sie zaczyna ciemna mazią wiec na pewno jest lepiej ale póki co mija w ogole nie zwróciła na to uwagi jak jej powiedziałam. Kurczę no i nie wiem teraz2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
sunset06 wrote:Gratuluję super, widzę że też zaczynałaś od małej bety ja wczoraj 6.3... czekam co dalej i liczę na to że się uda;)
Trzymam za Ciebie kciuki! Sprawdź bete za tydzień już powinna być znacznie wyższa. Będzie dobrzesunset06 lubi tę wiadomość