Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Koliber wrote:Hej, niestety wredna @ przyszła 2 dni po. Ze smutkiem wskakuję na czerwiec. Trzymam kciuki za pozostałe Majowe Fasolki!06.05.17 - IUI Gameta, 16.06.17 - okruszek z serduszkiem:)
[/url] -
Koliber wrote:Dzięki Sunset i Sarna Staram się być dzielna ale jakoś dzisiaj mi nie idzie. Mam nadzieję że Wam się poszczęści
Koliber lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Lunaris wrote:Wróciłam z baletów i nie wiem co mnie podkusiło żeby sprawdzić wyniki badań trzeba było iść spać!
Estradiol 71 ... lekarz mówił że ma być powyżej 200... i co teraz?
Pozostałe badania zrobię....po następnej pensji bo normalnie masakra...Lunaris lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Wczoraj byłam na wizycie u lekarza, znowu nie pekniety pecherzyk, nie dostałam nic na zbicie prolaktyny ponieważ mam podwyższoną tylko po obciążeniu. Mam zrobić tk głowy i dopiero się okaże czy trzeba zbijać, a po @ mam przyjść sprawdzić czy pecherzyk się wchłonął. Mam brac nadal luteinę i tyle. Miałam objawy owulacji a tu znowu nici...coś mi się wydaję, że to prolaktyna blokuje pęknięcie, bo normalnie rosną, no ale sama sobie leków nie przepiszę
AMH - 1.18 ng/ml
NK 29%
05.01.2021 r. - transfer 8A
8 dpt - beta hcg 2.31
10 dpt - beta hcg 22.92
13 dpt - beta hcg 88.17
15 dpt - beta hcg 233.90
17 dpt - beta hcg 629.40
22 dpt pecherzyk ciążowy
27 dpt zarodek z ❤
16.02 - całe 1.63 cm szczęścia 💗
4.03 - 3.79 cm 💗
13.03 - 4.80 cm 💗 rośnie kruszynka
16.03 - prenatalne, zdrowy chłopczyk ❤ -
Koliber wrote:Hej, niestety wredna @ przyszła 2 dni po. Ze smutkiem wskakuję na czerwiec. Trzymam kciuki za pozostałe Majowe Fasolki!Szczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
Hysteroskopia - luty 2016
- ponowne starania od maj 2018
- progesteron 12,04 ng/ml
- TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50
- badanie nasienia w normie
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
- Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza -
truskawka1906 wrote:Dziewczyny dlaczego ovu tak często przesuwa mi owulacje ? Dzisiaj z 34 dnia na 24 juz nie wiem co myśleć kiedy faktycznie mogła być...mialyscie tak?
Nigdy nie przesunął mi aż tak bardzo. Ewentualnie o 1-2 dni jak wprowadziłam kolejna temperature po owulacji albo dodałam pozytywny test owu.
-
nick nieaktualny
-
CzeresniowaMama wrote:Dziewczyny, a ja mam pytanie może głupie, no ale... Jaki macie śluz w dniu owulacji? Czy możliwe jest, że przed owu jest płodny, a w dniu owu zmienia się na lepki?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
CzeresniowaMama wrote:Dziewczyny, a ja mam pytanie może głupie, no ale... Jaki macie śluz w dniu owulacji? Czy możliwe jest, że przed owu jest płodny, a w dniu owu zmienia się na lepki?Szczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
Hysteroskopia - luty 2016
- ponowne starania od maj 2018
- progesteron 12,04 ng/ml
- TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50
- badanie nasienia w normie
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
- Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPoziomka92 wrote:Ja też się dziś nad tym zastanawiałam jaki powinnam mieć w 23 dniu cyklu, bo mam kremowy i lepki, a co do dni płodnych to ja miałam bardziej wodnisty
-
CzeresniowaMama wrote:Dziewczyny, a ja mam pytanie może głupie, no ale... Jaki macie śluz w dniu owulacji? Czy możliwe jest, że przed owu jest płodny, a w dniu owu zmienia się na lepki?
Mi OF wyznaczył ovu już po płodnym śluzie, i to 2 dni. Ale czytałam gdzieś że skok temperatury może być i przed ovu, także może to z tego wynika?14 tc -
Ja myślę że tak może być. Bo przed owu jest jak najbardziej okres płodny. U mnie tak bywało, że owu miałam albo w ostatni dzień kiedy był wodnisty albo w pierwszy kiedy już był kremowy. To chyba normalne.