Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
key_b wrote:Ps nam nadzieję że trafiłam na dobry watek
-
Inna jak po wizycie?
Ja mam swoje
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/71b1079b7c46.jpg
I czarna magia !!!Psuła lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
O matko! Flow ale chińszczyzna....
Ja poszłam podejrzeć cykl i moje niepęknięte jajo... okazało się że jajo wcale nie było niepęknięte tylko było takie ogromne-(z obecnego cyklu) kiedy robiłam sonoHsg. Wczoraj pękło także chyba pozamiatane do jutra to pewnie będzie po ptokach
Za to Pan dr zalecił mi sprawdzenie estradiolu........szeregu badań co przy kasie wyszło prawie 300 O_o aż mi się niedobrze zrobiło... ale estradiol pobrałam- wieczorem wyniki ale ja na imprezę idę także sprawdzę rano.
Muszę zapić tą nieszczęsną owulację... kurde! czemu te jajka mają taki krótki żywot???Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2017, 17:27
-
Lunaris tule mocno... też się ostatnio zastanawiałam czemu te jajka tak krótko są "działające"
Lunaris lubi tę wiadomość
-
Flowwer kompletnie nie mam pojęcia co to za badania, ale wygląda, że wszystko masz w normie.
Melduję, że winko jest teraz grane. Prawie cały dzień siedziałam w ogrodzie, bo niespodziewanie przyjechały rośliny które zamawiałam. Ledwo żyję. Spaliłam twarz i ręce na tym słońcu.Lunaris lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Chociaż trochę się oderwiemy od myślenia o zaciążaniu ogród to jest to! zazdroszczę
-
Lunaris wrote:Na Najlepszy powodzenia i obyśmy nie spotkały się na czerwcowym!
Oczywiście już jestem cała nakręcona;) bo mnie jajnik lewy kluje już od kilku dni mam rozdety brzuch i latam częściej do kibelka, czuje się jakbym była, niby matka wie.... Ale z moim nakrecaniem się to co miesiąc to samo....aż wstyd, nawet już raz się testowałam haha nie wiem po co skoro jeśli poszlo nw owu czyli 11 dni temu to test i tak nic nie pokaże.... No ale nadzieja umiera ostatnia czekam do daty @ wtedy zacznę testować oby nie przyszła błagam -
Lunaris u nas wielka działka. I tak i my i rodzice dbamy o ogród, ale wiecznie coś jest do zrobienia, wiecznie coś do naprawy.
A ja za punkt honoru wzięłam sobie obsadzenie dwóch miejsc w ogrodzie i działam, ale coraz ciężej, bo mój kręgosłup jest dośc mocno obciążony i za wiele nie mogę sama zrobić...Lunaris lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Hej dziewczyny, a ja w 20 dniu cyklu zrobiłam badanie progesteronu i TSH.
Progesteron 12,04 ng/ml
TSH 3,06 mlU/l
Dziś jest mój 22dcSzczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
Hysteroskopia - luty 2016
- ponowne starania od maj 2018
- progesteron 12,04 ng/ml
- TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50
- badanie nasienia w normie
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
- Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza -
Poziomka, TSH przy staraniach nie powinno być wyższe od 2,5 a najlepiej żeby wynosiło między 1 a 1,5. Zapytaj lekarza na następnej wizycie czy nie warto byłoby coś z tym zrobić.
Poziomka92 lubi tę wiadomość
-
Jeny, mam wrażenie ze wykorzystałam biednego, chorego emka ale poświecił sie dla sprawy i nie musze wywalać motywacyjnego z wykresu . Eh, te starania, dziwny okres w życiu
summer86, Flowwer, Kaczorka, Poziomka92, Koliber, Lunaris lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nowa na dzielni wrote:Jeny, mam wrażenie ze wykorzystałam biednego, chorego emka ale poświecił sie dla sprawy i nie musze wywalać motywacyjnego z wykresu . Eh, te starania, dziwny okres w życiu
I oby się opłaciło to jego piświęcenie!!Flowwer lubi tę wiadomość
-
summer86 wrote:Poziomka, TSH przy staraniach nie powinno być wyższe od 2,5 a najlepiej żeby wynosiło między 1 a 1,5. Zapytaj lekarza na następnej wizycie czy nie warto byłoby coś z tym zrobić.
Zapomniałam wam jeszcze napisać, że zrobiłam cytologię jeszcze i dostałam smsa z inf. PRAWIDŁOWA GRUPA DRUGA ☺ (także się cieszę bo rok temu co prawda wyszła mi druga, ale z jakimś stanem zapalnym i musiałam ją podleczyć, a teraz jest okej )Szczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
nowa na dzielni wrote:Jeny, mam wrażenie ze wykorzystałam biednego, chorego emka ale poświecił sie dla sprawy i nie musze wywalać motywacyjnego z wykresu . Eh, te starania, dziwny okres w życiuSzczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
malka wrote:Moja beta 681 dzisiaj
malka lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
sunset06 wrote:Gratuluję super, widzę że też zaczynałaś od małej bety ja wczoraj 6.3... czekam co dalej i liczę na to że się uda;)
sunset06 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄