Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
calza wrote:Ufff trochę mnie udpokoiłaś Kaczorka.... ale i tak pewnie będę się tym co jakiś czas męczyć, chciałabym już to USG mieć za sobą!
Hehe, męczyć to się już będziesz do końca ciąży :p fakt, że z czasem coraz mniej, ale jednak zawsze jakaś niepewność jest.
Byle nie przesadzać ze stresem, bo to nikomu nie służyzubii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ann89 wrote:Flo, jak szlas na laparoskopie itp do angeliusa to na ktora godz musialas sie wstawic w szpitalu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2017, 09:46
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlo, w poniedzialek mam wizyte. Ale czuje, ze moje wyniki badan nic pani dr nie pomoga w diagnozie i skonczy sie na laparoskopii. Pytam, bo droge do a raczej z kliniki do domu mam tragiczna. I z ciekawosci chcialam sobie zerknac czy ewentualnie pociagiem bede mogla dojechac a odebralby mnie juz maz^^ po badaniach wychodzi sie zaraz, wieczorem czy drugiego dnia?
-
Ja wyszłam o 21 bo o tej godzinie są wypisy i odrazu znasz wynik badania tam za jedmym zamachem pełen pakiet hsg, histeroskopia, laparo.
Masz już wyniki wymazu ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2017, 10:05
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Ann89 wrote:Flo, w poniedzialek mam wizyte. Ale czuje, ze moje wyniki badan nic pani dr nie pomoga w diagnozie i skonczy sie na laparoskopii. Pytam, bo droge do a raczej z kliniki do domu mam tragiczna. I z ciekawosci chcialam sobie zerknac czy ewentualnie pociagiem bede mogla dojechac a odebralby mnie juz maz^^ po badaniach wychodzi sie zaraz, wieczorem czy drugiego dnia?Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:Ann89 Wasza klinika dostała dodatkowe 30 miejsc na darmowe invitro! Jeśli byłabyś zainteresowana koniecznie zadzwoń - nr kontaktowy w zakładce badania kliniczne. Flowwer może warto to sprawdzić? Ja melduję @ także jutro start z zastrzykami puregonu.
No to ruszaj z koksem Staraczka dziś pierwsze zastrzyki bierze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2017, 10:12
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Już się pytam i to dr sam wyznacza swoje pary. I wiek poniżej 36. Refundacja to 8000 zł
No to ruszaj z koksem Staraczka dziś pierwsze zastrzyki bierze. -
nick nieaktualnyInnamorata ja chyba nie mam wskazan do invitro poki co.. wprawdzie staramy sie od kilku lat ale z pomoca lekarza dopiero od zeszlego roku. W kwietniu mialam pierwsza wizyte w klinice nieplodnosci i poki co,same wyniki raczej sa dobre. Hormony ok, hsg ok. Wyszla jedynie ureaplasma.. nie rosna mi pecherzyki i nie pekaja bez stymulacji. Martwie sie bo maz prawdopodobnie w grudniu wyjedzie prawie na rok za granice bez mozliwosci zjazdow do Polski.. i co, rok przerwy w leczeniu?;(
-
staraczka1111 wrote:No już po zastrzykach MENOPUR mam taki jakby długopis i wiecie co zrobiłam wbiłam igłę do brzucha i babka mi mówiła że jak nacisnę to będzie tak szczelac ale nacislam i nic i spróbowałam drugi raz i też nic. Ale potem patrzę że leku ubyło więc mam podwójna dawkę tego wiec tego drugiego leku już nie brałam. ☺tak to jest o 4 rano coś robić.Mikołaj 25.04.2011
-
innamorata88 wrote:Serio warto
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
calza wrote:Dziewczyny czy to normalne, że brzuch przestaje mnie pobolewać? Raczej czuję jajniki co jakiś czas a w brzuchu cisza - nie wiem czy się stresować czy co robić... Narzeczony mówi żebym nie panikowała, że 2 czerwca robimy USG i się zobaczy, ale kurde ja świruję już na maxa...
P.S. Jest 9 rano, a nie widzę pozytywnych testów, czy wszyscy jeszcze śpią?!
Nie przejmuj się. Mnie w drugiej ciąży bolał kilka dni. Tak mniej więcej od terminu @. Potem zero objawów. W pierwszej w ogóle nie bolał, tylko cycki kilka tygodni.Tp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
Flowwer wrote:Te wlewy w jakiej fazie cyklu się bierze? Przed ovu czy po ?Mikołaj 25.04.2011
-
innamorata88 wrote:Oj no to faktycznie poszalalaś jakie masz dawki? U mnie też z pena po 200jm na dobę. O 21 mam się kłuć, a potem dołączany cetrotide. Flowwer nie łapiesz się do programu? Z tego co wiem dużo dziewczyn z zewnątrz tam się rekrutuje.
-
Dziewczyny co tutaj tak słabo mu zostawiamy wiruski a tutaj pozytywów brak
Przesyłam kolejną porcję &&&&&&&&&&&&&&&&&&& :*staraczka1111, Karma88, Bocianiątko, Flowwer, summer86, Lunaris, KateHawke lubią tę wiadomość