Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja cały dzień próbuje się zabrać dzisiaj za sprzątanie ale jakoś nie mam mobilizacji. Wróciłam teraz z małych zakupów i jak otwierałam drzwi, to tak mi się w głowie zakręciło i miałam mroczki przed oczami że musiałam usiąść. Jakis słaby dzień dzsiaj.
-
Malka ja mam też dziś taki dzień chyba to przez pogodę zaraz sobie strzele kawe i chwytam się za sprzątanie.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Ja tez chodze do tylu, ale wczorja pozno poszlam spac, byly dwa piwka, wiec pewnei dlatego.
Nakupilismy kwiatow na balkon, donice, ziemie, cos czuje ze do wieczora bede ryc jak kret -
Flowwer wrote:Malka ja mam też dziś taki dzień chyba to przez pogodę zaraz sobie strzele kawe i chwytam się za sprzątanie.
Też bym się kawki napiła. Ale teraz mam postanowienie ze mega ograniczam. Jedna dziennie a najlepiej w ogóle.
Jak narazie muszę skończyć robić obiad a później muszę jednak coś ogarnąć bo dramat. Chyba że jeszcze między to wcisnę krótką drzemkę
-
Flowwer wrote:Sarna taki spadek to nie spadek a o czerwcu jeszcze nie myśl
Dzięki Kochana, choć niestety moje doświadczenie i schemat, powtarzający się za każdym razem przed @, mówią same za siebie. Nawet piwo właśnie otworzyłam bez żadnych skrupułów, to był najzimniejszy napój w lodówce, a ja po pracy na słońcu w ogródku.
Ale wiem, wiem, dopóki nie ma @- jest nadzieja -
Sarna84 wrote:Dzięki Kochana, choć niestety moje doświadczenie i schemat, powtarzający się za każdym razem przed @, mówią same za siebie. Nawet piwo właśnie otworzyłam bez żadnych skrupułów, to był najzimniejszy napój w lodówce, a ja po pracy na słońcu w ogródku.
Ale wiem, wiem, dopóki nie ma @- jest nadzieja
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Moj maz dzisiaj remontuje korytarze I schody ale Bedzie pieknie kochany jest;)
Mam pytanie czy drinkujecie w oczekiwaniu na testowanie czy się wzbraniacie?
-
nick nieaktualny
-
key_b, w drugiej fazie wypijam czasem lampkę wina lub 1-2 słabe drinki. Wcześniej starałam się nie pić, nie uprawiać seksu itd., bo mogło to zaszkodzić, ale teraz wrzuciłam na luz.
Jedynie po inseminacji ograniczam się z siłownią i bieganiem, przełożyłam też wizytę u kosmetyczki, bo nie wiem jaki wpływ może mieć mezoterapia mikroigłowa. -
Ja na samym początku starań w drugiej fazie unikałam wszystkiego. Później stwierdziłam że trzeba normalnie żyć. Bo przecież te starania mogą się ciągnąć bardzo długo. Ale w lutym postanowiłam zupełnie przestać pić alkohol więc już nie miałam tego problemu. Za to zastanawiałam się dużo nad ćwiczeniami, ale w końcu doszłam do wniosku że wszystko robię normalnie. Więc ćwiczyłam codziennie około godziny. Teraz mam przerwę, czekam co lekarz mi pozwoli robić bo bez ruchu to chyba zwariuje.
-
summer86 wrote:key_b, w drugiej fazie wypijam czasem lampkę wina lub 1-2 słabe drinki. Wcześniej starałam się nie pić, nie uprawiać seksu itd., bo mogło to zaszkodzić, ale teraz wrzuciłam na luz.
Jedynie po inseminacji ograniczam się z siłownią i bieganiem, przełożyłam też wizytę u kosmetyczki, bo nie wiem jaki wpływ może mieć mezoterapia mikroigłowa.
No ja od seksu się nie wzbraniam, stwierdziłam ze wypić też mogę, bo przecież tyle jest kobiet co nie wie że jest w ciąży i żyją normalnie i jest ok, a ja nie chce się dac zwariować... A rak a propos to nie wiedziałam że seks może zaszkodzić -
CzeresniowaMama wrote:A ja na samym początku dni płodnych mam idealny, a potem się zmienia. Może to indywidualna sprawa. Niby owu wodnisty traktuje jako płodny.
U mnie sytuacja podobna. Zaraz po @ zaczyna się pojawiać rozciągliwy, potem coraz bardziej wodnisty a w dniu owulacji już jest lepki. I też często się zastanawiam czy tu nie leży przyczyna moich niepowodzeń.Endometrioza,
2 x laparoskopia
4 x histeroskopia,
leczenie napro
2 x IUI 😢
3 x IMSI 😢
Aniołek 15 tc [*]💔
10/2019 - ICSI - dwudniowiec 4a 😢
11/2019 - FET - blastka 4.2.1 beta 8dpt 2,31 10dpt
<1,2 😢
09/2021 - FET - blastka 4.2.1 beta 10dpt 5,18 12dpt 1,4 😢
Boże dlaczego nie zasłużyłam na ten cud... -
calza wrote:Ja piłam i do %% lubiłam zapalić,nigdy się nie spinałam z tym, bo do 5 tyg zarodek jest bezpieczny w takiej bezpiecznej osłonie
-
Ja dziewczyny staram się nie pomylić lampki z buteklą tak bez szaleństw.
Calza zbadaj jesli ma to dać ci spokój ducha.summer86, malka, staraczka1111, madzia8lenka lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
I gdzie te pozytywnie testy ?!! Pokazywać a nie trzymać w szufladach
Karma88, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Dziewczyny czy to normalne, że brzuch przestaje mnie pobolewać? Raczej czuję jajniki co jakiś czas a w brzuchu cisza - nie wiem czy się stresować czy co robić... Narzeczony mówi żebym nie panikowała, że 2 czerwca robimy USG i się zobaczy, ale kurde ja świruję już na maxa...
P.S. Jest 9 rano, a nie widzę pozytywnych testów, czy wszyscy jeszcze śpią?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2017, 08:59
-
calza wrote:Dziewczyny czy to normalne, że brzuch przestaje mnie pobolewać? Raczej czuję jajniki co jakiś czas a w brzuchu cisza - nie wiem czy się stresować czy co robić... Narzeczony mówi żebym nie panikowała, że 2 czerwca robimy USG i się zobaczy, ale kurde ja świruję już na maxa...
P.S. Jest 9 rano, a nie widzę pozytywnych testów, czy wszyscy jeszcze śpią?!
Mnie w tej ciąży w ogóle brzuch nie bolał tylko jajnik prawy rozpierał. I wszystko było Okicalza, key_b lubią tę wiadomość