Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer wrote:Ej tam ... nie tylko Ty się boisz wszysykie się czegoś obawiamy, to normalne ale jak widać upór opłaca się.
Ja też się boję że nie spadnie mi aktywność NK.
Zostawiamy to naszym dr niech ich głowa boli jak nas wyleczyć.
Flowwer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kasia_pra wrote:
Dziewczyny, ja prawdopodobnie w piątek (o ile wyniki posiewu będą ok) będę miała sonoHSG. Trochę się obawiam, ale mam nadzieję, że będzie ok. Czy przed badaniem normalnie można współżyć? Bo nie zapytałam o to lekarki..kasia_pra lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Agniechaaa, strasznie mi przykro.... taka droga, szczescie i teraz ci jest odbierane... nie rozumiem tego
Nie zapominaj tylko ze masz jeszcze Bałwanki na zimowisku, nie zostawiaj ich.. daj sobie czas, ale wracaj po nie...https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
nick nieaktualny
-
CzeresniowaMama wrote:A miała któraś z Was tydzień po owu taki śluz jak owulacyjnu podbarwiony krwią jakby z niteczkami krwi. Zastanawiam się co to i od czego może być, nigdy tak nie miałam.
Czereśniowa, ja tak miewałam i dlatego teraz leczę się Bromergonem - okazało się, że to wina za wysokiej prolaktyny. A ile razy się podniecałam, że to od implementacji, to nie zliczę -
nick nieaktualnybertha wrote:Agniechaaa, strasznie mi przykro.... taka droga, szczescie i teraz ci jest odbierane... nie rozumiem tego
Nie zapominaj tylko ze masz jeszcze Bałwanki na zimowisku, nie zostawiaj ich.. daj sobie czas, ale wracaj po nie...
Życie lubi Nas kopać, po dupie. A miAlo być tak pięknie, jutro 8tydz zaczynać mieliśmy a Tu wyrok kiedy usłyszałam bete. Jakos to juz przegryZlam o ile można to przegryźć -
nick nieaktualnyAnna Stesia wrote:Czereśniowa, ja tak miewałam i dlatego teraz leczę się Bromergonem - okazało się, że to wina za wysokiej prolaktyny. A ile razy się podniecałam, że to od implementacji, to nie zliczę
-
CzeresniowaMama wrote:Ale miałaś tak regularnie? Mnie się pierwszy raz zdarzyło. Nie liczę, że to coś więcej bo w owu byłam chora z gorączka i niestety starań jako takich nie było
Różnie, ale w ciągu ostatniego półrocza miałam częściej niż rzadziej (prawie każdy cykl). W tym cyklu zdarzyło mi się też w 10 dc. Nigdy wcześniej nie miałam takiej sytuacji, więc zrobiłam badania i zgłosiłam się do ginekologa. Obserwuj się, czy taka sytuacja sie powtórzy - jeśli tak to może być to problem z prolaktyną lub progesteronem. -
Dziewczyny! Jutro mam pierwsza wizytę u gina. Wiem, że jeszcze jest wcześnie i może nie być jeszcze serduszka, ale trzymajcie kciuki, żeby cokolwiek było widać. Po tym czego się naczytałam wczoraj i dzisiaj na fioletowej stronie strasznie się stresuje ta wizytą. Rano jeszcze zrobię ostatnie hcg, żeby mieć co lekarzowi pokazać. Aaaaaaaa.... Byle do jutra!
Lunaris, summer86, malinowaemi, Kaczorka, Poziomka92, innamorata88, Karma88, madzia8lenka, emi2016, Bea_ lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Najgorszy bedzie powrót do pracy i litość w oczach każdego. Nienawidzę tego jak ktoś na mnie patrzy jak na biedną kalekę Sorki za opis ale tak to odczuwam
Przykro mi bardzo Aga
powiedzcie mi tylko bo ja z hormonów jestem w plecy- dlaczego beta jeszcze taka duża? wyższa niż poprzednia... nie czaję tego. Wiem, że spada potem powoli -mi spadała przez tydzień w szpitalu jak miałam poronienie w toku. Ale nie powinna być w ogóle mniejsza lub z tendencją w dół?
Chyba nie mogę się z tym pogodzić Aga -
nick nieaktualnyLunaris wrote:Ja się nie chwaliłam ciążą ale info "same" się rozniosły i najbardziej mnie bolało to, jak po kilku miesiącach ludzie pytali jak tam dzidziuś bo myśleli, że już urodziłam...
Przykro mi bardzo Aga
powiedzcie mi tylko bo ja z hormonów jestem w plecy- dlaczego beta jeszcze taka duża? wyższa niż poprzednia... nie czaję tego. Wiem, że spada potem powoli -mi spadała przez tydzień w szpitalu jak miałam poronienie w toku. Ale nie powinna być w ogóle mniejsza lub z tendencją w dół?
Chyba nie mogę się z tym pogodzić Aga
U mnie to cieżko powiedzieć bo ostatnia beta robiona była 4.05 ale jest puste jajo a pęcherzyk urusl to pewnie dlatego jest na takim poziomieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2017, 22:03
-
malka wrote:Dziewczyny! Jutro mam pierwsza wizytę u gina. Wiem, że jeszcze jest wcześnie i może nie być jeszcze serduszka, ale trzymajcie kciuki, żeby cokolwiek było widać. Po tym czego się naczytałam wczoraj i dzisiaj na fioletowej stronie strasznie się stresuje ta wizytą. Rano jeszcze zrobię ostatnie hcg, żeby mieć co lekarzowi pokazać. Aaaaaaaa.... Byle do jutra!
malka lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
CzeresniowaMama wrote:A miała któraś z Was tydzień po owu taki śluz jak owulacyjnu podbarwiony krwią jakby z niteczkami krwi. Zastanawiam się co to i od czego może być, nigdy tak nie miałam.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
A co do 2 kresek to dzis wieczorem rzucilam okiem na półke z porannym testem a tam druga blada krecha :0 ale wyglada to na jakies odbarwienie, zreszta nie ma sie co łudzić bo to i tak wynik nie ważny ale przyjemnie popatrzec na 2gą kreskę, nawet fałszywą
malka, Karma88, Bea_ lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola wrote:A co do 2 kresek to dzis wieczorem rzucilam okiem na półke z porannym testem a tam druga blada krecha :0 ale wyglada to na jakies odbarwienie, zreszta nie ma sie co łudzić bo to i tak wynik nie ważny ale przyjemnie popatrzec na 2gą kreskę, nawet fałszywą
Rucola mi się tak zdarzyło dwukrotnie. Za pierwszym razem nic z tego nie było. A ten drugi raz był w tym cyklu no i były w końcu dwie kreski! Trzymam kciuki!
-
Rucola wrote:A co do 2 kresek to dzis wieczorem rzucilam okiem na półke z porannym testem a tam druga blada krecha :0 ale wyglada to na jakies odbarwienie, zreszta nie ma sie co łudzić bo to i tak wynik nie ważny ale przyjemnie popatrzec na 2gą kreskę, nawet fałszywą
Wow, może coś jest na rzeczy Testujesz jutro? Trzymam kciuki za dobre wiadomosciEndometrioza,
2 x laparoskopia
4 x histeroskopia,
leczenie napro
2 x IUI 😢
3 x IMSI 😢
Aniołek 15 tc [*]💔
10/2019 - ICSI - dwudniowiec 4a 😢
11/2019 - FET - blastka 4.2.1 beta 8dpt 2,31 10dpt
<1,2 😢
09/2021 - FET - blastka 4.2.1 beta 10dpt 5,18 12dpt 1,4 😢
Boże dlaczego nie zasłużyłam na ten cud... -
Flowwer wrote:Jak co wstaw zdjęcie wyniku to podebatujemy bo morfologia jest ważna.
objetosc 3ml, norma od 1,5
czas uplynnienia- 20min, norma ponizej 60min
lepkosci ++, prawidlowy powinien byc +
aglutynacja- brak
agregacje- brak
inne komorki- brak
wynik HOS testu 65,1% norma powyzej 60
zywe plemniki- 65,1%, norma powyzej 58%
koncentracja 24mln/ml, norma: wiecej niz 15mln
ejakulat: 72mln/ejakulat, norma: wiecej niz 39
plemniki ruchliwe 57%
ruch postepowy- 37%, norma wiecej niz 32%
ruch niepostepowy 20%,
nieruchliwe 43%
norma dla postepowych + niepostepowe, wiecej niz 40%, u nas jest 67%.
Co sądzicie Dziewczyny?? -
Dziewczyny nie róbcie mi nadziei ale dzięki za Ciepłe słowo. Zobacze jutro jak temperatura, jakby jakims cudem nie soadla ti moze podejde na bete bo w domu mam tylko jakies badziewne testy z allegro. Jedyny bobo dzis wykorzystałam#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021