Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam z rana. Piszę do Was z ławki na placu zabaw hihi. Młody od rana nic tylko płatki z mlekiem i na zjeżdżalnie, więc nawet nie posprzątałam.
Mnie piersi nieziemsko bola jak nigdy. A tu do @ z tydzień czasu. Jeszcze dziś mi się śniło, że byłam w ciąży. Mowie wam ta beta we wtorek będzie pozytywna haha
Bocianiątko, Flowwer, OjMaryś, Lunaris lubią tę wiadomość
-
aiwlys wrote:Witam z rana. Piszę do Was z ławki na placu zabaw hihi. Młody od rana nic tylko płatki z mlekiem i na zjeżdżalnie, więc nawet nie posprzątałam.
Mnie piersi nieziemsko bola jak nigdy. A tu do @ z tydzień czasu. Jeszcze dziś mi się śniło, że byłam w ciąży. Mowie wam ta beta we wtorek będzie pozytywna haha
Moim pierwszym objawem był sen o pozytywnym teście 2 dni po owu
Także trzymam kciuki
Wszystkim wysyłam wiruski :*aiwlys, Bocianiątko, Flowwer, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolka12345 wrote:Moim pierwszym objawem był sen o pozytywnym teście 2 dni po owu
Także trzymam kciuki
Wszystkim wysyłam wiruski :* -
Poziomka92 wrote:Cześć dziewczyny , widzę, że sobota zaczęła się od samych niepowodzeń i ja również do nich dołączam, oficjalnie z samego rana dopadła mnie paskudna @, także tym sposobem uciekam na czerwiec
Poziomka czerwiec to miesiąc truskawek, poziomek... więc myślę, że właśnie w czerwcu pięknie nam zaowocujeszPoziomka92, OjMaryś lubią tę wiadomość
Endometrioza,
2 x laparoskopia
4 x histeroskopia,
leczenie napro
2 x IUI 😢
3 x IMSI 😢
Aniołek 15 tc [*]💔
10/2019 - ICSI - dwudniowiec 4a 😢
11/2019 - FET - blastka 4.2.1 beta 8dpt 2,31 10dpt
<1,2 😢
09/2021 - FET - blastka 4.2.1 beta 10dpt 5,18 12dpt 1,4 😢
Boże dlaczego nie zasłużyłam na ten cud... -
nick nieaktualnynowa na dzielni wrote:A ja mam inne pytanie - ma któraś z Was alergie? Bierzecie cos podczas starań? Ja mam taka alergie ze da sie przeżyć przez leków (wiec unikam ich teraz jak ognia) ale sa takie dni ze jest cieżko i wzięłabym chociaż jakis Ameryki. Mozna, nie mozna?
-
summer86 wrote:U mnie dziś negatyw, no ale spodziewałam się.. test i tak musiałam zrobić, żeby móc jutro Duphaston odstawić. Kolejne testowanie dopiero w lipcu..
Summer86, a może za wcześnie na sikany test? Poczekaj jeszcze chwilę i zrób betę. Owu była 14 mają czy później?
33 lata
05.2017 - sono hsg, oba jajowody drożne
1 IUI - 19.09.2017 --> ☹️, 2 IUI - 12.01.2018 --> ☹️
Endometrioza IV stopnia - laparoskopia i usunięcie zrostów i torbieli, histeroskopia 12.2018
3IUI - 14.02.2019 --> ☹️, 4IUI - 13.04.2019 --> ☹️
Lipiec 2019 - 1 procedura. Długi protokół
22.08.2019 - punkcja, 1 blastka. 11 zamrożonych oocytów.
27.08 - transfer blastki 2BB ☹️
13.09 - start II procedury. Długi protokół
21.10 - punkcja, 20 pobranych, 12 się zapłodniło. Mamy ❄️❄️ 3 dniowe i ❄️❄️❄️❄️ blastki (3.2.2, 3.2.2, 2.2.2, 3.2.3)
24.10 - transfer 2 zarodków 3 dniowych (12AB, 9A) beta 3,56 - cb
27.11 - transfer blastki 3BA
3 dpt - beta <0,1, 7 dpt - beta 66,54, 9 dpt - beta 201,
12 dpt - beta 665,7
19 dpt - beta 9957, mamy pęcherzyk i ciałko żółtkowe 🎉
23 dpt - mamy serduszko ♥️ -
nick nieaktualny
-
Właśnie wróciłam z apteki i w poniedzialek ostatnia próba testowania ale wszystko mi mówi ze się udało ze jest tam mój fasolek prosiłam Pani w aptece o test który pokaże mi dwie kreski
Bajkaaa, zubii, Emilkap11, Karma88, Lunaris, malinowaemi lubią tę wiadomość
-
Mada92 wrote:Hej dziewczyny. Zgłaszam @. I żegnam się. Jak się kiedyś uda to się pochwalę całusy
OjMaryś będzie szczęśliwyOjMaryś lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
OjMaryś wrote:Hej kobiety czy są tu może takie przypadki że test wyszedł negatywny a potem okazalo się że ciąża jednak jest? Ja od wizyty u ginekologa jestem pewna że jestem w ciąży ze sie udalo a testy negatywne. Tyle ze mialam te najtansze badziewne kupione z tesco i jakis babyboom jeden o czulosci 25
Tak zrobiłam test z allegro i była jedna kreska po godzinie IE zrobiłam kolejny z drugiego moczu i się pojawiła druga kreska więc pierwszy test był zepsuty.OjMaryś lubi tę wiadomość
-
Zrobiłam dziś rano żółtego bobotesta i schowalam to do szafki. Teraz na niego patrzę i widać cień cienia taką słabą kreseczka, że aparat jej nie uchwyca. mam to interpretowac jako negatyw? Od testowania upłynęło z 6 godzin.
OjMaryś lubi tę wiadomość
Aniołek 07.2017 -
barbarah wrote:Zrobiłam dziś rano żółtego bobotesta i schowalam to do szafki. Teraz na niego patrzę i widać cień cienia taką słabą kreseczka, że aparat jej nie uchwyca. mam to interpretowac jako negatyw? Od testowania upłynęło z 6 godzin.
-
nick nieaktualnybarbarah wrote:Zrobiłam dziś rano żółtego bobotesta i schowalam to do szafki. Teraz na niego patrzę i widać cień cienia taką słabą kreseczka, że aparat jej nie uchwyca. mam to interpretowac jako negatyw? Od testowania upłynęło z 6 godzin.
-
barbarah wrote:Zrobiłam dziś rano żółtego bobotesta i schowalam to do szafki. Teraz na niego patrzę i widać cień cienia taką słabą kreseczka, że aparat jej nie uchwyca. mam to interpretowac jako negatyw? Od testowania upłynęło z 6 godzin.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dziewczyny brak mi motywacji..
Ten miesiąc jest bez spiny - nie mierze temperatury, nie biorę lekow na stymulacje i luteiny, musimy zrobić badania stąd ta przerwa.. jestem 6dpo, już plamię
Tz ma kiepskie wyniki, ja jakas super niedomogę lutealną.. mi już się nie chce, dobrze że tż się nie poddaje. Musiałam pomarudzic :*][/url] -
Kobity wiem że już mam pie*dolca ale zadam Wam pytanie: Śluz rozciągliwy z kremowym na zmianę ; szyjka wysoko wczoraj- twarda i zamknięta ,dziś- miękka i otwarta czy może ktoś wie o co chodzi bo ja się pogubiłam nie umiem zinterpretować własnych obserwacji ??? w dodatku śluz podbarwiony na żółto mam jakąś infekcje???
-
barbarah po takim czasie to nawet z męskiego sika będzie pozytyw. Zrobilam mnostwo testow, nigdy nie bylam w ciazy, a druga kreska (cien cienia, ale jednak), pojawial sie ZAWSZE po regulaminowym czasie.
Ale trzymam kciuki, zycze grubych dwoch krechA. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
Serio? Mi sie nigdy nie pojawiła, a kilka razy z ciekawości przetrzymałam A ja zaczynam teraz sobie wkręcać ze moja beta powyżej 1 cos znaczy i strasznie boje sie rozczarowania jedyny plus to to ze powstrzymało mnie to póki co przed ponownym głupim testowaniem przed czasem bo nawet jakby to 1.2 miało sie codziennie podwajać to i tak nie ma szans zeby bobo cos dzisiaj zobaczył2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Az z ciekawosci sprawdzilam testy z przed kilku dni i nadal negatywne wiec nie wychodza zawsze drugie kreski
Nowa ja tez bym sie nakręciła jakbym miala chociaż 1 w hcg chociaz lekarze mowia ze dopiero od 5 pozytyw