Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karma88 wrote:Jestem po. zadnego bolu, chwile bylo nieprzyjemnie ale to tak delikatnie. Wszystko mam drozne. Aaaaaa zajebiscie!!!!!!!!!
Cudowne wieści -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karma super !!!! Najgorsze badanie za Tobą
Ja dzis czuje się fizycznie fatalnie, już chciałabym @ i wpisać się na majówki bo niewiele mi czasu zostało.
Dziewczyny chciałam Was jwszcze poprosić o opinię, bo pisałam że nienawidzę sikańców, bo nie mam z nimi dobrych doświadczeń inaczej sorawa ma się z testami owu, w zeszłym cyklu robiłam je dzień w dźień od owu i do 8dpo były pozytywne, potem coraz słabsze i słabsze. W tym cyklu odpuściłam ze względu na pregnyl ale wczoraj wieczorem z ciekawości zrobiłam i wyszedł w zasadzie pozytyw, obydwie kreski były prawie równe, dzìś rano tylko kreska kontrolna. Myślicie, wariatka ale te allegrowe testy kosztują gtosze i msm ich multum a lubię sobie coś tam popodglądać co w moim organizmie piszczy. Myślicie że mam jakieś zaburzenia hormonalne ??#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola wrote:Karma super !!!! Najgorsze badanie za Tobą
Ja dzis czuje się fizycznie fatalnie, już chciałabym @ i wpisać się na majówki bo niewiele mi czasu zostało.
Dziewczyny chciałam Was jwszcze poprosić o opinię, bo pisałam że nienawidzę sikańców, bo nie mam z nimi dobrych doświadczeń inaczej sorawa ma się z testami owu, w zeszłym cyklu robiłam je dzień w dźień od owu i do 8dpo były pozytywne, potem coraz słabsze i słabsze. W tym cyklu odpuściłam ze względu na pregnyl ale wczoraj wieczorem z ciekawości zrobiłam i wyszedł w zasadzie pozytyw, obydwie kreski były prawie równe, dzìś rano tylko kreska kontrolna. Myślicie, wariatka ale te allegrowe testy kosztują gtosze i msm ich multum a lubię sobie coś tam popodglądać co w moim organizmie piszczy. Myślicie że mam jakieś zaburzenia hormonalne ??
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Rucola wrote:Dzięki Flowwer a ja tu na @ czekam ze łzami w oczach bo się tak fatalnie czuje
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Własnie widzę ze dziś 14dpo to dlaczego nie testujesz ? To że widzę na wykresie spadek temp dziś w zasadzie o niczym nie swiadczy.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
My dziś z eMkiem na wszelki wypadek dobiliśmy jajeczko i mogę z czystym sumieniem powiedzieć że moje libido, które w ostatnich dniach mnie zaskakuje, zostało w pełni zaspokojone
Flowwer, Barbarka1984, Bocianiątko lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Flowwer wrote:Własnie widzę ze dziś 14dpo to dlaczego nie testujesz ? To że widzę na wykresie spadek temp dziś w zasadzie o niczym nie swiadczy.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Maja84 wrote:My dziś z eMkiem na wszelki wypadek dobiliśmy jajeczko i mogę z czystym sumieniem powiedzieć że moje libido, które w ostatnich dniach mnie zaskakuje, zostało w pełni zaspokojone
Maja84 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Rucola wrote:Nasikałam i negatyw nie poszlam na bete bo jak zobaczyłam spadrk to steierdziłam że szkoda czasu i kasy i siknęłam
Agniechaaaa, Maja84 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Zakładaj wątek czerwcowy !!! Masz przejąć fasolkę
Ty miałaś zakładać!!! Co to za oddawanie?Barbarka1984 lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:Ty miałaś zakładać!!! Co to za oddawanie?
Maja84 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Założyłam niech tak będzie ale co juz tam będziesz wiruski rozsyłać !!
No! Założyłaś wątek, z którego żadna z nas nie wyjdzie bez fasolki!Barbarka1984, Rucola, KateHawke, Karma88, Psuła lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:Beatka_c co u Ciebie kochana? Jakoś Cię nie widać i nie słychać
Maja84 lubi tę wiadomość
35l, starania o pierwszego bobaska, niedrożny lewy jajowodów,makroprolaktemia, niedoczynność tarczycy, laparohisteroskopia-wszystko ok -
nick nieaktualny