Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
Tak pędzicie, ze ciężko nadążyć...
u mnie zbliza się owulka więc próbujemy choć przez ten polip endometrialny nie mam za duzych nadziei ;/
termin zabiegu wycięcia ustalony, niestety dopiero na końcówkę czerwca więc w teroretycznie płodny cykl (jestem po usunięcu jajowodu) ale zobaczymy.
Trzymam za Was kciuki
-
beatka_c wrote:Maja wszystko porządku, staram się Was podczytywać co jakiś czas. Nie udzielam się bo po prostu przeprowadzaliśmy się a teraz remontujemy, więc nie ma czasu na nic, nawet mam wyrzuty sumienia że z przytulankami nie było tak jak powinno być, no ale trudno za 10 dni się okaże. Flowwer dzięki za odwiedziny ja również trzymam kciuki za Nas wszystkie , któraś w końcu musi zacząć tą fale zielonych kropek
To dobrze bo już się martwiłam, że coś się dzieje.
W sumie to fajnie, że jesteś pochłonięta remontem, odpoczniesz od myślenia o fasolce i tego całego ciśnienia
Trzymam kciuki za złoty strzał mężulka
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualnyDziewczyny, od ponad miesiaca praktycznie dziennie mam charakterystyczny bol brzucha ktory konczy sie biegunka. Wszystkie znaki na ziemi wskazuja, ze to sprawka metylofoliny ktora kazala brac mi lekarka - ze niby bardziej przyswajalna odmiana kwasu foliowego. Czy ktoras z Was tez tak miala??
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Ja 2.05 bede powtarzać bete oby pięknie przerastała
A ja 2.05 będę miała wizytę. To będzie początek 4-5 tygodnia to powinno być już widać cośKateHawke, Agniechaaaa, Aneczka12, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ann89 wrote:Dziewczyny, od ponad miesiaca praktycznie dziennie mam charakterystyczny bol brzucha ktory konczy sie biegunka. Wszystkie znaki na ziemi wskazuja, ze to sprawka metylofoliny ktora kazala brac mi lekarka - ze niby bardziej przyswajalna odmiana kwasu foliowego. Czy ktoras z Was tez tak miala??
Ja biorę metylowany drugi cykl i nic takiego u mnie się nie dzieje.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Ann89 wrote:Dziewczyny, od ponad miesiaca praktycznie dziennie mam charakterystyczny bol brzucha ktory konczy sie biegunka. Wszystkie znaki na ziemi wskazuja, ze to sprawka metylofoliny ktora kazala brac mi lekarka - ze niby bardziej przyswajalna odmiana kwasu foliowego. Czy ktoras z Was tez tak miala??
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
A ja znowu trochę żałuje ze nie mierzyłam temperatury bo dzisiaj zmierzyłam i wyszło mi 36,6 - czyli temperatura jak sprzed okresu, w każdym razie w drugiej fazie cyklu mam zawsze 37. Wczoraj wieczorem miałam 37,2, dzisiaj rano niska i teraz sie zastanawiam czy to by mogło wskazywać ze nie miałam owulacji? Na teście mocne bordo, pozytywny 3 dni, śluz płodny, wydawało mi sie ze miałam No sprawdzę jutro ale mi sie nie spodobała ta temperatura
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 13:54
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nowa na dzielni wrote:A ja znowu trochę żałuje ze nie mierzyłam temperatury bo dzisiaj zmierzyłam i wyszło mi 36,6 - czyli temperatura jak sprzed okresu, w każdym razie w drugiej fazie cyklu mam zawsze 37. Wczoraj wieczorem miałam 37,2, dzisiaj rano niska i teraz sie zastanawiam czy to by mogło wskazywać ze nie miałam owulacji? Na teście mocne bordo, pozytywny 3 dni, śluz płodny, wydawało mi sie ze miałam No sprawdzę jutro ale mi sie nie spodobała ta temperatura
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Może masz więcej pęcherzyków i dlatego taka dziwna ale najlepiej podejsc na usg.temp swoje, testy ovu to samo a monitoring powie prawde
Kurczę nawet bym i poszła ale jakos tak ginekolog mi zarugorowala ze widzimy sie jak juz zajdę w ciąże albo za jakieś pol roku i mam jakieś takie opory pójść wcześniej2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny
-
Hej kobietki ordynator oddzialu kazal przyjsc po miesiaczce dlatego ze jezeli"jakims cudem udalo sie Pani zajsc to uszkodzimy płód" jego slowa... Dzis termin @ ale brak... Testowanie niby na 3-4 maj ale dzis sobie siknelam na pink testa no i oczywista biel Vizira zobaczymy co ta majowka przyniesie
-
-Monika- wrote:Koleżanki a u mnie OF wyznaczył owulację, wydaję mi się że jednak jej nie było, o wiele za wcześnie. Mam nadzieje bo naszykowałam się na majówkę.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
OjMaryś wrote:Hej kobietki ordynator oddzialu kazal przyjsc po miesiaczce dlatego ze jezeli"jakims cudem udalo sie Pani zajsc to uszkodzimy płód" jego slowa... Dzis termin @ ale brak... Testowanie niby na 3-4 maj ale dzis sobie siknelam na pink testa no i oczywista biel Vizira zobaczymy co ta majowka przyniesie
Jak mam przyjść to niech przychodzi
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
4g@ wrote:Dzisiaj 1 dzień cyklu, zaczynamy walkę o maluszka od nowaSzczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
Hysteroskopia - luty 2016
- ponowne starania od maj 2018
- progesteron 12,04 ng/ml
- TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50
- badanie nasienia w normie
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
- Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza -
nowa na dzielni wrote:Kurczę nawet bym i poszła ale jakos tak ginekolog mi zarugorowala ze widzimy sie jak juz zajdę w ciąże albo za jakieś pol roku i mam jakieś takie opory pójść wcześniej
Provita-Paliga
⛄⛄⛄