Forum W oczekiwaniu na testowanie Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
Odpowiedz

Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)

Oceń ten wątek:
  • Barbarka1984 Autorytet
    Postów: 393 1078

    Wysłany: 3 maja 2017, 09:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj chcialybysmy wszystkie mieć dwie kreskówki... U mnie chyba też nic z tego. Nie dość, że temperatura powoli spada, to wczoraj myślałam, że mi zyly w rękach i nogach rezerwie i popuchly mi dłonie. Musiałam obrączke ściągać na myślę. Mój organizm się chyba broni w ten sposób przed "obcym" ciałem:(((

    f2wl3e5eeobcrt92.png
    Trzy lata starań o pierwsze Dzieciatko
    Luty 2017 laparoskopia
    25.04.2017 1IUI @
    Wrzesien 2017 <3
    Beta 15dpo 85,7; prg 27,07
    Beta 17dpo 247,1
    Maksio 20maja2018

    30c.s. o drugi Skarb (przerwa wrzesień-grudzień 2020)
  • Lunaris Autorytet
    Postów: 5657 9940

    Wysłany: 3 maja 2017, 09:25

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady_E wrote:
    No chciałabym. Dzisiaj 11dpo i znów negatyw z porannego. Jutrzejsza beta bedzie tylko formalnością...
    Witaj w klubie- u mnie ten sam dzien i ten sam negatyw :P ale na bete czekam do poniedziałku.


    age.png

    [/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 3 maja 2017, 09:39

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    Witaj w klubie- u mnie ten sam dzien i ten sam negatyw :P ale na bete czekam do poniedziałku.
    Ja tak samo...

    Lunaris lubi tę wiadomość

  • karakorum Autorytet
    Postów: 694 559

    Wysłany: 3 maja 2017, 09:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też bym chciała... Dzisiaj 25 dc, przewiduję @ za 3 dni, i niestety czuję bóle typowo okresowe... :(

    syy2e6yd5nsa7qgr.png
    01.03.18 - mała A. jest z nami! 3460 g, 53 cm.
    j5rbroeqz7m7iach.png
    10.05.19 - V. sprawiła, że jesteśmy w komplecie <3 3030 g, 49 cm.
  • summer86 Autorytet
    Postów: 8563 7927

    Wysłany: 3 maja 2017, 09:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę, co za dzień :(

    3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • staraczka1111 Autorytet
    Postów: 1816 3237

    Wysłany: 3 maja 2017, 09:58

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jem te tabletki anty i okres z 7 dni skrócil mi się do 3 dni dziś 5 dzień cyklu i tak cyce bolą że szok. Czy to jest normalne?

    f2wl3e5e75ssm4p5.png
    bHCG 7dpt - 14.7 , 9dpt-64, 13dpt-542, 20dpt-11534 <3
    25.07.2017 - transfer dwóch ⛄ ⛄
    26.08.2019 transfer dwóch 🐣🐣 7 dpt hcg 1,9 10dpt hcg 6 11dpt hcg 9,4 12dpt 14,3 hcg 15 dpt hcg 14,5 :( *
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 3 maja 2017, 09:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w ten srodowy poranek. Zycze kazdej ujrzenia 2 kresek na tescie. Trzymam kciuki za kazda oraz przesylam wiruski.

    Bocianiątko, Lunaris, nadzieja73, KaMiszka, Flowwer lubią tę wiadomość

  • Bocianiątko Autorytet
    Postów: 5579 6970

    Wysłany: 3 maja 2017, 10:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja też nie dostarczę pozytywnych informacji... wczoraj była owu, dziś piękny skok a my totalnie nie wstrzeliliśmy się w ten czas... ostatnie <3 było bez finału bo eMek strasznie przemęczony nie dał rady i wczoraj też padł biedaczysko... a nawet jednego dnia urlopu w tym tyg nie dostał...

    A ja jestem wściekła na siebie bo strasznie nastawialam się na ten cykl po czym przy owu wyszlo jak wyszlo... nie twierdzę że się nie uda ale jestem zła ze w tym cyklu nie zrobiłam wszystkiego co mogłam a przecież jedyne co to <3 mogę! Ech... :(

    laUgp2.png
    3. IMSI (???)
    2. ICSI (OviKlinika 2021): 10 komórek - 1 blastka
    * CRIO 3.2.3 z 7 doby - 01.04.2021 :(
    1. ICSI (nOvum 2019): 7 komórek - 3 trzydniowce
    * ET cl9.3 - 01.08.2019 :(
    * CRIO 2.3.3 i M3 - 29.10.2020 :( :(
    IUI - 24.10.2018 :(
    IUI - 19.11.2018 :(
    stan zapalny endometrium, test Be Ready - endometrium prereceptywne
    PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, adenomioza, mięśniaki hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny
  • Lunaris Autorytet
    Postów: 5657 9940

    Wysłany: 3 maja 2017, 10:16

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny głowy do góry i cycki do przodu- w końcu się uda! Wiadomo, każda by chciała JUŻ ale najgorsza jest chyba presja. Wpędzamy się w negatywne myśli i doły. To źle wpływa na organizm ;) Ja rozważam dziś dla luzu lampkę białego wina. Będzie co będzie, na spokojnie myślę już o czerwcu i o hsg.

    Maja84, nadzieja73, Schmetterling lubią tę wiadomość


    age.png

    [/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 3 maja 2017, 10:20

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bocianiątko wrote:
    To ja też nie dostarczę pozytywnych informacji... wczoraj była owu, dziś piękny skok a my totalnie nie wstrzeliliśmy się w ten czas... ostatnie <3 było bez finału bo eMek strasznie przemęczony nie dał rady i wczoraj też padł biedaczysko... a nawet jednego dnia urlopu w tym tyg nie dostał...

    A ja jestem wściekła na siebie bo strasznie nastawialam się na ten cykl po czym przy owu wyszlo jak wyszlo... nie twierdzę że się nie uda ale jestem zła ze w tym cyklu nie zrobiłam wszystkiego co mogłam a przecież jedyne co to <3 mogę! Ech... :(
    Dawaj Emka w obroty jeszcze nic straconego cztałam ze przy skoku z rana najlepiej ;-)
    U ciebie rewelacyjny wykres, u mnie równeiż niestety jest ten sam problem, Mąż zmęczony... tylko u mnie nie ma takich ślicznych skoków tylko takie byle co.

  • Maja84 Autorytet
    Postów: 1674 1847

    Wysłany: 3 maja 2017, 10:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Barbarka - spokojnie, tempka wzrośnie, jeszcze jest czas :)

    Staraczka - ja x lat temu brałam anty i miałam @ właśnie 3 dni i strasznie uboga była w obfitość. Ale piersi nie pamiętam czy bolały.

    Lady_E, Lunaris, malinowaemi - jeszcze nic straconego dziewczyny :) Trzymam kciuki, żeby fasolki się ujawniły <3

    Summer - kochana ja wierzę, że to cisza przed burzą i się posypią zaraz fasolki <3 Nie mogą być przecież 2 pod rząd tak ubogie miesiące :)

    Bocianiątko - moja kochana nie martw się! Zrobiliście wszystko, piękna ilość u Ciebie <3 i na pewno się uda! Też mam zawsze wyrzuty jak za mało serduszkujemy, ale nie możesz być wściekła na siebie ani na eMka, bo to nie wasza wina, że nie macie siły albo chęci. Codzienność, praca ... potrafi wykończyć. Będzie dobrze :)

    Bocianiątko, malinowaemi lubią tę wiadomość

    2nn3dqk32lub7s72.png
    16cs - szczęśliwy! <3
    27.11 - beta 462 mlU/ml
    29.11 - beta 1114 mlU/ml
    01.12 - beta 2901 mlU/ml
    04.12 - beta 7617 mlU/ml
  • Maja84 Autorytet
    Postów: 1674 1847

    Wysłany: 3 maja 2017, 10:26

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- wrote:
    Dawaj Emka w obroty jeszcze nic straconego cztałam ze przy skoku z rana najlepiej ;-)
    U ciebie rewelacyjny wykres, u mnie równeiż niestety jest ten sam problem, Mąż zmęczony... tylko u mnie nie ma takich ślicznych skoków tylko takie byle co.

    Z takiego "byle co" niejedna fasolka się już wykluła ;)

    2nn3dqk32lub7s72.png
    16cs - szczęśliwy! <3
    27.11 - beta 462 mlU/ml
    29.11 - beta 1114 mlU/ml
    01.12 - beta 2901 mlU/ml
    04.12 - beta 7617 mlU/ml
  • Karoolka Nowa
    Postów: 5 13

    Wysłany: 3 maja 2017, 10:30

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny.
    Mam takie pytanie Jestem 14 dni po inseminacji zrobiłam rano dwa testy zwykłe i wyszły negatywne.
    I moje pytanie czy ma sens robienie testu z krwi skoro tamte są negatywne?
    Pozdrawiam

    karoolka
  • Maja84 Autorytet
    Postów: 1674 1847

    Wysłany: 3 maja 2017, 10:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Główka do góry kochane moje!!! :) Wiem, mi też się przeplatają takie myśli jak Wam, ale wspólnymi siłami musimy się nawzajem pozarażać pozytywnymi fluidami i bez nerwów i smutku dotrwać do 2 kreseczek lub @. W razie czego czeka nas piękny czerwiec, z którego Flowwer już na pewno nie pozwoli nam wyjść bez fasolek :D

    Flowwer lubi tę wiadomość

    2nn3dqk32lub7s72.png
    16cs - szczęśliwy! <3
    27.11 - beta 462 mlU/ml
    29.11 - beta 1114 mlU/ml
    01.12 - beta 2901 mlU/ml
    04.12 - beta 7617 mlU/ml
  • Maja84 Autorytet
    Postów: 1674 1847

    Wysłany: 3 maja 2017, 10:33

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoolka wrote:
    Cześć Dziewczyny.
    Mam takie pytanie Jestem 14 dni po inseminacji zrobiłam rano dwa testy zwykłe i wyszły negatywne.
    I moje pytanie czy ma sens robienie testu z krwi skoro tamte są negatywne?
    Pozdrawiam

    Testy powinny być już raczej wiarygodne, ale jak @ nie przyjdzie leć na betę :)
    Trzymam kciuki!!!

    Karoolka lubi tę wiadomość

    2nn3dqk32lub7s72.png
    16cs - szczęśliwy! <3
    27.11 - beta 462 mlU/ml
    29.11 - beta 1114 mlU/ml
    01.12 - beta 2901 mlU/ml
    04.12 - beta 7617 mlU/ml
  • nowa na dzielni Autorytet
    Postów: 3035 3839

    Wysłany: 3 maja 2017, 10:39

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam dola, chyba taki dzień :). Do dzisiaj bardzo wierzyłam w ten cykl a teraz mam wrażenie ze nic z tego. Objawów zero (nawet cycki mi nie urosły, zero wrażliwości), temperatura nijaka, nie czuje nic, do dupy

    Bocianiatko nie stawiaj krzyżyka tylko próbuj! Ja to zaczynam sie zastanawiać czy te problemy przy staraniu w jakiejs części nie wynikają wlasnie z tego ze staramy sie celować, a moze kurde inaczej trzeba, moze to po skoku jest moment? Ja np jestem z kalendarzyka, tzn jestem przykładem tego ze nie działa ;). Rodzice chcieli sie jeszcze wstrzymać, moze trzeba olać te obserwacje bo utrudniają zamiast pomagać? Sama nie wiem, my trochę np przestajemy sie <3 po owulacji a moze to wlasnie wielki błąd?

    -Monika- lubi tę wiadomość

    Synek już z nami ❤️❤️ Kwiecień 20

    Marzec 19 - strata, 10 tc

    24.07 - || kreseczki 💕
    25.07 - beta 22 | prog 12,5
    29.07 - beta 296,5! <3 | prog 22 <3
    10.08 - serduszko +


    Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań
  • Misi Koleżanka
    Postów: 31 36

    Wysłany: 3 maja 2017, 10:45

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emiilka wrote:
    Cześć Dziewczyny :) Zrobiłam dzisiaj rano (2 dc) za Waszą namową: prolaktynę, LH, FSH, Estradiol i TSH. Moje wyniki niby są ok, tak zresztą powiedziała też pani w laboratorium ALE martwi mnie podwyższony poziom FSH - 9.32 przy normach 3.09 - 7.90. W dodatku wyczytałam w internecie, że stosunek LH do FSH powinien być jak najbliższy 1, a moje LH to 6.41, zaś FSH to 9.32.

    Czy któraś z Was miała nie taki idealny stosunek LH do FSH i zafasolkowała?

    Jeszcze z istotnych spraw, to TSH wyszło mi na poziomie 1.238 przy normach 0.35-4.67, to chyba dobrze?

    Z góry dziękuję za odpowiedź bardziej doświadczonym ode mnie Koleżankom :)
    Ja mam idealny stosunek fsh do lh i jak widzisz nie zafasolkowałam.. takze nie ma reguły :) przede mna tez hsg po tym cyklu i cykam sie strssznie..
    Chyba taki dzień dzisiaj bo ja też mam doła i przeczucie że w tym cyklu nic z tego. Taki dziś dzień ;)

    Emiilka lubi tę wiadomość

    ]d575c8f593cd1af05cdd6822f44ded39.png[/url]
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 3 maja 2017, 10:51

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra..a ja dopiero wstałam!Budzik był nastawiony na 7,żeby pracę pisać :/
    Też mam @ przeczucie.Dziś dopiero 12dpo a ból nie pozostawia złudzeń..

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 3 maja 2017, 10:54

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlaczego ten pieprzony detektor pokazuje: test pozytywny 68%?? Dlaczego on próbuje mi nadzieji narobić!! Gruchne znowu z wielkiej wysokości

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 3 maja 2017, 10:58

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bocianiątko wrote:
    To ja też nie dostarczę pozytywnych informacji... wczoraj była owu, dziś piękny skok a my totalnie nie wstrzeliliśmy się w ten czas... ostatnie <3 było bez finału bo eMek strasznie przemęczony nie dał rady i wczoraj też padł biedaczysko... a nawet jednego dnia urlopu w tym tyg nie dostał...

    A ja jestem wściekła na siebie bo strasznie nastawialam się na ten cykl po czym przy owu wyszlo jak wyszlo... nie twierdzę że się nie uda ale jestem zła ze w tym cyklu nie zrobiłam wszystkiego co mogłam a przecież jedyne co to <3 mogę! Ech... :(

    U nas bardzo często tak było. Jak tylko mówiłam M,że to ten dzień, to tak się spinal,że nic nie wychodziło. Potem przestałam mu mówić.
    A dziś już jest za późno?
    Jajeczko żyje jeszcze trochę po owulacji.

‹‹ 59 60 61 62 63 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego