Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Schmetterling wrote:A ja o tym AMH na słuchałam się wielu rzeczy i przetrzaslam cały internet.Opinie sa bardzo skrajne.Życzę Ci jak najwyzszego i nie załamuj się jak będziesz mieć poniżej 1.Ja przeszłam piekło..
Schmetterling, a dlaczego przeszłaś piekło, jeżeli można wiedzieć? I czy to AMH muszę zrobić koniecznie w 3 dniu cyklu? Tak się zestresowałam, że najchętniej jeszcze w tym cyklu bym zrobiła, żeby tylko wiedzieć więcej...12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
nick nieaktualny-Monika- wrote:OjMaryś jestem z Toba całym serduchem!!!!!!!! Muszę jutro to jakoś odreagować.
Schmetterling Ciężko określicz cz wogóle ta owulacja była, OF zmieniał mi termin owulacji. Wiem jedno piersi już zaczeły boleć tak jak co miesiąc, liczyłam na ten cykl, chyba za bardzo.
Ale ból piersi może również oznaczać ciążę. Może jestem głupia, ale mnie też bolą piersi,a mimo to nie tracę nadzieji -
nick nieaktualnyEmiilka wrote:Schmetterling, a dlaczego przeszłaś piekło, jeżeli można wiedzieć? I czy to AMH muszę zrobić koniecznie w 3 dniu cyklu? Tak się zestresowałam, że najchętniej jeszcze w tym cyklu bym zrobiła, żeby tylko wiedzieć więcej...
Opinie są różne, ale mi dwóch lekarzy mówiło, że w 2 lub 3dcWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 22:27
hura2017 lubi tę wiadomość
-
Schmetterling wrote:Bo moje AMH to 0,87 czyli oznaczałoby, że powoli mogę wygasać..
Opinie są różne, ale mi dwóch lekarzy mówiło, że w 2 lub 3dc
I co się robi w takiej sytuacji? Możliwe jest w ogóle naturalne zajście w ciążę?12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
-Monika- wrote:Życzę Tobie i sobie w tym samym czasie wspaniałego cyklu z zielonym finałem...
Nie lubie tego czasu gdy wiem ze ni z tego nie bedzie i trzeba czeka do okresu, nie wiem czy przypadkiem juz sobie nie odpuścić mierzenia w następnym cyklu.
Też nam tego życzę z całego
Zawsze się bałam, że nie będę miała dzieci, albo że będę miała problemy i sobie chyba wykrakałam. A ciąża z miesiąca na miesiąc staje się dla mnie czymś nierealnym.
I jeszcze za każdym razem jest pod górę, bo albo w pracy ciężko,kupa stresu i przemęczenia albo infekcja, albo choroba moja lub eMka, albo zapalenie pęcherza, albo eMek zapracowany i brak czasu i siły na albo pęcherzyk nie pęka... i tak w kółko coś! Robię się tym zmęczona i też bym chciała odpuścić, teraz próbowałam ale zbyt mocno czułam nad sobą ten głośno tykający zegar biologiczny, który nie pozwala mi odpuszczać i silniejsze ode mnie jest, że muszę jednak kontrolować czy jest owu i kiedy jest. Ale tli się jeszcze ta iskierka, że się doczekam tego najpiękniejszego Cudu.
Ty też się doczekasz! A może... i w tym cyklu będzie niespodzianka-Monika- lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInstynkt, ja po prostu wiem że się nie udało i mnie to drażni. Dziewczyny będę Was wspierała w miarę możliwości, robicie badania że aż mi wstyd. Bo ja nic, nie moge się w sobie zebrać żeby pójść do ginekologa.
Idę spać może jutrzejszy dzień będzie lepszy. -
Schmetterling wrote:Cały czas mam nadzieję i głęboko w to wierzę.
Motylku, ja też głęboko w to wierzę! Nie jestem jednak specjalistką z tej dziedziny
Dziewczyny, wybaczcie infantylne pytanie, ale tak teoretycznie, czy taki wynik AMH poniżej 1 skreśliłby mi też automatycznie szansę na in vitro?12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
nick nieaktualny-Monika- wrote:Instynkt, ja po prostu wiem że się nie udało i mnie to drażni. Dziewczyny będę Was wspierała w miarę możliwości, robicie badania że aż mi wstyd. Bo ja nic, nie moge się w sobie zebrać żeby pójść do ginekologa.
Idę spać może jutrzejszy dzień będzie lepszy.
Daj sobie czas do roku i spokojnie podejdź do tematu. Stanie ogniem nic Ci nie da.Uwierz mi, staramy się już z przerwami 3lata.Ta schiza na początku prawie doprowadziła do rozwodu. Na spokojnie do celu :)Mocno tule i życzę spokojnej nocy:* -
Emiilka wrote:Schmetterling, a dlaczego przeszłaś piekło, jeżeli można wiedzieć? I czy to AMH muszę zrobić koniecznie w 3 dniu cyklu? Tak się zestresowałam, że najchętniej jeszcze w tym cyklu bym zrobiła, żeby tylko wiedzieć więcej...
Mi się wydaje, że między 3 a 5 dniem cyklu. Moim zdaniem możesz spokojnie zrobić w czwartekEmiilka lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualnyEmiilka wrote:Motylku, ja też głęboko w to wierzę! Nie jestem jednak specjalistką z tej dziedziny
Dziewczyny, wybaczcie infantylne pytanie, ale tak teoretycznie, czy taki wynik AMH poniżej 1 skreśliłby mi też automatycznie szansę na in vitro?
Do in vitro chyba się łapiesz jak wynik jest powyżej 0,7, ale pewna nie jestem.Emiilka lubi tę wiadomość
-
-Monika- wrote:Instynkt, ja po prostu wiem że się nie udało i mnie to drażni. Dziewczyny będę Was wspierała w miarę możliwości, robicie badania że aż mi wstyd. Bo ja nic, nie moge się w sobie zebrać żeby pójść do ginekologa.
Idę spać może jutrzejszy dzień będzie lepszy.
Dobrej Nocy Moniczko Najważniejsze, żebyś robiła wszystko w zgodzie z sobą. Ja robię badania, bo niestety jestem mamą aniołka i teraz zrobię wszystko, żeby aniołek miał rodzeństwo na ziemi. Szczerze mówiąc zrobiłabym każde badanie, żeby wiedzieć dlaczego doszło do straty i czy może się ona powtórzyć...-Monika- lubi tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
Maja84 wrote:Mi się wydaje, że między 3 a 5 dniem cyklu. Moim zdaniem możesz spokojnie zrobić w czwartek
Maja, w czwartek niestety mam podróż służbową i mogłabym zrobić badanie popołudniu (ok. 17:00). Moja praca niestety nie pomaga mi w zajściu w ciążę Czy do badania muszę być na czczo? Bo jeżeli tak, to mogę zrobić dopiero w piątek - to będzie 5 dzień cyklu.12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
Emiilka wrote:Maja, w czwartek niestety mam podróż służbową i mogłabym zrobić badanie popołudniu (ok. 17:00). Moja praca niestety nie pomaga mi w zajściu w ciążę Czy do badania muszę być na czczo? Bo jeżeli tak, to mogę zrobić dopiero w piątek - to będzie 5 dzień cyklu.
Maja84, Emiilka lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Kurczę Laski, jest już 3 dzień maja a tu żadnego serduszka na pierwszej stronie Pamiętajcie, że mamy do nadrobienia nie najlepszy kwiecień! Trzymam kciuki za pozytywy.
madzia8lenka, Maja84, Flowwer, Poziomka92 lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Kurczę Laski, jest już 3 dzień maja a tu żadnego serduszka na pierwszej stronie Pamiętajcie, że mamy do nadrobienia nie najlepszy kwiecień! Trzymam kciuki za pozytywy.
No właśnie dziewczyny! Pokazujcie te swoje piękne pozytywy! Nie krępujcie sięFlowwer lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
No chciałabym. Dzisiaj 11dpo i znów negatyw z porannego. Jutrzejsza beta bedzie tylko formalnością...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2017, 09:07
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Lady i summer ja na was liczę że to wy pokażecie serduszka 5 u mnie totalnie brak objawów ciążowych nawet piersi małe więc byle do pt @
summer86 lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r