Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:A hormony badał twoj M ?
Bo ja z moim M jestem prawie 20 lat i 4 dni to max post w i to zazwyczaj z powodu @
Tak i wszystko w porządku, tylko testosteron w normie, ale moim zdaniem troszkę obniżony.Lekarz powiedział, że jest ok, a po tych lekach libido mam mu troszkę wzrosnąć. -
nick nieaktualnyDziewczyny tez jestem tego zdania ze trzeba przynajmniej trzy dni przed i trzy dni po skoku współyć, któraś z Nas miała monitoranany cykl w którym lekarz powiedział ze jeden pęcherzyk pekł w drugijest w trakcie pęlania a temperatura ani rusz tylko spadła
zubii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarietta wrote:Monika ile jesteś po porodzie? Nie robiłaś żadnych badań od tamtej pory?
Byłaś na jakimś monitoringu czy wogóle owu jest już? wybacz gradobicie pytań, ale ja też ostatni raz u gina byłam po porodzie i zastanawiam się właśnie co dalej
Lunaris lubi tę wiadomość
-
Bocianiątko wrote:Ja właśnie w tym cyklu gadam do swoich jajeczek tylko im bardziej wierze tym bardziej boli rozczarowanie później... ja w tym cyklu tak jak i poprzednio ok 13 dpo zrobię betę żeby sobie nie robić zludnych nadziei... wtedy jest mi jakoś łatwiej...
Kaczorko, a jak Ty się czujesz kochana?
Gadaj z nimi, gadaj tylko wiesz, tak z lekką nutką perswazji :p
A ja się czuję ok, tylko źle mi się śpi ostatnio..Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
-Monika- wrote:Jakiej Barbarki?
-
Cześć Dziewczyny! Jestem po drugim cyklu z CLO i ovitrelle. Ostatnia @ 09.04., ovitrelle 22.04. W czwartek 04.05. w 26 dc robiłam hcg i wyszedł wynik 30. Według norm z laboratorium w 4tym tyg powinno być 9,5-750. Teoretycznie mieści się w normie. Martwię się, że jest jednak za niska. Co Wy o tym myślicie? Zestresowana jestem już okropnie.05.2016 Poronienie 9tc
06.2015 Ciąża pozamaciczna
11.2011 Tymuś -
U mnie biel vizira, do sierpnia odstawiam starania. Mam nadzieje ze @ nie przyjdzie szybko, bo mamy wakacje za niecałe dwa miesiące a okres wypada mi idealnie na urlop:/ czy sa jakieś sposoby zeby przeciągnąć cykle?Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Zeby było fajniej to dowiedziałam sie wczoraj ze kolejna znajoma w ciąży, a to jest anorektyczka .... a dzisiaj widziałam moja nielubiana znajoma z drugim dzieckiem w sklepie. Powoli sie godzę z tym ze żadnego dziecka mieć nie będę... siostra mojego męża nie ma dzieci, nie wiem dlaczego ale jak teraz sie zastanawiam to moze tez nie moze mieć....Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyOllys wrote:Cześć Dziewczyny! Jestem po drugim cyklu z CLO i ovitrelle. Ostatnia @ 09.04., ovitrelle 22.04. W czwartek 04.05. w 26 dc robiłam hcg i wyszedł wynik 30. Według norm z laboratorium w 4tym tyg powinno być 9,5-750. Teoretycznie mieści się w normie. Martwię się, że jest jednak za niska. Co Wy o tym myślicie? Zestresowana jestem już okropnie.
Zrób beta HCG jeszcze raz na spokojnie -
nick nieaktualnyIzape_91 wrote:U mnie biel vizira, do sierpnia odstawiam starania. Mam nadzieje ze @ nie przyjdzie szybko, bo mamy wakacje za niecałe dwa miesiące a okres wypada mi idealnie na urlop:/ czy sa jakieś sposoby zeby przeciągnąć cykle?
Ja raz przesuwałam tabletkami antykoncepcyjnymi. -
nick nieaktualny
-
Ollys wrote:Cześć Dziewczyny! Jestem po drugim cyklu z CLO i ovitrelle. Ostatnia @ 09.04., ovitrelle 22.04. W czwartek 04.05. w 26 dc robiłam hcg i wyszedł wynik 30. Według norm z laboratorium w 4tym tyg powinno być 9,5-750. Teoretycznie mieści się w normie. Martwię się, że jest jednak za niska. Co Wy o tym myślicie? Zestresowana jestem już okropnie.
30 jest całkiem w porządku jak na 26dc. Nieważny jest poziom tylko przyrost po 48h. Wszystko będzie ok. Nie martw się na zapas bo to na pewno nie pomoże.Ollys lubi tę wiadomość
-
malka wrote:30 jest całkiem w porządku jak na 26dc. Nieważny jest poziom tylko przyrost po 48h. Wszystko będzie ok. Nie martw się na zapas bo to na pewno nie pomoże.05.2016 Poronienie 9tc
06.2015 Ciąża pozamaciczna
11.2011 Tymuś -
Ollys wrote:Dziękuję! Jutro lecę na badania!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2017, 14:16
Ollys lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Schmetterling wrote:Tak i wszystko w porządku, tylko testosteron w normie, ale moim zdaniem troszkę obniżony.Lekarz powiedział, że jest ok, a po tych lekach libido mam mu troszkę wzrosnąć.
No u nas obydwoje mamy niższe libido niż co 2 dni, 2 razy w tygodniu jest optymalnie a czasami nawet mniej a moze to kwestia tego ze duzo pracujemy? Fantazji i pociągu nie brakuje ale siły trochę brak, a obydwoje nie lubimy tego robić na odwal wiec w sumie martwię sie czy tak sie zmobilizujemy
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Barbarka1984 wrote:Niby u mnie. Ale mnie jakies przeziebienie zlapalo i goraczke mam, wiec juz na nic nie licze
Barbarka1984 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Izape_91 wrote:Zeby było fajniej to dowiedziałam sie wczoraj ze kolejna znajoma w ciąży, a to jest anorektyczka .... a dzisiaj widziałam moja nielubiana znajoma z drugim dzieckiem w sklepie. Powoli sie godzę z tym ze żadnego dziecka mieć nie będę... siostra mojego męża nie ma dzieci, nie wiem dlaczego ale jak teraz sie zastanawiam to moze tez nie moze mieć....
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Melevis wrote:Mam wynik bety - 42!! W czwartek było 7 Wysyłam wiruski &&&&& ale sie cieszę!
03.2016 moje szczęście
03.2017 ciąża bezzarodkowa (8tc)
06.2017 ciąża biochemiczna
4 cspp szczęśliwy