Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
summer86 wrote:Ja mam reakcję na Letrozol taką jak na CLO - niby coś bym zjadła bo głodna jestem, ale cokolwiek wezmę to mnie mdli i odrzuca. Może przynajmniej schudnę
A żadnych leków poza kwasem foliowym i witaminą D nie biorę. Współczuję takich sensacji po lekach. Oby schudnięcie i fasolka u Ciebie były nagrodą za cirpieniaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2017, 19:50
summer86 lubi tę wiadomość
-
Po nie calych dwoch dniach nieobecnosci tu mialam takie zaleglosci ze czytałam te kilkanascie stron przez kilka godzin bo zawsze cos przeszkadzalo momentami mialam wrazenie ze czytam niezla ksiazke akcji a to wszystko przez Ciebie Maju jak najszybciej chcialam doczytac do konca czy beda te dwie kreski
Licze ze to nie koniec tej historii ze jednak sie pojawia i ze bedzie happy end:)malka, summer86, Maja84, nadzieja73, Flowwer, madzia8lenka, Bocianiątko lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
OjMaryś wrote:Hej kochane moje zglaszam ze trafilam juz na oddział polozyli mnie na sale z samymi duzymi ciazami. Czekam do godz 19 na to az przyjdzie lekarz i wszystko mi powie co i jak... Strasznie sie denerwuje
Nie denerwuj się, będzie dobrze!!! Całuję mocno i czekamy na dalsze wieści!!!OjMaryś lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
OjMaryś ja też czekam! Jutro umawiam swoje HSG na ten tydzień... niby już wiem co i jak a jakoś się boję usłyszeć wynik...
Mam nadzieję, że u Ciebie pójdzie szybko sprawnie bezboleśnie a potem będą 2 krechy!OjMaryś lubi tę wiadomość
-
Meśka wrote:Po nie calych dwoch dniach nieobecnosci tu mialam takie zaleglosci ze czytałam te kilkanascie stron przez kilka godzin bo zawsze cos przeszkadzalo momentami mialam wrazenie ze czytam niezla ksiazke akcji a to wszystko przez Ciebie Maju jak najszybciej chcialam doczytac do konca czy beda te dwie kreski
Licze ze to nie koniec tej historii ze jednak sie pojawia i ze bedzie happy end:)
No to u mnie kino akcji trwa nadal, właśnie test owu mi wyszedł chyba pozytywny Wygląda na to że mój 17mm pęcherzyk z czwartkowego usg zaczyna szaleć... A ja zdecydowanie stwierdzam, że dziwna jestem i już bym wolała komedię romantyczną niż to kino akcjimalka, Meśka, K01 lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa co słychać u Was? taki jakiś strach mnie ogarnął że mi się nie uda że to nie ma sensu i wogole dziwne myśli mam, ale ty dodajesz mi nadzieji że za pierwszym razem może się udać i walczę dalej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2017, 20:27
-
Meśka wrote:Po nie calych dwoch dniach nieobecnosci tu mialam takie zaleglosci ze czytałam te kilkanascie stron przez kilka godzin bo zawsze cos przeszkadzalo momentami mialam wrazenie ze czytam niezla ksiazke akcji a to wszystko przez Ciebie Maju jak najszybciej chcialam doczytac do konca czy beda te dwie kreski
Licze ze to nie koniec tej historii ze jednak sie pojawia i ze bedzie happy end:)Barbarka1984, Bocianiątko, malka, Meśka, Karma88 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
malka wrote:Kurcze a mnie przed chwilą dopadły jakieś mdłości. Już schizuję na maxa. Nie wiem czy coś na rzeczy jest czy to po urodzinowym obiedzie od teściowej gdzie objadłam się masakrycznie i cycki zaczęły mocniej boleć.
Fuck! Zaś się nakręcam
Już nie mogę się doczekać testowania bo objawy są bardzo obiecujące
summer86 wrote:
Ja mam reakcję na Letrozol taką jak na CLO - niby coś bym zjadła bo głodna jestem, ale cokolwiek wezmę to mnie mdli i odrzuca. Może przynajmniej schudnę
OjMaryś wrote:Staram sie nie denerwować... Czekam na tego lekarza i czekam i juz nie mogęOjMaryś, malka lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
staraczka1111 wrote:Agniechaaaa co słychać u Was? taki jakiś strach mnie ogarnął że mi się nie uda że to nie ma sensu i wogole dziwne myśli mam, ale ty dodajesz mi nadzieji że za pierwszym razem może się udać i walczę dalej.
Kochana walcz!!! I powtarzaj jak mantrę słowa naszej Flowwer "Kto nie walczy ten nie niańczy!!!" Uda się!!! Musi się udaćFlowwer, staraczka1111 lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
staraczka1111 wrote:Agniechaaaa co słychać u Was? taki jakiś strach mnie ogarnął że mi się nie uda że to nie ma sensu i wogole dziwne myśli mam, ale ty dodajesz mi nadzieji że za pierwszym razem może się udać i walczę dalej.
Maja84, staraczka1111 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyOjMaryś wrote:Hej kochane moje zglaszam ze trafilam juz na oddział polozyli mnie na sale z samymi duzymi ciazami. Czekam do godz 19 na to az przyjdzie lekarz i wszystko mi powie co i jak... Strasznie sie denerwuje
Informuj na bieżąco!
My jesteśmy z Tobą i Cię wspieramyOjMaryś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej teraz wpadam na chwile po poradę nie mam czasu nadrobić wszystkiego, jutro mam 3 dc i chcę zrobić badania potrszebuję porady czy coś dorzucić do mojego pakietu???
morfologia
LH
FSH
Prolaktyna
testosteron
tsh
FT4
FT3
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
nick nieaktualny
-
gg88 wrote:hej teraz wpadam na chwile po poradę nie mam czasu nadrobić wszystkiego, jutro mam 3 dc i chcę zrobić badania potrszebuję porady czy coś dorzucić do mojego pakietu???
morfologia
LH
FSH
Prolaktyna
testosteron
tsh
FT4
FT3
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnygg88 wrote:hej teraz wpadam na chwile po poradę nie mam czasu nadrobić wszystkiego, jutro mam 3 dc i chcę zrobić badania potrszebuję porady czy coś dorzucić do mojego pakietu???
morfologia
LH
FSH
Prolaktyna
testosteron
tsh
FT4
FT3
Ja miałam prolaktynę czynnościową zleconą przez naprotechnologa. Aczkolwiek słyszałam, że się od tego odchodzi. -
nick nieaktualnySchmetterling wrote:Dlaczego jesteś poirytowana?
I może dlatego że nie przepadam za tymi ludzmi No ale ja nie zostałam chrzestną tylko mąż. Wiesz u nas jest taka sprawa że to jeszcze nie koniec, a mam dopiero 27 lat!