Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
-Monika- wrote:A ja właśnie przyszlam z komunii i co się okazało bedziemy mieć już 5 chrześniaka. Wiedzialam że tak bedzie, jestem poirytowana.
Maja84 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny-Monika- wrote:Wiesz piątka jak dla Nas to jest już za dużo, mąz ma brata nie mają wcale więc czemu Nas? A uprzedzałam że mamy juz i tak nadto, nie wiem czy to o kasę chodzi czy o co???
I może dlatego że nie przepadam za tymi ludzmi No ale ja nie zostałam chrzestną tylko mąż. Wiesz u nas jest taka sprawa że to jeszcze nie koniec, a mam dopiero 27 lat!
No nie wyobrażam sobię miec 5. A Twój mąż may tylko brata i za każdym razem go wybierają? Głupio też trochę odmówić.
Ja mam jednego chrześniaka, który 1go listopada skończy 16 lat i jest już wyższy ode mnie. Zostałam chrzestną jak miałam 13 lat
-
Schmetterling wrote:Kurczę nie wiem czy mój post się nie skasował.
Chciałam Was zapytać, czy którejś z Was luteina dopochwowa wydłużyła fazę lutelną?
Jest to możliwe?
Chyba skoczę jutro na betę.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Schmetterling wrote:Kurczę nie wiem czy mój post się nie skasował.
Chciałam Was zapytać, czy którejś z Was luteina dopochwowa wydłużyła fazę lutelną?
Jest to możliwe?
Chyba skoczę jutro na betę.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:homocysteina i D3Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Schmetterling wrote:Ja miałam prolaktynę czynnościową zleconą przez naprotechnologa. Aczkolwiek słyszałam, że się od tego odchodzi.
Jaki miałaś poziom ?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Rucola wrote:No juz tej lutki długo nie bierzesz, wiec nie powinna miec wpływu już teraz. A napisz czy miałaś potwierdzoną owulację??#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
gg88 wrote:to muszę odpuścić bo to koszt 150 zł a to trochę dużo dla mnie na chwilę obecną
wiadomo to spory koszt ale jak co to warto zrobić w następnej kolejności
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Wiesz ja miałam prolaktynę na poziomię 90 w normie do 23 i to był jeden z czynników który mi zablokował ovu.
Jaki miałaś poziom ?
Miałam 30 i dostałam bromek. Tą czynnościową badałam w 4dc i po leku wzrosła tylko 4 krotnie, więc było ok.
Jeszcze w poprzednim cyklu miałam prolaktynę przed samym okresem, po południu bo tak lekarka zleciła i wynosiła 15. -
Flowwer wrote:wiadomo to spory koszt ale jak co to warto zrobić w następnej kolejnościTomasz 09.2018
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki kochane. Lekarz mnie zbadał przeprowadzil wywiad i powiedzial ze do północy moge jesc i pic potem juz nie. Rano ma przyjsc anestazjolog i wszystko mi wytłumaczyć co do zabiegu. Niewiem czego sie spodziewac i dlatego sie tak denerwuje. Dziekuje kazdej z Was ze jesteście :*
Lunaris lubi tę wiadomość
-
Schmetterling wrote:Jestem 16dpo, ponieważ owulacja wystapiła w 11dc, a dziś jest 27.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
OjMaryś wrote:Dzięki kochane. Lekarz mnie zbadał przeprowadzil wywiad i powiedzial ze do północy moge jesc i pic potem juz nie. Rano ma przyjsc anestazjolog i wszystko mi wytłumaczyć co do zabiegu. Niewiem czego sie spodziewac i dlatego sie tak denerwuje. Dziekuje kazdej z Was ze jesteście :*Tomasz 09.2018
gg88 wrote:to w następnej kolejności to spradze jak te podstawowe nic nie powiedzą a o co chodzi z tą homocysteiną?? na co ona wpływa? bo D3 to wiem że ogólnie pomaga zajść i to mimo wszystko cały czas suplementuję
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
OjMaryś wrote:Dzięki kochane. Lekarz mnie zbadał przeprowadzil wywiad i powiedzial ze do północy moge jesc i pic potem juz nie. Rano ma przyjsc anestazjolog i wszystko mi wytłumaczyć co do zabiegu. Niewiem czego sie spodziewac i dlatego sie tak denerwuje. Dziekuje kazdej z Was ze jesteście :*#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualnyRucola wrote:Tak tak, rozumiem, tylko w notatkach potwierdzenie pęknięcia pęcherzyka miałaś w 14dc wiec zakładam sobie, że owu była dzień wcześniej czyli w 13dc i stąd moje wyliczenia
A tak, bo wtedy gin potwierdził peknięcie, ale moim zdaniem nastąpiło ono najpóźniej 12dc rano, bo potem już nic mnie nie bolało.