Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
panan12 wrote:jeszcze nie miałaś. nie było skoku Martuś ale wszystko przed Tobą może będziesz miała dłuższy cykl
Rudzielec91, marta95 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Almanah wrote:Właśnie, Marta, może ci się przesunęła. W prawo, albo w lewo. Może w przód, może w tył. Ewentualnie po skosie.
Mała Kasia, Almanah lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
Dziękuję dziewczyny:***
Ja się stąd nigdzie nie wybieram, ja chcę wiedzieć co u Was na bieżąco, jesteście takie kochane :* Jak ja bym bez Was przetrwała Zgubnie
jestem na styczniowych i tutaj będę chodziła za Wami dopóki wszystkie na fioletowej nie będziemy :* Bo jesteście MOJE i kropka
Jakby Was drażnił mój suwaczek to mogę zlikwidować :***Mała Kasia, M5, Olinek, Fiolk@ lubią tę wiadomość
-
Offca88 wrote:Dziękuję dziewczyny:***
Ja się stąd nigdzie nie wybieram, ja chcę wiedzieć co u Was na bieżąco, jesteście takie kochane :* Jak ja bym bez Was przetrwała Zgubnie
jestem na styczniowych i tutaj będę chodziła za Wami dopóki wszystkie na fioletowej nie będziemy :* Bo jesteście MOJE i kropka
Jakby Was drażnił mój suwaczek to mogę zlikwidować :***Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 14:05
Offca88, Nuteczka91 lubią tę wiadomość
-
Almanah wrote:Kłaniam się nisko. Ale brawa powinnyście bić mojej wspaniałej inspiracji, gdyby nie ona byłabym tylko wiedzą z internetu.
Almanah, marta95 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
Offca88 wrote:Dziękuję dziewczyny:***
Jakby Was drażnił mój suwaczek to mogę zlikwidować :***Offca88 lubi tę wiadomość