Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
już tłumaczę. W pierwszym cyklu zaszłam w ciąże wszystko fajnie poszłam na betę miałam koło 40 wynik i zaczęłam plamić i wylądowałam w szpitalu na 3 doby pod kroplówką leżałam na podtrzymaniu tak płakałam jak mi powiedzieli że ciąże straciłam teraz był drugi cykl starań wyszły mi dwa pozytywne testy objawy a tu @. Szyjka była wysoko. Ja już dużo testów zrobiłam w swoim życiu był negatyw to negatyw normalka ale tu pozytyw a tu poronienie i to boli. Jak bym się starała rok i miała dwa takie przypadki to ok ale ja ledwo zaczęłam i dwa cykle dwie przykrości
zw lubi tę wiadomość
-
Almanah wrote:Nie, nie, nie, źle mnie zrozumiałyście. Skoki w bok się niedozwolone. Chyba, że z surykatką.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
panan12 wrote:już tłumaczę. W pierwszym cyklu zaszłam w ciąże wszystko fajnie poszłam na betę miałam koło 40 wynik i zaczęłam plamić i wylądowałam w szpitalu na 3 doby pod kroplówką leżałam na podtrzymaniu tak płakałam jak mi powiedzieli że ciąże straciłam teraz był drugi cykl starań wyszły mi dwa pozytywne testy objawy a tu @. Szyjka była wysoko. Ja już dużo testów zrobiłam w swoim życiu był negatyw to negatyw normalka ale tu pozytyw a tu poronienie i to boli. Jak bym się starała rok i miała dwa takie przypadki to ok ale ja ledwo zaczęłam i dwa cykle dwie przykrościMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
ciąża ektopowa, torbiel na jajniku, leki zawierające gonadotropinę kosmówkową... jest wiele rzeczy które mogą dać fałszywy wynik pozytywny, jedno jest pewne, nie może wyjść pozytywny z niczego, jeśli nie jesteś w ciąży a taki wyszedł to znaczy, że może coś u Ciebie jest nie w porządku. Dobrze, że idziesz do lekarza. I zrozum nikt tu nie chce źle po prostu ręce wszystkim opadły jak po dopiero 2 cs mówisz o załamaniu, itd... dziewczyny tu się starają dużo dłużej, piszesz też o niektórych rzeczach które prawdą nie są, jeśli to rzeczywiście słowa Twojego lekarza to radzę go jak najszybciej zmienić, głowa do góry i luz, nie możesz się dziewczyno tak stresować...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 14:27
-
panan12 wrote:pewnie macie rację ciąża ektopowa to była. Zrobi mi dziś usg to mi powie co się tam dzieje i wam napiszę. A ogólnie Rudzielec strzeliłaś w 10tke ja jestem bardzo zestresowana. Bardzo bardzo. Czyli lekarkę mam złą?
-
Panan i jeszcze jedna rzecz, widzę, że jesteś zestresowana, masz ciśnienie jak nie wiem, zastanów się czy nie lepiej byłoby na razie dać sobie spokój z dzieckiem, chyba ważniejsze żebyś poradziła sobie z sobą i ze swoimi problemami... jak się ustabilizujesz to wtedy podejmij próbę, to moje zdanie ale mam nadzieję, że to przemyślisz...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 14:35
innamorata88, lis87 lubią tę wiadomość
-
Panan, nikt nie chcę być tutaj wredny, ale takie rzeczy jakie Ty tu piszesz to naprawdę żenada. Dziewczyny się cieszą z pozytywnych testów a ty piszesz ze też tak miałam i dostalas @, dolujesz ze owulacji nie było, albo ze była w innym terminie, albo to wina twojej lekarki albo po prostu robisz nam to specjalnie. Zawsze lubiłam tutaj spędzać czas ale teraz jest tutaj ciężka atmosfera nie do zniesienia...
Almanah, innamorata88 lubią tę wiadomość
-
Panan ja myślę że za bardzo się nakręcasz i piszesz bardzo chaotycznie. Ja rozumiem emocje ale może weź parę wdechów głębszych i pisz z głową. skaczesz ze skrajności w skrajaność a takie emocje po okresie szczególnie to lekka przesada. Zastanów się czy jesteś na dziecko gotowa jak mówi rudzielec, bo przy dziecku się emocjonalnie wykończysz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 14:42
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Ja się nie gniewam. Po prostu irytuje mnie jak ktoś wypisuje bezmyślne bzdury. Resztę napisała Marta i kilka innych dziewczyn w sumie pisało to samo wczoraj. Trochę więcej empatii. Świat nie kręci się w okół ciebie.
reddie137, innamorata88 lubią tę wiadomość