Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Blackclouds wrote:Mam test Apteo Care o czułości 20 ml. Jakieś macie opinie o nim, bo w rękach moich po raz pierwszy.
91Ewela09 lubi tę wiadomość
-
Mam nadzieję, że zakropkuje nam wszystkim a póki co, od tego cyklu to chyba ja się będę do niego przytulać, bo małż chyba słabo go tam ciśnie
Ps. Aaaa i było jeszcze o różnicy wieku..to mój M jest 5 lat starszy, więc w przyszłym roku 30stka. Musi być potomekWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 21:46
Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
Offca88 wrote:Oj hormony buzują ,no nie martw się tak tym, naprawdę nie ma sensu, wszystko będzie dobrze :*
U mnie w sumie ok, nie mam czasu za bardzo się rozczulać nad sobą jak w pierwszej ciąży Bo mały to istne tornado
Nie wiem czy to hormony czy po prostu mnie to przerasta, wiem że cholernie marudzę ale jakoś pozytywnego myślenia nie umiem złapać, jeszcze ta kłótnia dzisiejsza to mnie już rozwaliła do reszty..a miałam się nie denerwować. Ale za to spędziłam miło dzień z przyjaciółką z którą przez moją wyprowadzkę do innego miasta rzadko się teraz widuje więc ciut lepiej jest.
No tak mama musi być w pogotowiu nawet w ciąży, super że jest żywiołowy wesoło pewnie masz ;p ale tez czasem odpocznij i pomyśl o sobie ( pewnie łatwo się mówi jak się nie jest w Twojej sytuacji, wiem )
Strasznie się cieszę że Ci się udało w każdym razie i życzę żeby Twoje małe tornado było tylko lekkim wicherkiem przez jakiś czas żebyś mogła odetchnąćEwel
Zuzia urodzona 02.01.2017
9 Tc ciąża zagrożona, bliźniaki prawdopodobnie. -
Właśnie wróciłam z podglądanka:) Wyhodowaliśmy 2 pecherzyki po prawie 15mm, endometrium 7mm w niedzielę mam ostatnią wizytę i podanie zastrzyku. Owu tuż tuż.
Mała Kasia lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
ewelelel wrote:Nie wiem czy to hormony czy po prostu mnie to przerasta, wiem że cholernie marudzę ale jakoś pozytywnego myślenia nie umiem złapać, jeszcze ta kłótnia dzisiejsza to mnie już rozwaliła do reszty..a miałam się nie denerwować. Ale za to spędziłam miło dzień z przyjaciółką z którą przez moją wyprowadzkę do innego miasta rzadko się teraz widuje więc ciut lepiej jest.
No tak mama musi być w pogotowiu nawet w ciąży, super że jest żywiołowy wesoło pewnie masz ;p ale tez czasem odpocznij i pomyśl o sobie ( pewnie łatwo się mówi jak się nie jest w Twojej sytuacji, wiem )
Strasznie się cieszę że Ci się udało w każdym razie i życzę żeby Twoje małe tornado było tylko lekkim wicherkiem przez jakiś czas żebyś mogła odetchnąć
Ech nie ma się co nimi przejmować kochana
Fajnie, że masz taką zaufaną przyjaciółkę , ja w sumie żadnej takiej nie mam
Tak to już jest jak chce się mieć kolejne dzieciątko. Ale z drugiej strony to czas szybciej płynie ma to swoje plusy Dzięki kochana za cieplutkie słowa :* Ty też odpoczywaj i nie denerwuj się tak bo nie warto tym bardziej przez faceta )
-
innamorata88 wrote:Właśnie wróciłam z podglądanka:) Wyhodowaliśmy 2 pecherzyki po prawie 15mm, endometrium 7mm w niedzielę mam ostatnią wizytę i podanie zastrzyku. Owu tuż tuż.
Uuuu No to trzeba się brać ostro do roboty! ustawiłam taki mały talizman, niech nam wszystkim coś przyniesie
Może u mnie na razie nie działał, bo jest zaprogramowany na jakieś pięcioraczki czy coś hihi ale jak podzielę na nas niezaciążone to po jednym szczęściu może wystarczy :*Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
Offca88 wrote:No faceci czasami nie mają wyczucia wiesz, tacy już są. Zdenerwują i pójdą.
Ech nie ma się co nimi przejmować kochana
Fajnie, że masz taką zaufaną przyjaciółkę , ja w sumie żadnej takiej nie mam
Tak to już jest jak chce się mieć kolejne dzieciątko. Ale z drugiej strony to czas szybciej płynie ma to swoje plusy Dzięki kochana za cieplutkie słowa :* Ty też odpoczywaj i nie denerwuj się tak bo nie warto tym bardziej przez faceta )
No łatwiej by mi to było znieść gdyby nie to że ja zostałam w rodzinnym mieście a on pojechał na drugi koniec polski do siebie gdzie obecnie mieszkamy bo musiał iść d pracy...masakra, nienawidzę tego.
Oj tak, ona jest złotem. Każdy powinien mieć taką osobę. A Ty się nie przejmuj bo masz nas ;p
a no tak, masz zajęcie bez przerwy to czas ucieka staram się już leżeć spokojnie, a do ciepłych słów się przyzwyczaj bo się należą każdejEwel
Zuzia urodzona 02.01.2017
9 Tc ciąża zagrożona, bliźniaki prawdopodobnie.