Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Misiaimis wrote:Uuuu No to trzeba się brać ostro do roboty! ustawiłam taki mały talizman, niech nam wszystkim coś przyniesie
Może u mnie na razie nie działał, bo jest zaprogramowany na jakieś pięcioraczki czy coś hihi ale jak podzielę na nas niezaciążone to po jednym szczęściu może wystarczy :*Mała Kasia lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:O tak! Sama zaklinam właśnie tego Twojego Boćka !! Obiecuję, że jak zapylimy rozplenię tutaj tego zielonego bakcyla.
Ale zostaw trochę dla mnie, mojego własnego boćkaMała Kasia lubi tę wiadomość
Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
Srki, że tak śmiecę, ale mam jeszcze jedno pytanko
czy któraś z Was brała tzw bromka na zbicie prolaktyny tej hiper lub zwykłej? Lekarz mi przepisał, wiem od kiedy brać tzn od dzisiaj, wiem jaką dawkę ale zapomniałam dopytać jak to się bierze - czy non stop czy jakaś przerwa? były nadzieje to i zapomniałam dopytać, bo nie sądziłam, że będzie potrzebnyBrak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
Mała Kasia wrote:U siebie w Górze do prywatnej przychodni emk-med jest tam bardzo sympatyczny doktor do którego zawsze miło się chodzi
no ja właśnie też mam mega sympatycznego, zresztą udzielającego się w tv i innych mediacb, ale myślałam o konsultacji u innego po 8 csMała Kasia lubi tę wiadomość
Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
ewelelel wrote:No łatwiej by mi to było znieść gdyby nie to że ja zostałam w rodzinnym mieście a on pojechał na drugi koniec polski do siebie gdzie obecnie mieszkamy bo musiał iść d pracy...masakra, nienawidzę tego.
Oj tak, ona jest złotem. Każdy powinien mieć taką osobę. A Ty się nie przejmuj bo masz nas ;p
a no tak, masz zajęcie bez przerwy to czas ucieka staram się już leżeć spokojnie, a do ciepłych słów się przyzwyczaj bo się należą każdejMała Kasia lubi tę wiadomość
-
Mała Kasia wrote:Ja w 100% procentach mogę Ci mojego polecić. Nazywa się Jurij Feduniv. Wiem że chyba jeszcze w Piasecznie chyba przyjmuje ale nie jestem pewna bo porody też odbiera swoich pacjentek jak któraś chce
Ooo, dzięki, :* może zajrzę do niegoBrak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
Misiaimis wrote:Ale zostaw trochę dla mnie, mojego własnego boćka
Misiaimis lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:Ok ok w końcu go nam użyczasz starczy dla każdej staraczki
Dzięki :* tak w ogóle to Twój pierwszy kropek ma na imię tak jak chce dać synkowiBrak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
Dotarłam do końca i ja. Gratuluję bety! tez bym chciała bardzo bliźniaki ale u mnie brak w rodzinie;)
Eh moja szyjka jest dzisiaj tak po środku i mam śluz kremowy ale jest i przezroczystego odrobina i się ciągnie:) także może coś będzie. Apka pokazuje mi owulację na przyszły czwartek a mój stary chyba we wtorek jedzie a wróci w sobotę. I bądź tu człowieku mądry:)6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡